ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
-
PM72
#151 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
A Mevlid u sred Sarajeva puca po američkoj ambasadi.Murat sklonio guzove pa vrti kokoši i peče glavuše u Švrakinom.To braćo Bošnjaci i istočnjaci...što im ne postaviste kakvu bombu da rokne nego serete po forumima.Znali ste da se postrojavaju svake godine,tačan datum i sat ,što im ne napraviste kakvu igranku?
I ovo je politika.Bakira i kojekakva udruženja palamude par dana i sve se slegne.Ovčice se skupljaju...
I ovo je politika.Bakira i kojekakva udruženja palamude par dana i sve se slegne.Ovčice se skupljaju...
-
Mohamad Sissoko
#152 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Sto im ti ne napravis kakvu igranku, ti si forumski James Bond?
Popusti Bosnjake svojih licnih frustracija.
-
asker
#153 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Clan predsjednistva ne obiljezava najvazniji drzavni praznik, komsijski predsjednik se javno zahvaljuje Putinu za veto protiv rezolucije o Srebrenici, Laktasenko talasa svakodnevno, bradati cetnici se svecano postrojavaju u gradu gdje su pocinili strasne zlocine.
Ima li iko u Bosnjaka da makar malo digne glasic?
Ima li iko u Bosnjaka da makar malo digne glasic?
- insomnia78
#154 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Opet Bakir i voda na Dodikov mlin?
PS: zaboravio si dijasporu
PPS: Mevlid nit' je istocnjak nit' Bosnjo
PS: zaboravio si dijasporu
PPS: Mevlid nit' je istocnjak nit' Bosnjo
- insomnia78
#155 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
O, pa nije njemu do togaMohamad Sissoko wrote:Sto im ti ne napravis kakvu igranku, ti si forumski James Bond?
On se pomirio
-
zenit dozic
#156 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
MA treba one koji se živi vrate iz Sirije preusmjeravat na ova velebna područija, da isprave pogrešku što su se živi vratili i raznesu se sa ovim spodobama.PM72 wrote:A Mevlid u sred Sarajeva puca po američkoj ambasadi.Murat sklonio guzove pa vrti kokoši i peče glavuše u Švrakinom.To braćo Bošnjaci i istočnjaci...što im ne postaviste kakvu bombu da rokne nego serete po forumima.Znali ste da se postrojavaju svake godine,tačan datum i sat ,što im ne napraviste kakvu igranku?
-
PM72
#157 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
ha,ha,ha...lične frustracije? Hvala Bogu,niko moj nije istočnjak.Sve prodali i napustili pa im smeta postrojavanje?Mohamad Sissoko wrote:Sto im ti ne napravis kakvu igranku, ti si forumski James Bond?
-
asker
#158 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Oni bi sa cetnicima nasli zajednicku, al bi zato gamad klala Kavazovica na sred Bascarsije.zenit dozic wrote:MA treba one koji se živi vrate iz Sirije preusmjeravat na ova velebna područija, da isprave pogrešku što su se živi vratili i raznesu se sa ovim spodobama.PM72 wrote:A Mevlid u sred Sarajeva puca po američkoj ambasadi.Murat sklonio guzove pa vrti kokoši i peče glavuše u Švrakinom.To braćo Bošnjaci i istočnjaci...što im ne postaviste kakvu bombu da rokne nego serete po forumima.Znali ste da se postrojavaju svake godine,tačan datum i sat ,što im ne napraviste kakvu igranku?
- Drvosjeca iz Dejcica
#159 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Tako nekako.asker wrote:
Oni bi sa cetnicima nasli zajednicku, al bi zato gamad klala Kavazovica na sred Bascarsije.
-
kolegione
#160 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
zenit dozic wrote:Dok se o vehabijama piše na dugo i na široko i otvaraju nove teme, ovi mirovorci paradiraju
http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-visegr ... /160313032
gledaj ti nevinih faca
Mene ce vehabija ubiti onako zbog nekog viseg cilja, a ovi su paravojna sila, ako ces iskreno sad sa 15 ljudi koje ja odaberem znaci 3 auta da dodjem ovdje rasturio bi ih, glupa nam je prica, ali cetnici nisu problem globalni, a mi u trenutnom globalnom kontekstu moramo rjesiti svoju radikalizaciju jer nam politicki ni drusteveno ne odgovara.
-
PM72
#161 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
samo oštro i na prvu.Ja te podržavam.sad sa 15 ljudi koje ja odaberem znaci 3 auta da dodjem ovdje rasturio bi ih
-
kolegione
#162 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Glupo sam se izrazio mada cvrsto vjerujem u ovu recenicu, zelio sam da kazem da nema potrebe da se neko boji koljaca djece i silovatelja.PM72 wrote:samo oštro i na prvu.Ja te podržavam.sad sa 15 ljudi koje ja odaberem znaci 3 auta da dodjem ovdje rasturio bi ih
- GeeTnT
#163 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Jesu li i traktore postrojili....
- insomnia78
#164 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ma kakav strah, dok je luga i dova

-
PM72
#165 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
e tako te više volim.kolegione wrote:Glupo sam se izrazio mada cvrsto vjerujem u ovu recenicu, zelio sam da kazem da nema potrebe da se neko boji koljaca djece i silovatelja.PM72 wrote:samo oštro i na prvu.Ja te podržavam.sad sa 15 ljudi koje ja odaberem znaci 3 auta da dodjem ovdje rasturio bi ih
Srbi su velike inadžije.Ovo rade samo da guraju prst u oko Bošnjama.jebe se njima za Dražom,bitno je izaći kao vijest ili prilog na svim televizijama.Znaju da će to izvesti reakcije kontra strane.Evo,pogledaj po broja stranica i komentara.Ja bih,da se šta pitam i da imam vlast,od ovoga napravi šprdačinu i ismijavao ih do bola.Još ih unaprijed ispitivao - kad će postrojavanje da snimimo dokumentarni film o "prvom antifašisti i gerilcu u Europi".
-
Fudo387
#166 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
A sto ona dva drota stoje po strani?
- insomnia78
#167 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Inadzije velis

-
kolegione
#168 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Hrabri cetnici napali novinarku N1 hahahahah sta sam vam rekao
napali bi i ostale novinare ali bili muskarci hahaahahahaa
-
zenit dozic
#169 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ma i ovi iz IZ ne znam kad su otišli da posjete povratničke džemate i daju im podršku, čak šta više smjenjuju imame koji su zaslužni za povratak i koji su jedni od rijetkih kome džemati vjeruju. Bitno je da se oni ližu sa SDAasker wrote:Oni bi sa cetnicima nasli zajednicku, al bi zato gamad klala Kavazovica na sred Bascarsije.zenit dozic wrote:MA treba one koji se živi vrate iz Sirije preusmjeravat na ova velebna područija, da isprave pogrešku što su se živi vratili i raznesu se sa ovim spodobama.PM72 wrote:A Mevlid u sred Sarajeva puca po američkoj ambasadi.Murat sklonio guzove pa vrti kokoši i peče glavuše u Švrakinom.To braćo Bošnjaci i istočnjaci...što im ne postaviste kakvu bombu da rokne nego serete po forumima.Znali ste da se postrojavaju svake godine,tačan datum i sat ,što im ne napraviste kakvu igranku?
- GeeTnT
#170 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
i to je nesto...ovi postrojeni ...nista, osim brlje.insomnia78 wrote:Ma kakav strah, dok je luga i dova
![]()
![]()
-
kolegione
-
PM72
#172 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ti si napisao srž problema!
Otjeraše iz Trebinja efendiju koji je obnovio sve džamije i suživot zarad ličnih interesa pojedinaca IVZ.
Otjeraše iz Trebinja efendiju koji je obnovio sve džamije i suživot zarad ličnih interesa pojedinaca IVZ.
- GeeTnT
#173 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Udario brat na brata....kolegione wrote:http://ba.n1info.com/a86158/Vijesti/Vij ... pu-N1.html
-
zenit dozic
#174 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Pripadnici ravnogorskog pokreta su u okolini Višegrada napali ekipu N1.kolegione wrote:http://ba.n1info.com/a86158/Vijesti/Vij ... pu-N1.html
Ekipa N1 je oko pola 2 stigla u Draževinu, gdje se u jednom šatoru održavao ručak povodom 70 godina od hapšenja četničkog vođe Dragoljuba Draže Mihajlovića.
Naša ekipa je prišla putu koji vodi do šatora, u kojem su se nalazili mlađi momci u crnim odijelima i pripadnici Ravnogorskog pokreta. "Pitali smo ih da nam daju izjave, na šta su nas pitali odakle dolazimo, i kada smo rekli da smo iz Sarajeva, kazali su kako ne mogu davati izjave. Stariji gospodin je tada prišao te tražio legitimaciju. Pokazali smo lične karte i onda je rekao da ne možemo snimati. Kada smo pitali zašto, rekao je samo da jednostavno ne možemo", kazala nam je reporterka N1 Adisa Ibrahimović.
Nakon toga su se odmakli na drugi put te su odlučili da snime par kadrova iz daljine. "Napad se desio tako da nismo to ni primijetili. Pojavio se stariji čovjek visok dva metra i zaletio se na snimatelja Alena i počeo ga udarati kamerom po glavi. Prišla sam i govorila i molila ga da to ne radi, onda se okrenuo prema meni i počeo me udarati mikrofonom po glavi. Kada mu je ispao mikrofon, okrenuo se prema snimatelju i potrčao s njim. Prišao nam je i drugi, također stariji čovjek i govorio strašne stvari. U to se uključila i jedna žena", govori Ibrahimović.
No, na sreću, spasili su ih momci iz Srbije. "Momci iz Srbije su poletjeli prema nama i počeli da nas brane i da nas guraju od čovjeka i utrpali su nas u auto, nakon čega su počeli i drugi da dolaze. Napravili su nam prostor da odemo i kroz prozor su nam se izvinili i rekli da im je žao što se to desilo, da to nije stav njih i da je to djelo pojedinca i da to nikad ne bi uradili", kazala nam je reporterka N1 vidno potresena.
-
kolegione
#175 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Da li je na pomolu veliki ideoloski raskol hahahaahahGeeTnT wrote:Udario brat na brata....kolegione wrote:http://ba.n1info.com/a86158/Vijesti/Vij ... pu-N1.html