Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ljudi blize se katolicki blagdani... Ima li neko od vas neku relevantnu listu VIP katolika u BiH kojima bi trebalo poslati cestitku?
Mislim, treba mi to... hlp
Hvala.
Lace wrote:cuj VIP katolika...valjda se cestitke salju onima koje znas i s kojima saradjujes i kojima zaista zelis cestit bozic...a ne nekim VIP katolicima
Lacika, jedno su cestitke onima koje znas i sa kojima saradjujes, a drugo je ovo sto zena trazi...
Ovo je slanje naslijepo
ZENOOOOOOOOOOo, sad se sjetih, ti si jedna merhametli dusha ba, SOS KINDERDORF prodaje novogodisnjo-bajramsko-praznicne cestitke pa eto ubijedi sefove da uknjize dobro djelo
Lace wrote:cuj VIP katolika...valjda se cestitke salju onima koje znas i s kojima saradjujes i kojima zaista zelis cestit bozic...a ne nekim VIP katolicima
Lacika, jedno su cestitke onima koje znas i sa kojima saradjujes, a drugo je ovo sto zena trazi...
Ovo je slanje naslijepo
ZENOOOOOOOOOOo, sad se sjetih, ti si jedna merhametli dusha ba, SOS KINDERDORF prodaje novogodisnjo-bajramsko-praznicne cestitke pa eto ubijedi sefove da uknjize dobro djelo
Lace, komentar ti je na mjestu... ali kome ja saljem cestitke, jel'te, moja je stvar...
hm...
da trazis u bostonu, mogla bih mozda i pomoci ali nazalost otac geoghan je rahmetli, a i kardinal law nam je dao ostavku ne znam kakav je ovaj novi...
nista onda... moraces se sama snalazit
Ovo je slanje naslijepo
Lace, komentar ti je na mjestu... ali kome ja saljem cestitke, jel'te, moja je stvar...
Mirc
zeno, nisam katolik, al posalji jednu i meni znas da ja volem razglednice i cestitke :D:D:D
danas wrote:hm...
da trazis u bostonu, mogla bih mozda i pomoci ali nazalost otac geoghan je rahmetli, a i kardinal law nam je dao ostavku ne znam kakav je ovaj novi...
nista onda... moraces se sama snalazit
o di si ti meni
ne trebam nikog ko je otiso preko bare sama se snalazim vec