A ne bih se složio oko Khedire. On je svoj kvalitet pokazao protiv Brazila, a i Kroos nije taj tip igrača da zna udariti protivnika kad treba. Takav će nam večeras trebati. Pa i protiv Bayerna u LP je odigrao odlično, i Juve je dosta pao nakon što je on izašao zbog toga što nije bio tad spreman za 90 minuta. Na kraju krajeva, trenutno boljeg na toj poziciji nema. Zadrhtale bi noge ovim mladićima večeras na utakmici budi sigurannKrkan wrote:Jok brato Khedira chokira kad najvise treba,nema on neki mentalitet pobjednika,a po tom pitanju od njega je gori samo Ozil.Dr Baltazar wrote::thumbupnKrkan wrote:Ma nece 3-5-2 nego 3-4-3 joj manijace al ne pratis
Ovako bato to izgleda
Neuer Kimmich Howedes Hummles Boateng Hector Kroos Ozil Draxler Muller Gomez
Mislim da će Khedira ipak imati mjesto u prvih 11. Veliki je to igrač za ovakve utakmice.
Ja bih bio najsretniji da ni jedan ne pocne utakmicu al sta je tu je.Ubjeđan sam da ce veceras ako pocnu Khedira i Ozil biti najgori igraci njemacke na terenu ako budemo kontrirali da je to subjektivno misljenje,otvorit cemo whoscored.com i izbaci ti odmah ocjene igraca po najvaznijim parametrima gdje ce 1 000 000 % Ozil ili Khedira biti najslabiji veceras.
Steta sto Gundogan nije tu,Basti 100 % Spreman ili da Weigl ima jos sezonu u nogama tad ne bi gledali ove luzere i mentalne patuljke odnosno gore pomenute.
Ma pričali smo ovdje već o Oezilu x puta, i koliko god on bio nezainteresovan njegova jedna lopta može riješiti utakmicu. Malo mu žara u igri fali i vjerujem da bi većina komentara bila dosta pozitivnija, pa čak i kad bi više lošijih pasova podjelio.
Svakako da je Gundogan tu, da bi priča drugačija bila. Ne zaboravi i Reusa
Jedino što se zna je da će ovi igrači početi večeras: Neuer, Hummels, Boateng, Mueller, Kroos, Oezil, Draxler. Ovo ostalo ne bih smio prognozirati. Možda krene sa Kimmichom i Hoewedesom na bokovima, a ostavi Hectora na klupi. Iako će prije biti da će Hoewedes (uprkos iskustvu) ostati na klupi, pošto je Kimmich odigrao odlično protiv Slovačke. U sredini koga god da stavi ne može pogriješiti, jer su svi oni tu negdje. Gomez treba početi utakmicu svakako.
A moraš uzeti i u obzir da je Loewu lakše staviti Khediru, Oezila i ove provjerene igrače sa kojima je i uzeo WM nego da stavi Weigla, Sanea i onda da čita kako ga Bild razapinje zbog izbora igrača nakon poraza.