Cetnicki simboli u Gradaccu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
KB9

#1 Cetnicki simboli u Gradaccu

Post by KB9 »

http://www.gradacac.com/2016/09/13/noc- ... -gradaccu/

pokusaj neke bolesne sale il stvarna prijetnja okolnih komsija, vandalizam ili nesto mnogo gore, na sta vas asocira? :roll:
almir90

#2 Re: Cetnicki simboli u Gradaccu

Post by almir90 »

Toliko je ozbiljan problem, da su čitava dva građana Gradačca komentarisala članak. A, ja tek saznao na forumu. :lol:

Nekako mi ovo djeluje kao da je dugo tu. Valjda je neko nekad farbao nešto, pa zna kako izgleda boja kad je friško nanesena. Doduše, ja sam samo par puta dole bio u životu, i do posljednji put prije nekih deset godina. :lol:

Nego, ne bi me čudilo da su lokalni balavci što šaraju po gradu krivi za ovaj 'zločin'. :lol:
Krokodajl

#3 Re: Cetnicki simboli u Gradaccu

Post by Krokodajl »

Što bi to bio vandalizam, njihov voz i jest, nek crtaju 4C, da se zna čiji smo pogodili, da ne bude ko markale "sami sebe gađali" :bih: :bih: :bih:
Danguba

#4 Re: Cetnicki simboli u Gradaccu

Post by Danguba »

izgleda pokusali da ga oslobode caca ih jebo. :D
KB9

#5 Re: Cetnicki simboli u Gradaccu

Post by KB9 »

almir90 wrote:Toliko je ozbiljan problem, da su čitava dva građana Gradačca komentarisala članak. A, ja tek saznao na forumu. :lol:

Nekako mi ovo djeluje kao da je dugo tu. Valjda je neko nekad farbao nešto, pa zna kako izgleda boja kad je friško nanesena. Doduše, ja sam samo par puta dole bio u životu, i do posljednji put prije nekih deset godina. :lol:

Nego, ne bi me čudilo da su lokalni balavci što šaraju po gradu krivi za ovaj 'zločin'. :lol:
meni se isto cini da je lokalna balavurdija najvjerovatnija al opet gradacac ja na toliko strana okruzen neprijateljima iz rata da ne mozes iskljucit tu opciju ma koliko ne bi zelio da bude istinita

ps. nisu ti na mjestu ti navodnici na zlocinu, pogotovo ako si iz gradacca :)
MikroBelaj

#6 Re: Cetnicki simboli u Gradaccu

Post by MikroBelaj »

Ako ih uhvatite ,tetovirajte im ta 4 s na celu :D
Post Reply