Četvrtfinale
Moderators: Tomahawk11, Charuga
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#76 Re: Četvrtfinale
Ali su se zato obiljezvali napadi u Parizu, Briselu....tad niko nije trazio dlaku u jajetu.
Jadan potez UEFA-e.
Jadan potez UEFA-e.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#77 Re: Četvrtfinale
Smorise ove pauze 

#78 Re: RE: Re: Četvrtfinale
Buskets ko da je namjerno igrao protiv sebe. Frajer najlosiji na terenu toliko netipicno pogresnih pasova za njega i nekako kurcobolja ga savladala. Kako je mocno izgledala ta grupa Hrv Spa Ces i Tur i niko ne prodje daljesuadfor wrote:a sve je moguce, italija i njemacka ce biti jako zanimljiva. pele je markiro buskeca u defanzivi i totalno su razbili spansku igru. ocekujem da ce protiv njemacke biti na kroosu ali i da ce low imati neki odgovor na to. e sad sta ce konte dalje napraviti ostaje da se vidilegionar2010 wrote:Island ide na Francusku, koja je jako slicna Engleskoj malo vise zara zbog domacinstva ali nisu oni pravi, mogao bi Island i njih namuciti, mada mislim da je ovo vrh Islanda fino su se i istrosili veceras zadnje atome bilo jih je svuda. Ovaj rezultat protiv Engleske treba uzeti za rezervu jer su Englezi bili sasvim odsjeceni bez veznog reda, bez strategije bez ideje ko da igraju bez mozga, kratko receno individualizam protiv prave EKIPE.
Njemacka-Italija mala prednost Italije zbog trenera, a ove Spance su psihicki slomili vec Hrvati zato ovo uzimam vise manje ocekivano.
Wels-Belgija... ovdje ce biti jako zanimljivo, znamo da je u kvalifikacijama u nasoj grupi Wels pobjedio Belgiju domacu i remi u gostujucoj utakmici. Znaci ima tu nerascicenih racuna... Mislim da bi Belgija mogla zavrsiti posao sa njima ali ce se morati jako puno oznojiti.
I zadnja Portugal-Poljska ovdje bi volio vidjeti poraz Portugala ali iz svih poznatih razloga necemo ga vidjeti, ko da gledam cekat ce onu jednu priliku za gol a Poljska ce okusiti penicilin zvani Portugal.
Znaci ako idemo dalje sa prognozom imamo par POR-BEL i IT-FRA. Mozda smjesno ali finale POR-ITA i PORTUGAL prvak evrope. Bili su blizu kao domacin EURO 2004 gdje su u finalu izgubili na svom terenu od Grcke. Ovaj puy idu polako ne trose se i znaju (imaju trenera) kako do finala. Imaju veliku sansu da osvoje naravno ako Italija izbaci Njemacku i Francusku. Nogomet je jako cudan kao i ovaj raspored sto sam ga prognozirao.njemacka je aktuelni svjetski prvak i imaju i igru i igrace kako treba, to se ne smije podcijeniti. srce kaze italija
poljsku bas nisam najbolje upratio ali se nadam de ce lewa proraditi a portugal je jako neuvjerljiv bio dosad.
belgija je u zaletu a wels je dolazi na utakmicu na krilima balea. mislim da im on nece biti dovoljan protiv zahuktale belgije.
i na kraju mislim da se island potrosio i da ce ih francuzi otresti ako ih ne podcijene i budu trcali ko i oni.
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
#79 Re: Četvrtfinale
_BataZiv_0809 wrote:Smorise ove pauze

- uglavnomja
#80 Re: Četvrtfinale
Tomahawk11 wrote:Ali su se zato obiljezvali napadi u Parizu, Briselu....tad niko nije trazio dlaku u jajetu.
Jadan potez UEFA-e.

prosto ne mogu da vjerujem

koji debilizam

- uglavnomja
#82 Re: Četvrtfinale
misli li ovde jos neko da poljska ima nesto vece sanse veceras ?
- uglavnomja
#83 Re: Četvrtfinale
misli, nada, zeli ...Ivo Lola wrote:misli li ovde jos neko da poljska ima nesto vece sanse veceras ?

- insomnia78
#85 Re: Četvrtfinale
Zagrijavamo se
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
- commendatore
#86 Re: Četvrtfinale
kolko si staviouglavnomja wrote:misli, nada, zeli ...Ivo Lola wrote:misli li ovde jos neko da poljska ima nesto vece sanse veceras ?

2,40 na portugal

#87 Re: Četvrtfinale
Kakve sanse, nije ih Bosna mogla pobjediti, a da ih pobijedi Poljska ili recimo Hrvatska, uozbiljite se.Ivo Lola wrote:misli li ovde jos neko da poljska ima nesto vece sanse veceras ?

- Herr Flick
#88 Re: Četvrtfinale
Ovi Poljaci kopirali Hej Slaveni himnu 

#89 Re: Četvrtfinale
Ja himni ... ona prva za sprovoda ova druga Bratstvo i jedinstvo 

#90 Re: Četvrtfinale
Zalud prijeti ponor pakla, zalud vatra groma.Herr Flick wrote:Ovi Poljaci kopirali Hej Slaveni himnu

- commendatore
#92 Re: Četvrtfinale
tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pogodio kad je najbitnije.....
- Romanista 101%
- SanskiBiser
#95 Re: Četvrtfinale
WTF taman otisao do cenife da pustim vodu na minut i vec go pade 

- Challenger__
#96 Re: Četvrtfinale
Yes!
- uglavnomja
#98 Re: Četvrtfinale
tralalalala
poloneza zvoni na mojim vratima
poloneza zvoni na mojim vratima
Last edited by uglavnomja on 30/06/2016 21:06, edited 1 time in total.
- Challenger__
#99 Re: Četvrtfinale
A ja po kafu i kolu u kuhinju, *ebala me kafa.SanskiBiser wrote:WTF taman otisao do cenife da pustim vodu na minut i vec go pade