Certifikat engleski

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
_Reds_

#1 Certifikat engleski

Post by _Reds_ »

Eh ovako forumasi imam jedan problem.

Za jedna konkrus mi traze neki papir o osnovnom pozavanju engleskog jezika.
Medjutim ja nikada nisam isao na te kurseve, ono sto sam u skoli ucio, i sto sam sam naucio, tako da se prilicno sasvim solidno sluzim tim jezikom.

Eh sad ja imam rok da ovima do kraj sedmice dostavim neki certifikat o osnovnom pozavanju engleskog jezika. Sad mene zanima da li ima neka firma/organizacija ili nesto slicno, da odem kod njih, uplatim im za taj test, i dobijem za dan certifikat neki o osnovnom pozavanju.

Mislim treba mi jer mi je hitno.
quarterback

#2 Re: Certifikat engleski

Post by quarterback »

sumnjam da ce ti neko dati daj certifikat bez polaganja ili prolaska kursa, niko ko se ozbiljno bavim kursevima za bilo kakvu edukaciju nece dozvoliti da mu certifikati budu obezvrijedjeni time sto ce ih dijeliti bez pokazanog znanja
žuti

#3 Re: Certifikat engleski

Post by žuti »

mislim da je teško dobiti na taj način. bar ja nisam čuo, a volio bih znati ako ima neko.
_Reds_

#4 Re: Certifikat engleski

Post by _Reds_ »

Ne kontate vas dva, ja bih uradio test naravno kao sto sam i naveo.

Sto je logicno, oni samo testiraju tvoje znanje, i daju ti cerfikat za nivo znanja koji imas.

A ti im platis za test i certifikat.

Evo nasam sam vec neke organizacije.
arnelau

#5 Re: Certifikat engleski

Post by arnelau »

Imas u SOROS skoli za strane jezike. Ja sam to radila davno 30KM platila i oni mi dali test da uradim, poslije kratki razgovor na engleskom. Za dan,dva dodjes po gotov certifikat o stepenu poznavanja engleskog. Ti pogledaj na njihovoj web stranici kakva je sad situacija i kolike su cijene.
Sretno
gap

#6 Re: Certifikat engleski

Post by gap »

Koliko znam Vanjskotrgovinska komora ima dobre kurseve za business english.
Interligua je najjača za sve ostale kategorije.
Jay Gatsby

#7 Re: Certifikat engleski

Post by Jay Gatsby »

Filozofski fakultet Sarajevo, Odsjek za Anglistiku. Ljudi rade testiranja
.
_Reds_

#8 Re: Certifikat engleski

Post by _Reds_ »

arnelau wrote:Imas u SOROS skoli za strane jezike. Ja sam to radila davno 30KM platila i oni mi dali test da uradim, poslije kratki razgovor na engleskom. Za dan,dva dodjes po gotov certifikat o stepenu poznavanja engleskog. Ti pogledaj na njihovoj web stranici kakva je sad situacija i kolike su cijene.
Sretno
Ma ti su na kolketivnom godisnje odmoru, pa sam mora naci neke druge, ali eto nasao sam.
Post Reply