Postoje teme o svemu i svačemu, ali o ovoj bagri koja se godinama toleriše nema puno diskusije. Za početak, pogledati ovaj huškački govor.
Četnički ravnogorski pokret - ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- novi.dan.nova.nafaka
- superpile
#2 Re: Četnički ravnogorski pokret - ALL ABOUT
smanji se otadzbina od karlovca do mrkonjic grada 
- madner
#3 Re: Četnički ravnogorski pokret - ALL ABOUT
Ovo udruzenje Srpskih patriota je na losem glasu zbog propagande zlih komunista, koji su ne samo izvrsili drzavni udar u WW2 nego i poslje vrsili represiju nad cetnicima, kako u zemlji tako i izvan nje.

- novi.dan.nova.nafaka
#4 Re: Četnički ravnogorski pokret - ALL ABOUT
madneru, mani se ćoravog posla i sarkazma - ova tema pretenduje da bude ozbiljna.madner wrote:Ovo udruzenje Srpskih patriota je na losem glasu zbog propagande zlih komunista, koji su ne samo izvrsili drzavni udar u WW2 nego i poslje vrsili represiju nad cetnicima, kako u zemlji tako i izvan nje.
- madner
#5 Re: Četnički ravnogorski pokret - ALL ABOUT
Onda ti je neozbiljan uvod.
Sta su bili prije WWI, tokom WWI pa poslje WWI i tokom WWII?
-
chill001
#6 Re: Četnički ravnogorski pokret - ALL ABOUT
Bili su ista prljavstina koja su i danas.madner wrote:Onda ti je neozbiljan uvod.
Nema rata u kojem nisu ubijali i protjerivali civile. Uglavnom civile islamske vjeroispovijesti.
- sema911s
#7 Re: Četnički ravnogorski pokret - ALL ABOUT
evo kako ja kontam te cetnike
skupina debelih, prljavih pomahnitalih ljudova koji uz veliku kolicinu alkohola i drugih opojnih srestava pricaju i baljezgaju svasta,. znaju ratovat samo protiv golorukih i nesposobnih civila, kada god su se nasli na ratistu sa nekim ko je naoruzan ko i oni bilo je bjezte noge posra vas guzica,. stanujem u blizini par slicnih i znaju cesto da pricaju sve dok se ja, dasa od 62kile i 186 cent ne pojavim tada usute, i moraju negdje da idu,.,
skupina debelih, prljavih pomahnitalih ljudova koji uz veliku kolicinu alkohola i drugih opojnih srestava pricaju i baljezgaju svasta,. znaju ratovat samo protiv golorukih i nesposobnih civila, kada god su se nasli na ratistu sa nekim ko je naoruzan ko i oni bilo je bjezte noge posra vas guzica,. stanujem u blizini par slicnih i znaju cesto da pricaju sve dok se ja, dasa od 62kile i 186 cent ne pojavim tada usute, i moraju negdje da idu,.,