Najme ostalo mi je vojnih certifikata od rahmetli oca !
Mene sad interesuje gdje mogu provjeriti njihovu vrijednost i sta mogu s njima!
Unaprijed hvala na odgovorima!
Certifikati
Moderator: anex
- poznanik
#2 Re: Certifikati
Imam i ja 19.600, nikad ih nisam iskoristio i ne želim
Brojevi i tekst na papiru su već poprilično izbjedili, ali se vide, i služe mi samo za podsjećanje na "širokogrudost" i nesebičnost idejnog tvorca "certifikacije" boraca Armije RBiH, kojim je započela najveća pljačka jedne suverene države u istoriji planete Zemlje
Brojevi i tekst na papiru su već poprilično izbjedili, ali se vide, i služe mi samo za podsjećanje na "širokogrudost" i nesebičnost idejnog tvorca "certifikacije" boraca Armije RBiH, kojim je započela najveća pljačka jedne suverene države u istoriji planete Zemlje
- drndalo
#3 Re: Certifikati
Ih suverene, odavno bolje sale cuo nisam...poznanik wrote:najveća pljačka jedne suverene države u istoriji
- poznanik
#4 Re: Certifikati
drndalo wrote:Ih suverene, odavno bolje sale cuo nisam...poznanik wrote:najveća pljačka jedne suverene države u istoriji
U pravu si
- torcida
#5 Re: Certifikati
ha da tema ne ode u zaborav....jel se mogu đegod gurnuti ili smo ga momački podudlali po tom pitanju? 
-
rimano
#6 Re: Certifikati
Dudlamo ga pravo.
Imao sam slicnu dilemu kao pokretac teme. Kako mi objasnise uglavnom su ljudi certifikatima kupovali dionice nekog od fondova sa kojims se sada se moze trgovati kao i sa ostalim dionicama. Vrijednost tih dionica je poprilicno mala barem u fondu u kojeg su moji roditelji ulozili. Sada njihove dionice vrijede oko 200KM.
Imao sam slicnu dilemu kao pokretac teme. Kako mi objasnise uglavnom su ljudi certifikatima kupovali dionice nekog od fondova sa kojims se sada se moze trgovati kao i sa ostalim dionicama. Vrijednost tih dionica je poprilicno mala barem u fondu u kojeg su moji roditelji ulozili. Sada njihove dionice vrijede oko 200KM.
- torcida
#7 Re: Certifikati
bolje i ukupan iznos od 200KM (da ne karem toliko po dionici!rimano wrote:Dudlamo ga pravo.
-neki dan upratih da ih moj stari još uvijek ima ...i da ih niđe nije uložio, ma umalo me šlag nije strefio kad sam čuo!