ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA

vonSchtigliz

#51 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA

Post by vonSchtigliz »

dudlov wrote:
vonSchtigliz wrote:Sto se tice Cetnicke paravojske u B i H kako nas je nas veliki vodja A. I . ucio njih treba ignorisati i praviti se lud kao da ne postoje sve dok ne ojacaju i neukopaju topove oko Sarajeva a kasnije kada pocnu da rokaju iz njih i kada pocnu da prave nove masovne grobnice imacemo moralnu satisfakciju da kazemo kako su suvise jaki i kako smo mi nemocni da se odbranimo :D .
Nema od toga ništa, jer da ima, već juče bi topovali i rokali. Na današnji vakat se ne isplati rokat, jer nato kad rokne, ima da ih nema. Nato zna kako sa siledzijama da razgovara

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Dabogda te Holandzani cuvali takog pametnog :thumbup: , ova je dobra, sta kazes :lol: .
ulciscorr

#52 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA

Post by ulciscorr »

Hajvan wrote:
ulciscorr wrote:
Hajvan wrote:Ja davno rekoh, neće se smiriti dok nas ne svedu na 2-5 % statističke greške od ukupnog stanovništva teritorije današnje Bosne.
Pokusavaju to oni od 19. vijeka al nekako su upravo Srbi ti koji nestaju zahvaljujuci cetnicima i ostalim erojima... iz Slovenije Hrvatske, Kosova... u Crnoj Gori se danas asimiliraju u Crnogorce... u Bosni zahvaljajuci "dobrom" natalitetu padaju sa 1 400 000 1991. godine na 800 000 koliko ih ce ih biti kroz par decenija.

Ne isplati se biti govno...
(y)
Istina! Ne isplati.
Naravno da se ne isplati moj druze Hajvanu.
vonSchtigliz

#53 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA

Post by vonSchtigliz »

barpy wrote:
vonSchtigliz wrote:Sto se tice Cetnicke paravojske u B i H kako nas je nas veliki vodja A. I . ucio njih treba ignorisati i praviti se lud kao da ne postoje sve dok ne ojacaju i neukopaju topove oko Sarajeva a kasnije kada pocnu da rokaju iz njih i kada pocnu da prave nove masovne grobnice imacemo moralnu satisfakciju da kazemo kako su suvise jaki i kako smo mi nemocni da se odbranimo :D .
meni se čini da su A.I. u ovoj njegovoj mudrosti najbolje slijedili i još uvijek najbolje i dosljedno slijede bošnjački komunisti :D
Tu si u potpunosti u pravu a za samog A.I. je receno da je bio veci komunjara i od Dzure Pucara . Ko na svijetu moze imati takve zasluge da ga Seselj i Dobrica Cosic oslobode iz zatvora .
barpy

#54 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA

Post by barpy »

vonSchtigliz wrote:
barpy wrote:
meni se čini da su A.I. u ovoj njegovoj mudrosti najbolje slijedili i još uvijek najbolje i dosljedno slijede bošnjački komunisti :D
Tu si u potpunosti u pravu a za samog A.I. je receno da je bio veci komunjara i od Dzure Pucara . Ko na svijetu moze imati takve zasluge da ga Seselj i Dobrica Cosic oslobode iz zatvora .
Dakle srpski radikalci i ekstremni nacionalisti pomagali jednom komunisti? :lol:
semirizsvemira

#55 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA

Post by semirizsvemira »

escobar__ wrote:To nije tačno, video je podvala bošnjačkih nacionalista čiji cilj je rušenje zajedničke države, a koji su za rat podjednako krivi koliko i Srbi, pa i Hrvati.
:lol: Kasnis malo vise od 20 godina

Radoncic je njihov spijun , to je bar jasno danas i radi za cetnike . evo nek i mene tuzi :lol:
chupacabra

#56 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA

Post by chupacabra »

Sta reci na taj Bosnjacki mentalni sklop "nojeve glave u pijesku". U drugom svjetskom ratu cetnici klali po Drini. U ovom zadnjem su dosli do Sarajeva. Kada nas dovoljno anesteziraju, a ako nama ne dodje iz guzice u glavu, sljedeca cetnicka orgija ce nam biti i kraj. Parafraziram Krajisnika. Ali pusti to, hajmo mi ganjati onih 10 Vehabija po Maoci i mahati Yu zastavama na protestima.
Hajvan

#57 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA

Post by Hajvan »

chupacabra wrote:Sta reci na taj Bosnjacki mentalni sklop "nojeve glave u pijesku". U drugom svjetskom ratu cetnici klali po Drini. U ovom zadnjem su dosli do Sarajeva. Kada nas dovoljno anesteziraju, a ako nama ne dodje iz guzice u glavu, sljedeca cetnicka orgija ce nam biti i kraj. Parafraziram Krajisnika. Ali pusti to, hajmo mi ganjati onih 10 Vehabija po Maoci i mahati Yu zastavama na protestima.
:thumbup:

Na žalost, u pravu si i za Bošnjake i za Srpsku mainstream politiku oličenu i najlakše vidljivu u četničkom pokretu.
Havatar

#58 Re: ČETNICI U BOSNI I HERCEGOVINI SU JAVNA PARAVOJSKA

Post by Havatar »

chupacabra wrote:Sta reci na taj Bosnjacki mentalni sklop "nojeve glave u pijesku". U drugom svjetskom ratu cetnici klali po Drini. U ovom zadnjem su dosli do Sarajeva. Kada nas dovoljno anesteziraju, a ako nama ne dodje iz guzice u glavu, sljedeca cetnicka orgija ce nam biti i kraj. Parafraziram Krajisnika. Ali pusti to, hajmo mi ganjati onih 10 Vehabija po Maoci i mahati Yu zastavama na protestima.
:thumbup:
Post Reply