Ceragem - Centar za masažu u Sarajevu

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
peppeto

#1 Ceragem - Centar za masažu u Sarajevu

Post by peppeto »

da li ste čuli juznokorejski aparat "Ceragem", koji radi svašta-nešto:

- Opušta i podmlađuje mišiće oko oblasti na kojoj se koristi
- Stimuliše vitalne tačke pritiska oko kičme
- Poboljšava cirkulaciju krvi i energije
- Umanjuje napetost izazvanu stresom

ovo sam našao na http://yu.ceragem.net/index.asp :)

Kod nas se u Sarajevu otvorio jedan Ceragem centar (kod pijace Markale). Navodno je aparat super. Ti se zapravo odmaras, ležiš i uživaš a ta te toplina lijeći. Ja sam bio samo par puta, pa ne mogu sada tvrditi da imam neka revolucionarna poboljšanja, ali leđa su mi bila poprilično opuštena. (zbog čega i idem na tretman)..ili je to bila autosugestija???. Navodno aparta tretira sve organe ...Predobro je, bar meni.

U svakom slučaju toplo preporučujemo da dođete i vi da probate ceragem aparta i da čujem vaša iskustva..tretmani su u centru besplatni i koliko vidim nije nikakva prevara. Kao ako mi ne želimo da kupimo uređaj , dovoljno je da ga hvalimo drugima ??? Neki koreanski način marketinga.
Svemirco

#2 Re: Ceragem - Centar za masažu u Sarajevu

Post by Svemirco »

Jao prozirne samoljepljive...

Image

Od sada serem samo u gaće...
MajkoStoMeRodi

#3 Re: Ceragem - Centar za masažu u Sarajevu

Post by MajkoStoMeRodi »

I ja sam vidjela tu reklamu, pa mi nista nije bilo jasno...Mora biti neka zackoljica :lol:
peppeto

#4 Re: Ceragem - Centar za masažu u Sarajevu

Post by peppeto »

Svemirco wrote:Jao prozirne samoljepljive...

Image

Od sada serem samo u gaće...
jest, jest dobro si..baš si me provalio :-) , Herkul Poaro !

Hvalim iz ličnog iskustva...ali zaista nemam vremena da se previše bavim ovakim postovima.

Samo sam želio da vidim ima li još neko iskustva sa ovim?
malena18

#5 Re: Ceragem - Centar za masažu u Sarajevu

Post by malena18 »

ciao...evo i ja sam clan ceragem porodice vec 11 dana :-D , i mogu vam reci da je jako uspjesno, nema nikakva zackoljica, sve je besplatno, ko je u mogucnosti i ko ima novaca kupi si aparat, ko nije nastavi dolaziti do kad budu otvoreni i to je to...odlicni su zaista rezultati samo treba redovno dolaziti i biti uporan ukoliko zelite svoje zdravlje poboljsati.... :) :)
Zana.

#6 Re: Ceragem - Centar za masažu u Sarajevu

Post by Zana. »

Ovaj fol je ludilo!!! Ja idem redovno otkad imaju komercijalne termine a ovaj radni narod. 5 KM je 45 minuta tretmana, a počinju od 17:30 do 22 sata.
Aparat je blentav skroz, ugodno grije, ja se jedva razbudim poslije:)
A mojoj mami je skoro nestalo celulita, pa vi sad vidite isplati li se...
ena_91

#8 Re: Ceragem - Centar za masažu u Sarajevu

Post by ena_91 »

Pozdrav svima..
Moja mama radi u ovom Ceragem centru od kako je poceo sa radom, ii ja sam bila jedan od njihovih klijenata, al' sam na zalost morala prestati da idem ...
Od rodjenja imam problema sa sinusima, al' zahvaljujuci ovome aparatu dobila sam jako dobru reakciju, da sam nastavila sigurna sam da bi rijesila skroz taj problem. Medjutim to nije jedina stvar.. Prije godinu dana sam pala sa motora i na licu imala 3 oziljka, koja su nestala ovim tretmanima, poboljsao mi se imunitet..
Otac mi je smrsao i rijesio par svojih problema koje je imao ..

Iskreno svima koji imaju vremena preporucujem da odu i probaju jer nece nista izgubiti, aa sigurno se nece pokajati.Naravno nemoguce je otici jednom i odma ocekivati neke velike reakcije, neka velika poboljsanja, al' nakon 7 dana ce se sigurno pokazati..
Oni kojima je mozda skupo dati 5KM za 45 minuta tretiranja mogu otici u terminu kad su besplatni tretmani to je do 12 sati..

Zar mislite da je ovaj aparet lazan i da ne pokazuje nikakva poboljsanja da bi ljudi gore po ovom minusu stajali u redu vec u 6 sati ujutru ??
To nisu samo besposleni penzioneri kojima je dosadno kuci pa su dosli samo ubijati vrijeme, to su ljudi koji su probali i uvjerili se kojima je aparat dosta pomogao.. Aa tu su i ljudi koji rade pa cak i omladina :-D
kogaba

#9 Re: Ceragem - Centar za masažu u Sarajevu

Post by kogaba »

Znam osobu kojoj je pomogao ovaj aparat za kičmu i sada se kreče normalno ,saginje bez problema,terapija je trajala mjesecima ali se isplatilo posebno što je bilo besplatno.
autonomasch

#10 Re: Ceragem - Centar za masažu u Sarajevu

Post by autonomasch »

ovdje u njemackoj su masaze (40min) jos besplatne a najnoviji model V3 kosta 2.900 €.

kolike su cijene u sarajevu ?
Post Reply