Certifikat o poznavanju rada na računaru?

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
CASUAL, možda manje

#1 Certifikat o poznavanju rada na računaru?

Post by CASUAL, možda manje »

Zdravo svima...

Nadam se samo da neko prije mene nije otvorio ovu temu jer je nisam uspjela naći :)

Želim da certifikat o poznavanju rada na računaru (Excel, Word, itd..) pa me interesuje koja organizacija je najbolja, odnosno čiji je certifikat najpriznatiji??

Došla sam do informacije da "Centar za poslovno edukaciju" ima te programa i da oni certificiraju pa me interesuje da li postoji bolje mjesto od njih?

Hvala na odgovorima i informacijama!

Pozdrav :)
dinoo1898

#2 Re: Certifikat o poznavanju rada na računaru?

Post by dinoo1898 »

Bila je na citydeal-u ponuda prije mjesec dana za CPE za bas to sto tražiš, ja sam lično polagao. Ponuda je bila puno jeftinija od redovne cijene tako da ako ti nije žurba da sačekaš, možda i naleti opet nešto slično. :)
Ambrozija

#3 Re: Certifikat o poznavanju rada na računaru?

Post by Ambrozija »

Ja bih ti preporucila RODU (http://www.rod-a.com) - Oni imaju ECDL odnosno European Computer Driving Licence i njihov certifikat je priznat u 140 zemalja svijeta.
gomes

#4 Re: Certifikat o poznavanju rada na računaru?

Post by gomes »

U CPE također postoji mogucnost polaganja ECDL testa, vjerujem da je on skuplji u odnosu na klasicno certificiranje, ali kao sto iznad pise on ti je priznat u svijetu. Sto se tice klasicnog certificiranja u CPE cijena je ako se ne varam 120KM, i postoji mogućnost da ga upises u radnu knjizicu (ne znam kakva je situacija sa ostalim skolama po tom pitanju)
Ambrozija

#5 Re: Certifikat o poznavanju rada na računaru?

Post by Ambrozija »

gomes wrote:U CPE također postoji mogucnost polaganja ECDL testa, vjerujem da je on skuplji u odnosu na klasicno certificiranje, ali kao sto iznad pise on ti je priznat u svijetu. Sto se tice klasicnog certificiranja u CPE cijena je ako se ne varam 120KM, i postoji mogućnost da ga upises u radnu knjizicu (ne znam kakva je situacija sa ostalim skolama po tom pitanju)
Jeste skuplji i to mnogo, ali mislim da se isplati u svakom slucaju.
CASUAL, možda manje

#6 Re: Certifikat o poznavanju rada na računaru?

Post by CASUAL, možda manje »

Ljudi, hvala vam na korisnim informacijama i savjetima... Puno ste mi olaksali... Lijep pozdrav :-D
Post Reply