Planiram naredne godine polagati za certificiranog racunovodju. Sad hocu da pocnem da ucim,, pa ako je neko polago da mi kaze iz cega je ucio. na netu sam nasla ispini rok iz 2006 (upravljacko racu. i fm) pa me interesuje da li ima jos takvih testova i gdje ih mogu naci?
Unaprijded zahvalna svima koji mi mogu pomoci
pozzz
Certificirani racunovodja
Moderator: anex
-
konyan
#2 Re: Certificirani racunovodja
Ako nadjes sta, javi. Hocu i ja da polazem.
Ako nadjem sta, javim.. 
-
ena000
#3 Re: Certificirani racunovodja
hocu,, raspitacu se jos, nadam se da cemo pronaci 
pozz
pozz
- djulba
#4 Re: Certificirani racunovodja
http://www.srr-fbih.org/nova_zvanja.asp
Evo buduće kolege ovdje imate sve za ispite. Rješena ispitna pitanja i literaturu.
Evo buduće kolege ovdje imate sve za ispite. Rješena ispitna pitanja i literaturu.
-
ena000
#5 Re: Certificirani racunovodja
hvala puno.,..
pozdarv
pozdarv
-
samirb
#6 Re: Certificirani racunovodja
[quote="djulba"]http://www.srr-fbih.org/nova_zvanja.asp
Evo buduće kolege ovdje imate sve za ispite. Rješena ispitna pitanja i literaturu.[/quote]
Što se literature tiče, na web sajtu piše masa nekakve literature. zanima me ima li se gdje kupiti (skriptarnica i sl.) knjiga (knjige) koje se koriste za ispite. Znam da postoji knjiga Troškovno računovodstvo i nešto za Finansijski menadžment, ali ne znam gdje se to može nabaviti.
Ne znam postoje li ikakve knjige za onaj drugi ispit (Finansijsko izvještavanje)?
Evo buduće kolege ovdje imate sve za ispite. Rješena ispitna pitanja i literaturu.[/quote]
Što se literature tiče, na web sajtu piše masa nekakve literature. zanima me ima li se gdje kupiti (skriptarnica i sl.) knjiga (knjige) koje se koriste za ispite. Znam da postoji knjiga Troškovno računovodstvo i nešto za Finansijski menadžment, ali ne znam gdje se to može nabaviti.
Ne znam postoje li ikakve knjige za onaj drugi ispit (Finansijsko izvještavanje)?
-
samirb
#7 Re: Certificirani racunovodja
Ovo je za nas koji ne idemo na tu njihovu obuku!
- djulba
#8 Re: Certificirani racunovodja
Za finansijsko izvještavanje koristiš međunarodne računovodstvene standarde za pitanja a za zadatke imaš raznih seminarskih materijala ili ako nemaš to onda neke knjige sa fakulteta.
-
boco
#9 Re: Certificirani racunovodja
Poz.svima.Ima li kakva skripta na one testove koji se mogu vidjeti na stranici sssrfbih?
-
ena000
#10 Re: Certificirani racunovodja
Ja mislim da se orginalne knjige, mogu kupiti na Ekonomskom fakultetu u skriptarnici ili kod profesora licno,, zavisi kako koja knjiga,,,, kopije vjerovatno u kopirnici bjelave,,,, nisam 100 % sigurna,, ako neko kupi nek javi