Ceta mala... ali odabrana
- Fair Life
Dosli bi oni i ovamo... da je australska vreca punija.seldzuk wrote:I nisu u Australiji već u Sijetlu, a to je u SAD-u.
http://www.balkanshare.com/download.php?file=242980
- kekec
seldzuk wrote:A mi svi napušeni. Ne možemo bez "opijuma za narod".
Imao je cika Karl pravo.Tko god je čitao nešto o nastanku religija i bar malo poznaje ljudsku prirodu, naći će više argumenata za tezu da je čovjek stvorio Boga nego da je Bog stvorio čovjeka.
Nekada je opijum bio najjaca droga.
Sta li bi danas o istom napisao?
-
mostarac
ma nek oni grade po americi, a u nas pada kisa pa ne se ne "mere" ovih dana, pogotovo s gradnjom puteva je problem. Jos da snijeg u decembru iznenadi sarajevsku zimsku sluzbu pa da vidis belaja 
P.S. Ima li ljudi neko onaj clanak iz novina sa ovom genijalnom izjavom o tome kako je snijeg u decembru iznenadio sarajevsku zimsku sluzbu
To je meni izjava ne za shit of the week nego shit of the century

P.S. Ima li ljudi neko onaj clanak iz novina sa ovom genijalnom izjavom o tome kako je snijeg u decembru iznenadio sarajevsku zimsku sluzbu
To je meni izjava ne za shit of the week nego shit of the century
- Pasiflora
E da, kojim slucajem hoce uzeti lopate u Bosni, pa barem izliti plocu nekom povratniku. Bio bi to njihov najveci doprinos suverenoj i nezavisnoj Bosni i Hercegovini. Ni ovako nije lose. Morate priznati da im lopata dobro stoji.mostarac wrote:Fair Life wrote:
P.S. Haris se pravo zad'o. Reis zabusava kao i obicno.
-
mostarac
aaaaaa jok u bosni oni uzimaju samo zlatne kasike "jerbo" od kad su nam njih dvojica dosla sa svojom rajom, izveli nas iz mraka komunizma i donijeli demokratiju, mi samo zlatnim kasikama jedemo i to 24 karatno zlatositno wrote:mostarac wrote:E da, kojim slucajem hoce uzeti lopate u Bosni, pa barem izliti plocu nekom povratniku. Bio bi to njihov najveci doprinos suverenoj i nezavisnoj Bosni i Hercegovini. Ni ovako nije lose. Morate priznati da im lopata dobro stoji.Fair Life wrote:
-
seldzuk
Razmisljanje jednog Desetara:
"E, Tito dragi, sto mlad umrije!
Da si jos malo pozivio ja bih sada bio major i imao trosoban stan. Poslase te ovi nasi slovencima, da te oni tamo lijece. Da ostade kod nas u Srbiji, mi bi tebi malo mladog kajmaka, meke sljive i tako... Bio bi ti jos sa nama, 'vako..."
"E, Tito dragi, sto mlad umrije!
Da si jos malo pozivio ja bih sada bio major i imao trosoban stan. Poslase te ovi nasi slovencima, da te oni tamo lijece. Da ostade kod nas u Srbiji, mi bi tebi malo mladog kajmaka, meke sljive i tako... Bio bi ti jos sa nama, 'vako..."
-
forUMASH
....haj' da reisu priznam da u ovom slucaju radi svoj posao i da se bavi cime treba da se bavi al' bi zamolio da zajednicki napravimo listu temeljaca za fabrike, bolnice, obrazovne ustanove i infrastrukturne objekte koje postavise Haris, Bakir i svi ostali BH politicari.....ja nekako kontam da im je to posao i ocigledno, ide im vise nego dobro kad imaju vremena da se bave i ovom vrstom obaveza......
- Fair Life
Nije istina... da zabusava.sitno wrote:mostarac wrote:E da, kojim slucajem hoce uzeti lopate u Bosni, pa barem izliti plocu nekomFair Life wrote:
povratniku. Bio bi to njihov najveci doprinos suverenoj i nezavisnoj Bosni i
Hercegovini. Ni ovako nije lose. Morate priznati da im lopata dobro stoji.

- Fair Life
Tito je bio i prosao...seldzuk wrote:Kako li je taj mladoliko izgledaoseldzuk wrote:A šta drugo mogu govoriti djeca čiji su roditelji kao Dan mladosti slavili rođendan čovjeka kojem je '45. već bilo 53 godine.
Rijec je o ovima... danasnjim.
8:00 AM: Sastanak UO IABNA-e, UO KBSA, Savjeta imama i predsjednika
Dzematskih odbora i Koordinacija KBSA sa gostima iz BiH, Zapadne Evrope i
Australije.
10:00 AM: Javna tribina o BiH: gosti Dr. Mustafa ef. Ceric, Dr
Haris Silajdzic, Bakir Izetbegovic
1:00 PM: Zajednicki rucak Upravnih odbora KBSA i IABNA-e, Savjeta imama,
predstavnika dzematskih odbora i gostiju
1:30 PM: Podne-Namaz i ispracaj gostiju
2:30 PM: odlazak imama i gostiju u Portland na ucenje Mevluda
7:00 PM: Mevlud u Portlandu
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
kako da nisu vazni!! Sakupe $-205,000,kesha, uruce ih S.Tihicu i S. Softicu, i onda Tihic u intervjuu DANI-ma, kaze, "ama kakva dijaspora, ja sam dao 500 KM, da tuzba opstane!!Fair Life wrote:
p.s. ama sta je za njih $-205,000, to je "sica", sa kojima brojevima su oni navikli baratati!!
,
- DiplomataSaSela
Fair...sta tebi ovde najvise smeta...je li sto se pravi dzamija...sto su u otisli reis i Bakir...ili ti kao i obicno smeta sve sto ima veze sa islamom....bili se isto ovako nerviro da je umjesto Bakira tamo bio recimo Sefer...
- Fair Life
U svakom slucaju...DiplomataSaSela wrote:Fair...sta tebi ovde najvise smeta...je li sto se
pravi dzamija...sto su u otisli reis i Bakir...ili ti kao i obicno smeta sve sto
ima veze sa islamom....bili se isto ovako nerviro da je umjesto Bakira tamo
bio recimo Sefer...
Takva sijela su na stetu onoga u sta se Haris "zaklinje".
Deklarativno je za, a svime sto cini je... protiv.
Last edited by Fair Life on 08/06/2007 08:28, edited 1 time in total.