Dabogda te Holandzani cuvali takog pametnogdudlov wrote:Nema od toga ništa, jer da ima, već juče bi topovali i rokali. Na današnji vakat se ne isplati rokat, jer nato kad rokne, ima da ih nema. Nato zna kako sa siledzijama da razgovaravonSchtigliz wrote:Sto se tice Cetnicke paravojske u B i H kako nas je nas veliki vodja A. I . ucio njih treba ignorisati i praviti se lud kao da ne postoje sve dok ne ojacaju i neukopaju topove oko Sarajeva a kasnije kada pocnu da rokaju iz njih i kada pocnu da prave nove masovne grobnice imacemo moralnu satisfakciju da kazemo kako su suvise jaki i kako smo mi nemocni da se odbranimo.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA
-
vonSchtigliz
#51 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA
-
ulciscorr
#52 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA
Naravno da se ne isplati moj druze Hajvanu.Hajvan wrote:(y)ulciscorr wrote:Pokusavaju to oni od 19. vijeka al nekako su upravo Srbi ti koji nestaju zahvaljujuci cetnicima i ostalim erojima... iz Slovenije Hrvatske, Kosova... u Crnoj Gori se danas asimiliraju u Crnogorce... u Bosni zahvaljajuci "dobrom" natalitetu padaju sa 1 400 000 1991. godine na 800 000 koliko ih ce ih biti kroz par decenija.Hajvan wrote:Ja davno rekoh, neće se smiriti dok nas ne svedu na 2-5 % statističke greške od ukupnog stanovništva teritorije današnje Bosne.
Ne isplati se biti govno...
Istina! Ne isplati.
-
vonSchtigliz
#53 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA
Tu si u potpunosti u pravu a za samog A.I. je receno da je bio veci komunjara i od Dzure Pucara . Ko na svijetu moze imati takve zasluge da ga Seselj i Dobrica Cosic oslobode iz zatvora .barpy wrote:meni se čini da su A.I. u ovoj njegovoj mudrosti najbolje slijedili i još uvijek najbolje i dosljedno slijede bošnjački komunistivonSchtigliz wrote:Sto se tice Cetnicke paravojske u B i H kako nas je nas veliki vodja A. I . ucio njih treba ignorisati i praviti se lud kao da ne postoje sve dok ne ojacaju i neukopaju topove oko Sarajeva a kasnije kada pocnu da rokaju iz njih i kada pocnu da prave nove masovne grobnice imacemo moralnu satisfakciju da kazemo kako su suvise jaki i kako smo mi nemocni da se odbranimo.
-
barpy
#54 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA
Dakle srpski radikalci i ekstremni nacionalisti pomagali jednom komunisti?vonSchtigliz wrote:Tu si u potpunosti u pravu a za samog A.I. je receno da je bio veci komunjara i od Dzure Pucara . Ko na svijetu moze imati takve zasluge da ga Seselj i Dobrica Cosic oslobode iz zatvora .barpy wrote:meni se čini da su A.I. u ovoj njegovoj mudrosti najbolje slijedili i još uvijek najbolje i dosljedno slijede bošnjački komunistivonSchtigliz wrote:Sto se tice Cetnicke paravojske u B i H kako nas je nas veliki vodja A. I . ucio njih treba ignorisati i praviti se lud kao da ne postoje sve dok ne ojacaju i neukopaju topove oko Sarajeva a kasnije kada pocnu da rokaju iz njih i kada pocnu da prave nove masovne grobnice imacemo moralnu satisfakciju da kazemo kako su suvise jaki i kako smo mi nemocni da se odbranimo.
-
semirizsvemira
#55 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA
escobar__ wrote:To nije tačno, video je podvala bošnjačkih nacionalista čiji cilj je rušenje zajedničke države, a koji su za rat podjednako krivi koliko i Srbi, pa i Hrvati.
Radoncic je njihov spijun , to je bar jasno danas i radi za cetnike . evo nek i mene tuzi
-
chupacabra
#56 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA
Sta reci na taj Bosnjacki mentalni sklop "nojeve glave u pijesku". U drugom svjetskom ratu cetnici klali po Drini. U ovom zadnjem su dosli do Sarajeva. Kada nas dovoljno anesteziraju, a ako nama ne dodje iz guzice u glavu, sljedeca cetnicka orgija ce nam biti i kraj. Parafraziram Krajisnika. Ali pusti to, hajmo mi ganjati onih 10 Vehabija po Maoci i mahati Yu zastavama na protestima.
- Hajvan
#57 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA
chupacabra wrote:Sta reci na taj Bosnjacki mentalni sklop "nojeve glave u pijesku". U drugom svjetskom ratu cetnici klali po Drini. U ovom zadnjem su dosli do Sarajeva. Kada nas dovoljno anesteziraju, a ako nama ne dodje iz guzice u glavu, sljedeca cetnicka orgija ce nam biti i kraj. Parafraziram Krajisnika. Ali pusti to, hajmo mi ganjati onih 10 Vehabija po Maoci i mahati Yu zastavama na protestima.
Na žalost, u pravu si i za Bošnjake i za Srpsku mainstream politiku oličenu i najlakše vidljivu u četničkom pokretu.
- Havatar
#58 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA
chupacabra wrote:Sta reci na taj Bosnjacki mentalni sklop "nojeve glave u pijesku". U drugom svjetskom ratu cetnici klali po Drini. U ovom zadnjem su dosli do Sarajeva. Kada nas dovoljno anesteziraju, a ako nama ne dodje iz guzice u glavu, sljedeca cetnicka orgija ce nam biti i kraj. Parafraziram Krajisnika. Ali pusti to, hajmo mi ganjati onih 10 Vehabija po Maoci i mahati Yu zastavama na protestima.
- Država