Ćeraćemo se mi još...

Area_51

Post by Area_51 »

ibro dirka wrote: Inace, Zlaja nije u spomenutoj prijavi prijavio i taj stan u Alipasinoj o kojem govorim, a ni Poljine, a sve vrlo jednostavno za provjeriti. I to cak i meni kao obicnom gradjaninu, sta li bi tek prefesionalci trebali znati? I opet vuk pojeo magarca, jer imamo glasace-automatik a nemamo sudstvo.
Meni su glasaci vise dizel, sporo pale, posebno na minusu, gdje minus nije temperatura nego finansijska situacija. A to sto kazes, ne sporim, citao, vidio, sta covjek ima od imovine ne znam, sta ostali imaju od imovine takodjer ne znam, niti me interesuje. Nekako me vise interesuje sta ja, ali i drugi gradjani, NEMAMO, a mogao bih kad bi kakva vlast dosla da nam barem malo olaksa ovakav zivot.

A sad provodjenje Zakona, kad bi se usvojio, gdje je SDP opozicija, policiju drze vlaatodrsci, a on sebe da nudi na odstrel, malo nelogicno. Ili je siguran da njega ne mogu povaliti shodno tom Zakonu ili je ludo hrabar. No, nek o tome razmislja ko treba. Nisi mi Harisov imovinski spomenuo, znas li da je jos uvijek konsultant u jednoj italijanskoj firmi, radi na procenat, a znas sta. Berza majstore, covjek prodaje firme. Svaka slucajnost ovdje sa nasim firmama je sta, pa namjerna, prijatelju.
el flaco

Post by el flaco »

infobrcko wrote:
signature wrote:
Mahalac wrote:Tihic je trenutno najbolji politicar u Bosnjaka!
ja bi reko da je to Miroslav Lajcak,

Tihic pred izbore:"svaki dan pomalo ukidamo republiku srpsku"

i sta bi??..nista bez Lajcaka.

Tihi uvijek racuna na vecu masu Bosnjaka bezmozgasa.
Tihic bi mozda i ispunio svoje predizborno obecanje. Nije puno obecavao al je obecavao sto je realno.
Sta je sa Harisovog slogana 100 % BiH.
Ja cu pokusati trezvenije i argumentovano...

Evo recimo licno ja u Tihica nemam povjerenja jos od "reforme odbrane" i stvaranja "jedinstvenih OSBiH". Po meni, samo neko ko je idiot, zlonamjeran ili kupljen mogao je sprovesti onu reformu odbrane a da ona ne ide u paketu sa ostalim bitnim reformama....Ustav, policija itd.itd.

Da ne pricam o nasjedanju Bosnjaka na zakletvu vojnika u Banjaluci i zaklinjanje manjem entitetu...sto je kao dalo razloga Tihicu i kompaniji da udovolje Dodikovom zahtjevu da se ukine redovno sluzenje vojnog roka. Kao sto rekoh, ovo je mogao potpisati neko ko je debil, zlonamjeran ili kupljen..

Eto, ako ima neko da me prosvijetli i objasni mi ovakve poteze, samo neka izvoli...
Area_51

Post by Area_51 »

el flaco wrote: Ja cu pokusati trezvenije i argumentovano...

Evo recimo licno ja u Tihica nemam povjerenja jos od "reforme odbrane" i stvaranja "jedinstvenih OSBiH". Po meni, samo neko ko je idiot, zlonamjeran ili kupljen mogao je sprovesti onu reformu odbrane a da ona ne ide u paketu sa ostalim bitnim reformama....Ustav, policija itd.itd.

Da ne pricam o nasjedanju Bosnjaka na zakletvu vojnika u Banjaluci i zaklinjanje manjem entitetu...sto je kao dalo razloga Tihicu i kompaniji da udovolje Dodikovom zahtjevu da se ukine redovno sluzenje vojnog roka. Kao sto rekoh, ovo je mogao potpisati neko ko je debil, zlonamjeran ili kupljen..

Eto, ako ima neko da me prosvijetli i objasni mi ovakve poteze, samo neka izvoli...
Jako dobro postavljeno i mene ovo interesuje.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Area_51 wrote:
ibro dirka wrote: Inace, Zlaja nije u spomenutoj prijavi prijavio i taj stan u Alipasinoj o kojem govorim, a ni Poljine, a sve vrlo jednostavno za provjeriti. I to cak i meni kao obicnom gradjaninu, sta li bi tek prefesionalci trebali znati? I opet vuk pojeo magarca, jer imamo glasace-automatik a nemamo sudstvo.
Meni su glasaci vise dizel, sporo pale, posebno na minusu, gdje minus nije temperatura nego finansijska situacija. A to sto kazes, ne sporim, citao, vidio, sta covjek ima od imovine ne znam, sta ostali imaju od imovine takodjer ne znam, niti me interesuje. Nekako me vise interesuje sta ja, ali i drugi gradjani, NEMAMO, a mogao bih kad bi kakva vlast dosla da nam barem malo olaksa ovakav zivot.

A sad provodjenje Zakona, kad bi se usvojio, gdje je SDP opozicija, policiju drze vlaatodrsci, a on sebe da nudi na odstrel, malo nelogicno. Ili je siguran da njega ne mogu povaliti shodno tom Zakonu ili je ludo hrabar. No, nek o tome razmislja ko treba. Nisi mi Harisov imovinski spomenuo, znas li da je jos uvijek konsultant u jednoj italijanskoj firmi, radi na procenat, a znas sta. Berza majstore, covjek prodaje firme. Svaka slucajnost ovdje sa nasim firmama je sta, pa namjerna, prijatelju.
To za Silajdzica nije nemoguce, samo me cudi sto je italijanska firma. Isto kao sto me ne cudi da su i Zlajini bili aktivni u privatizaciji, a sve iz "opozicije". Narod izgleda veze nema o kojim se tu ciframa i procentima radi, ili kada lafo "zna" lupa od oka jer je neko vidjen da placa taxi. Znaci, trla baba lan, a vracamo se na pricu o pravosudju.

Inace, svega ti mojne mi i ti tu pricu o "opoziciji". U BiH nema prave ni vlasti ni opozicije. Postoji ono sto OHR kaze i sprovede a sto je nazalost sve manje i slabije (dokle, vidjecemo), resto su epizodni igraci sa suzenim ovlascenjima. Jedina ovlascenja koja imalo koriste su im i jednim i drugim vezana za cumuranje u prazno, zavrtanje gdje se sta ima zavrnuti i po svaku cijenu cuvanje funkcija, pa potpisi sta ti poture, nje bitno. Te pljacke OHR posmatra, biljezi i ne komentarise dok im ne zatreba da okrene protiv njih. Upravo ono sto se trenutno desava sada po hiljaditi put, Dodiku i ekipi. Da im nije zatrebalo, tj da je bio "poslusniji" i tu bi vuk pojeo magarca, sto jos uvijek nije iskljuceno.

Policija nema veze sa ovim lopovlukom, sem u epizodnim ulogama. Za to je zaduzeno pravosudje, a ono je korumpirano do boli. Ono sto proradi, proradi selektivno i pod OHR-ovim pritiskom, a i njima se "omane". Tako bi bilo i sa ovim "zakonom" i siguran sam da bi prije stradao obican narod s jedva napokon na zor nastiklanim kucerkom negdje u padinskoj mahovini i nekadasnjim prvim linijama, nego ijedan od ovih igraca koje spominjemo. A kao mehanizam sile bi se i na njima sigurno koristio, ne bi ni Fahri bio prvi put da okrene curak.
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

ibro dirka wrote:
Fox Mulder wrote:Pa nije im maslo za ramazana (osim Lagumdzije). Tihicu je dobro islo vjencavanje u Njemackoj. Sefer nije zlocinac, ali nije sposoban.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zivote moj, ovaj forum je fakat postao parodija svojih najnizih momenata. :D Nevjerovatna je zaista skocentrisana kolicina gluposti i ogranicenosti na jednom mjestu, ovdje treba poceti naplacivati ulaznice za foto safari i zaraditi milione. :D
Pa je li Zlatko Lagumdzija dijelio i rasprodavo Bosnu, je li on doveo mudzahedine, bio maticar u Njemackoj (ok to nije zlocin, ali je bezveze i pokazuje kolike su mu mogucnosti i dometi), je li pljackao Bosnu ko alija izetbegovic i konpanija, je li... Sad ces ti avazove navode iskoristiti i po Lagumdziji, a da on nesto ima bio bi vec zatvoren koliko ga trkeljaju, pa ne mogu bilo sta da nadju. Jesu li ovo gluposti? Nisu naravno, ali ste vi nacionalsovinisti i fasisti (u ovom slucaju muslimanski fasisti) najvise protiv socijalsemokratije koja je nazalost pretrpila poraz od glupog i pokvarenog naroda u koji spadas i ti.
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

I proziva se Zlatko za vikendicu na Poljinama koju mu je ostavio otac koji nije bio u zatvoru i nije krao, a fino je ono sto su napljackali radoncic, alija i cijela kamarila izroda i zgadije iz SDA. Pa prvi bakir izetbegovic ima vilu na Poljinama, pa alijin rocker dino merlin (hodza, jadna li nam majka), pa sta je sa imovino harisa silajdzica po Turskoj? Veze ti ibro dirka nemas, ali si teski fasista.
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

ibro dirka wrote:
Area_51 wrote:

To za Silajdzica nije nemoguce, samo me cudi sto je italijanska firma. Isto kao sto me ne cudi da su i Zlajini bili aktivni u privatizaciji, a sve iz "opozicije". Narod izgleda veze nema o kojim se tu ciframa i procentima radi, ili kada lafo "zna" lupa od oka jer je neko vidjen da placa taxi. Znaci, trla baba lan, a vracamo se na pricu o pravosudju.

Inace, svega ti mojne mi i ti tu pricu o "opoziciji". U BiH nema prave ni vlasti ni opozicije. Postoji ono sto OHR kaze i sprovede a sto je nazalost sve manje i slabije (dokle, vidjecemo), resto su epizodni igraci sa suzenim ovlascenjima. Jedina ovlascenja koja imalo koriste su im i jednim i drugim vezana za cumuranje u prazno, zavrtanje gdje se sta ima zavrnuti i po svaku cijenu cuvanje funkcija, pa potpisi sta ti poture, nje bitno. Te pljacke OHR posmatra, biljezi i ne komentarise dok im ne zatreba da okrene protiv njih. Upravo ono sto se trenutno desava sada po hiljaditi put, Dodiku i ekipi. Da im nije zatrebalo, tj da je bio "poslusniji" i tu bi vuk pojeo magarca, sto jos uvijek nije iskljuceno.

Policija nema veze sa ovim lopovlukom, sem u epizodnim ulogama. Za to je zaduzeno pravosudje, a ono je korumpirano do boli. Ono sto proradi, proradi selektivno i pod OHR-ovim pritiskom, a i njima se "omane". Tako bi bilo i sa ovim "zakonom" i siguran sam da bi prije stradao obican narod s jedva napokon na zor nastiklanim kucerkom negdje u padinskoj mahovini i nekadasnjim prvim linijama, nego ijedan od ovih igraca koje spominjemo. A kao mehanizam sile bi se i na njima sigurno koristio, ne bi ni Fahri bio prvi put da okrene curak.
Kako ce biti jake opozicije kad vecina pokvarenog i glupog naroda razmislja kao ti. Vi koji na izborima demokratski izaberete diktatore i pljackase ste najvise odgovorni za ovo. Taman i da ne izlazite na izbore jer ste "apoliticni" isto radite kao i ovi sto glasaju za SDA i ostale pobratimske fasisticke stranke.
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

jeza u ledja wrote:
ibro dirka wrote:Ja ne znam budite li se vi iz zimskog sna a sljedeca zima samo sto nije pocela, ali o toj koaliciji (SDA/SDP, uz pridruzeni BPS morebitbidne) se prica vec godinama, a evo par godina se i aktivno radi.

Dakle, i jeste ocito cilj izbaciti Cengice i Izetbegovice, reisa i ekipu, a onda sa beskicmenjakom Tihicem je lako -- dok god je "Nas Predsjednik" i na vratima kancelarije pise "Prvi u Bosnjaka", a i nesto fino kaplje i sa strane.

Ko radi? Zlajche Ljotic ce, jadan, jos malo pa i bruh fasovat u pokusajima. Te malo s ovima, te Bakiru Djogi na uvce da oplete po Cengicima i Bakiru I. ili pozove Tihog na pokajnicki intervju bas kad najvise zatreba, pa malo preko americkog ambasadora, koji god je svecano prisutan. I do sad slaba fajda, Iznogud osta Iznogud, a sta ce u sljedecoj epizodi tacno biti, vidjet cemo kada izadje. Mensecini nesto interesantno i smijesno, ali sa istim tragikomicnim zavrsetkom, bas kao u svakoj Iznogudovoj epizodi.

Sto se Sefera tice, ono postovanja sto sam imao za njega polako gubim od kako se priheftao Lagumdziji, nevezano za to ko ga je sve "izdao" itd. A i ove idolopoklonike Seferu bih zamolio da napokon objave datum kada Sefer svojerucno osnova Armiju BiH.

Ukoliko ne mozete zamolio bih sve idolopoklonike, kome god se klanjali, da ne kake vise o svojim idolima, fakat ne kontam ko vam glave napuni svim tim glupostima o njima.
Ljudi probudite se iz sna, na zlocinackoj koaliciji SDA+SDP se radi godinama(?!). Krajnje je vrijeme da to shvatite, ljudi, ej, u medjuvremenu nakon izbora nova/stara formirana koalicija SDS+SBiH, cetvrti put po redu formirana(!!) (96', 98', 02' i 06'), ma ljudi to je samo paravan. Otvoreno se radi na antibosanskom skidanju sa vlasti Stranke za BiH, koja je neprekidno na vlasti na svih dodadasnjih 5 izbora(!!!!!). Ljudi moji, krajnje je vrijeme da se nesto ucini!!!

HAHAHAHA, kakva licemjernost! Kakva paranoja!! Kakva ocigledna laz. Ti prakticno govoris - 'ej vjeruj mi da te lazem'.

Covjece, prestani srat!!![/b]
Ne mogu da sve procitam, ali pusti ti ove sto kazu da su SDP i SDA u koaliciji. To je taktika lopova da ogade ljudima SDP. Ali ne trebaju se puni truditi, jer njima treba vodja krda, pa eto dobili su ga u silajdjicu. Vole ljudi nacionaliste, sta se tu moze.
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

ibro dirka wrote:Ja ne znam budite li se vi iz zimskog sna a sljedeca zima samo sto nije pocela, ali o toj koaliciji (SDA/SDP, uz pridruzeni BPS morebitbidne) se prica vec godinama, a evo par godina se i aktivno radi.

Dakle, i jeste ocito cilj izbaciti Cengice i Izetbegovice, reisa i ekipu, a onda sa beskicmenjakom Tihicem je lako -- dok god je "Nas Predsjednik" i na vratima kancelarije pise "Prvi u Bosnjaka", a i nesto fino kaplje i sa strane.

Ko radi? Zlajche Ljotic ce, jadan, jos malo pa i bruh fasovat u pokusajima. Te malo s ovima, te Bakiru Djogi na uvce da oplete po Cengicima i Bakiru I. ili pozove Tihog na pokajnicki intervju bas kad najvise zatreba, pa malo preko americkog ambasadora, koji god je svecano prisutan. I do sad slaba fajda, Iznogud osta Iznogud, a sta ce u sljedecoj epizodi tacno biti, vidjet cemo kada izadje. Mensecini nesto interesantno i smijesno, ali sa istim tragikomicnim zavrsetkom, bas kao u svakoj Iznogudovoj epizodi.

Sto se Sefera tice, ono postovanja sto sam imao za njega polako gubim od kako se priheftao Lagumdziji, nevezano za to ko ga je sve "izdao" itd. A i ove idolopoklonike Seferu bih zamolio da napokon objave datum kada Sefer svojerucno osnova Armiju BiH.

Ukoliko ne mozete zamolio bih sve idolopoklonike, kome god se klanjali, da ne kake vise o svojim idolima, fakat ne kontam ko vam glave napuni svim tim glupostima o njima.
Seferu ste napkovali vi lopovi iz SDA. KAKO STE SE SRAMNO POKAZALI DOK MU SE NEVINOM SUDILO. I zenu ste mu ubili. Ako nije on kriv, ko je onda? Ja znam. Alija i Reis su krivi za zlocine jer su huskali mudzahedine na narod. Tako su stvorili losu klimu.
belfy

Post by belfy »

el flaco wrote:
infobrcko wrote:
signature wrote: ja bi reko da je to Miroslav Lajcak,

Tihic pred izbore:"svaki dan pomalo ukidamo republiku srpsku"

i sta bi??..nista bez Lajcaka.

Tihi uvijek racuna na vecu masu Bosnjaka bezmozgasa.
Tihic bi mozda i ispunio svoje predizborno obecanje. Nije puno obecavao al je obecavao sto je realno.
Sta je sa Harisovog slogana 100 % BiH.
Ja cu pokusati trezvenije i argumentovano...

Hm, evo da ja probam. Licno ne volim Tihica i najradije bih ga popljuvao ovdje, ali mislim da se sve ove reforme pojedinacno sprovede zbog pritiska MZ. Zasto pojedinacno, pa vjerovatno zato sto ne mogu odjednom ukinuti RS, pa je ukidaju dio po dio prebacivajuci lagano nadleznosti sa nivoa entiteta na nivo drzave. Vjerujem da tu jos ima veliku ulogu i prica od usta do usta. Recimo, nakon reforme odbrane je skocila plata u vojsci generalno, s tim da su u to doba u RS-u imali dosta manju platu od vojske u Federaciji, tako da je reformom vojsci Federaciji plata malo skocila, a u RS-u skoro za 300%. Nakon toga je dovoljno pustiti RS-ovce da iznesu svoje iskustvo sa reformom, pa da lakse prodje i svaka sljedeca reforma, pa tako i policije. No, malo ljudi kod nas u Federaciji zna da Dodik drobi jednu pricu, dok ljudi misle drugu. Dok se to malo iznese na vidjelo mislim i da ce reforma policije lakse proci. Istina je doduse, da im je on idol ocuvanja RS-a, ali vjerujem da ih dobro protrese kada cuju gore iznesene cinjenice.

Odzdrav
doktor30

Post by doktor30 »

Sefer Halilovic je, da odgovorim nekom ko je špostavio to kao "morebit" dilemu, osnovao svojim potpisima i znanjem Armiju RBiH, ustanovio institucije Glavnog staba, korpusa, brigada, svih uprava, formirao ratni stab itd itd. Prema tome, "care" SEfer je tvorac i jedan od glavnih organizatora PL biH kao embriona Armije RBiH, a potom je od svih vojski i vojskica napravio Armiju RBiH. To toliko...
I sto se tice, one druge opaske, da se Sefer priheftao Lagumdziji su besmislene. BPS je u opoziciji, kao i SDP i radi toga prirodno ponekada saradjuju. SEfer je psoten covjek i veliki komandant, dobar politicar, upsijesan u svemu sto je ikada radio, prema tome ako ko ima argumente na hastal neka ih i stavi. Sto se tice Lagumdzija i ja mu zamjeram vile, kuce, fakultete, kredite, itd itd, ali to je trenutno uz SEfera jedini covjek iz opozicije, htjeli mi to ili ne. S druge strane imate Tihica, Silajdzica i kompaniju, koju gledamo vec 15 tak godina na sceni. Pa vi proberite, kao i do sada,. Bagra smo mi, nama niko bolan ne valja....
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

Post by dr.gog »

[quote="ibro dirka"][quote="Area_51"][quote="ibro dirka"]
,
Postoji ono sto OHR kaze i sprovede a sto je nazalost sve manje i slabije (dokle, vidjecemo), resto su epizodni igraci sa suzenim ovlascenjima. Jedina ovlascenja koja imalo koriste su im i jednim i drugim vezana za cumuranje u prazno, zavrtanje gdje se sta ima zavrnuti i po svaku cijenu cuvanje funkcija, pa potpisi sta ti poture, nje bitno. Te pljacke OHR posmatra, biljezi i ne komentarise dok im ne zatreba da okrene protiv njih. Upravo ono sto se trenutno desava sada po hiljaditi put, Dodiku i ekipi. Da im nije zatrebalo, tj da je bio "poslusniji" i tu bi vuk pojeo magarca, sto jos uvijek nije iskljuceno.

u ovom kupleraju kvazianalitičara i Očevima nacija zasljepljenih "kafa&monitor"pametnjakovića,nadjoh konačno, par tekstova,kao što je ovaj Ibrin,jasan ,kratak,i pun mržnje NA GLUPOST.Dragi prijatelju,i da nije ijekavica i dijalekt pripadajući,znalo bi se da si Bosanac. :lol: Evo ja se borim sa ovim ljudima koji barataju sa poluinformacijama,i tako ih polusvarene daju na forum kao mišljenje.Kako sam samo razočaran činjenicom da moji bosanci imaju tako teške posljedice pranja mozga deterdžentom"Avaz with bleach" i"Slobodna Bosna with beer".Vidim da si i ti bijesan što je teško probiti se sa glasom razuma u ovoj močvari.Ali neka,samo polako...I ja imam more podataka i saznanja,ali treba bit saburli.Jedino te kritikujem zbog tog što se upuštaš u apologetiku pojedinačnih poteza u svakodnevnim političkim kurvalucima ovih bjednika koje narod naš uporno izabira.Nemoj ,prijatelju,troši municiju na konkretne prijedloge i djeluj u sredini gdje živiš.p.s."Ljotić Dimitrije i njemu slične naplavine desničarskih demona ne zaslužuju da se koriste kao usporedbe sa bilo kojim Bosancem,a Zlaja Ljepotan od Kompjutera je Bošnjo kakav takav.."Pozdrav Gog.
dr.gog

Post by dr.gog »

[quote="ibro dirka"][quote="Area_51"][quote="ibro dirka"]
,
Postoji ono sto OHR kaze i sprovede a sto je nazalost sve manje i slabije (dokle, vidjecemo), resto su epizodni igraci sa suzenim ovlascenjima. Jedina ovlascenja koja imalo koriste su im i jednim i drugim vezana za cumuranje u prazno, zavrtanje gdje se sta ima zavrnuti i po svaku cijenu cuvanje funkcija, pa potpisi sta ti poture, nje bitno. Te pljacke OHR posmatra, biljezi i ne komentarise dok im ne zatreba da okrene protiv njih. Upravo ono sto se trenutno desava sada po hiljaditi put, Dodiku i ekipi. Da im nije zatrebalo, tj da je bio "poslusniji" i tu bi vuk pojeo magarca, sto jos uvijek nije iskljuceno.

U ovom kupleraju kvazianalitičara i Očevima nacija zasljepljenih "kafa&monitor"pametnjakovića,nadjoh konačno, par tekstova kao što je ovaj Ibrin,jasan ,kratak,i pun mržnje NA GLUPOST.Dragi prijatelju,i da nije ijekavica i dijalekt pripadajući,znalo bi se da si Bosanac. :lol: Evo ja se borim sa ovim ljudima koji barataju sa poluinformacijama,i tako ih polusvarene daju na forum kao mišljenje.Kako sam samo razočaran činjenicom da moji Bosanci imaju tako teške posljedice pranja mozga deterdžentom"Avaz with bleach" i"Slobodna Bosna with beer".Vidim da si i ti bijesan što je teško probiti se sa glasom razuma u ovoj močvari.Ali neka,samo polako...I ja imam more podataka i saznanja,ali treba bit strpljiv.Jedino te kritikujem zbog tog što se upuštaš u apologetiku pojedinačnih poteza u svakodnevnim političkim kurvalucima ovih bjednika koje narod naš uporno izabira.Nemoj ,prijatelju,troši municiju na konkretne prijedloge i djeluj u sredini gdje živiš.p.s."Ljotić Dimitrije i njemu slične naplavine desničarskih demona ne zaslužuju da se koriste kao usporedbe sa bilo kojim Bosancem,a Zlaja Ljepotan od Kompjutera je Bošnjo kakav takav.."Pozdrav Gog.
Last edited by dr.gog on 26/10/2007 15:44, edited 1 time in total.
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

dr.gog wrote:
ibro dirka wrote:
Area_51 wrote:
Nek si mu vala reko
dr.gog

Post by dr.gog »

.[/quote]Seferu ste napkovali vi lopovi iz SDA. KAKO STE SE SRAMNO POKAZALI DOK MU SE NEVINOM SUDILO. I zenu ste mu ubili. Ako nije on kriv, ko je onda? Ja znam. Alija i Reis su krivi za zlocine jer su huskali mudzahedine na narod. Tako su stvorili losu klimu.[/quote]
:roll: Čovječe,imaš pravo biti ljut,ali kojim se to ljudima iz SDA na forumu obraćaš :lol: Spusti loptu,ne citiraj nesvjesno teško dokazive konstrukcije.Još nešto...prijatelju,loše je ako javno govoriš na način da se trpaš u bilo koji tabor,jer ti to donosi samo sljepilo.Loš je bijes,i ja se s njim borim.Ne brani SDP,jer ljudi su inače skloni da prave kumira od institucije kojoj daju povjerenje,pa ispadaš idolopoklonik nečega što je samo još jedno otjelotvorenje uskih,pohlepnih interesa.Dokaz su stalni sukobi oko najprizemnijih stvari unutar SDP,te loše izvedeno urbano profiliranje stranke.Da je Bog drukčije dao samo,bar jednu jaku razumnu političku snagu.Ali On zna,nije još vrijeme valjda,možda naša generacija mora proći kroz ovaj maligni proces da bi našoj djeci bilo bolje.Pozdrav,Dr.Gog.
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

dr.gog wrote:.
Seferu ste napkovali vi lopovi iz SDA. KAKO STE SE SRAMNO POKAZALI DOK MU SE NEVINOM SUDILO. I zenu ste mu ubili. Ako nije on kriv, ko je onda? Ja znam. Alija i Reis su krivi za zlocine jer su huskali mudzahedine na narod. Tako su stvorili losu klimu.[/quote]
:roll: Čovječe,imaš pravo biti ljut,ali kojim se to ljudima iz SDA na forumu obraćaš :lol: Spusti loptu,ne citiraj nesvjesno teško dokazive konstrukcije.Još nešto...prijatelju,loše je ako javno govoriš na način da se trpaš u bilo koji tabor,jer ti to donosi samo sljepilo.Loš je bijes,i ja se s njim borim.Ne brani SDP,jer ljudi su inače skloni da prave kumira od institucije kojoj daju povjerenje,pa ispadaš idolopoklonik nečega što je samo još jedno otjelotvorenje uskih,pohlepnih interesa.Dokaz su stalni sukobi oko najprizemnijih stvari unutar SDP,te loše izvedeno urbano profiliranje stranke.Da je Bog drukčije dao samo,bar jednu jaku razumnu političku snagu.Ali On zna,nije još vrijeme valjda,možda naša generacija mora proći kroz ovaj maligni proces da bi našoj djeci bilo bolje.Pozdrav,Dr.Gog.[/quote]
Ne kazem da je u SDP -u med i mlijeko i da nema gresaka i ubacenih elemenata iz SDA, ALI BITNA JE IDEJA. Nije bitan Zlatko, bitne su ideje i moral, a ja svakako ne glasam jer i ne zivim u Sarajevu u kojem sam samo povremeno. Sto se tice dokaza ima ih svuda oko nas, ali nema ljudi koji ce da ih procesuiraju.
dr.gog

Post by dr.gog »

[Ne kazem da je u SDP -u med i mlijeko i da nema gresaka i ubacenih elemenata iz SDA, ALI BITNA JE IDEJA. Nije bitan Zlatko, bitne su ideje i moral, a ja svakako ne glasam jer i ne zivim u Sarajevu u kojem sam samo povremeno. Sto se tice dokaza ima ih svuda oko nas, ali nema ljudi koji ce da ih procesuiraju.[/quote]

:lol: :lol: Ti si izgleda obolio od SDP,ali nema veze,neka..U pravu si za ideje i moral,"ubačeni iz SDA" :lol: je tipična CK sintagma o unutarnjem neprijatelju,ali neka te ,EJDŽENT MULDER JE PARTIZAN TAKOĐER!!p.s.Ibro,nemoj ga dirat više moli te Dr.Gog! :lol:
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

Vidim klonira se. :thumbup:
bosank_a

Post by bosank_a »

Fox Mulder citat:
Seferu ste napkovali vi lopovi iz SDA. KAKO STE SE SRAMNO POKAZALI DOK MU SE NEVINOM SUDILO. I zenu ste mu ubili. Ako nije on kriv, ko je onda? Ja znam. Alija i Reis su krivi za zlocine jer su huskali mudzahedine na narod. Tako su stvorili losu klimu.[/quote]
:roll: Čovječe,imaš pravo biti ljut,ali kojim se to ljudima iz SDA na forumu obraćaš :lol: Spusti loptu,ne citiraj nesvjesno teško dokazive konstrukcije.Još nešto...prijatelju,loše je ako javno govoriš na način da se trpaš u bilo koji tabor,jer ti to donosi samo sljepilo.Loš je bijes,i ja se s njim borim.Ne brani SDP,jer ljudi su inače skloni da prave kumira od institucije kojoj daju povjerenje,pa ispadaš idolopoklonik nečega što je samo još jedno otjelotvorenje uskih,pohlepnih interesa.Dokaz su stalni sukobi oko najprizemnijih stvari unutar SDP,te loše izvedeno urbano profiliranje stranke.Da je Bog drukčije dao samo,bar jednu jaku razumnu političku snagu.Ali On zna,nije još vrijeme valjda,možda naša generacija mora proći kroz ovaj maligni proces da bi našoj djeci bilo bolje.Pozdrav,Dr.Gog.
[/quote]

Ovaj samozvani doktor iz SDA sa bogom kontaktira i zna mu planove :lol:
Area_51

Post by Area_51 »

bosank_a wrote:Fox Mulder citat:
Seferu ste napkovali vi lopovi iz SDA. KAKO STE SE SRAMNO POKAZALI DOK MU SE NEVINOM SUDILO. I zenu ste mu ubili. Ako nije on kriv, ko je onda? Ja znam. Alija i Reis su krivi za zlocine jer su huskali mudzahedine na narod. Tako su stvorili losu klimu.
dr.gog wrote: :roll: Čovječe,imaš pravo biti ljut,ali kojim se to ljudima iz SDA na forumu obraćaš :lol: Spusti loptu,ne citiraj nesvjesno teško dokazive konstrukcije.Još nešto...prijatelju,loše je ako javno govoriš na način da se trpaš u bilo koji tabor,jer ti to donosi samo sljepilo.Loš je bijes,i ja se s njim borim.Ne brani SDP,jer ljudi su inače skloni da prave kumira od institucije kojoj daju povjerenje,pa ispadaš idolopoklonik nečega što je samo još jedno otjelotvorenje uskih,pohlepnih interesa.Dokaz su stalni sukobi oko najprizemnijih stvari unutar SDP,te loše izvedeno urbano profiliranje stranke.Da je Bog drukčije dao samo,bar jednu jaku razumnu političku snagu.Ali On zna,nije još vrijeme valjda,možda naša generacija mora proći kroz ovaj maligni proces da bi našoj djeci bilo bolje.Pozdrav,Dr.Gog.
bosank_a wrote:Ovaj samozvani doktor iz SDA sa bogom kontaktira i zna mu planove :lol:
jasno, jos samo da savlada tehniku quote ili citiranja drugih bilo bi divno, ovaj bold citam sa suncanim cvikama 8) ovako vise ne znam sta on hoce da kaze a sta drugi. :-) evo sam kao malo ga slozio, sad je kao lakse citat
Last edited by Area_51 on 26/10/2007 20:35, edited 3 times in total.
bosank_a

Post by bosank_a »

on to namjerno.

ko je pratio zna ko je sta rekao
a klonira se ko ameba :lol:
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Fox Mulder wrote:I proziva se Zlatko za vikendicu na Poljinama koju mu je ostavio otac koji nije bio u zatvoru i nije krao, a fino je ono sto su napljackali radoncic, alija i cijela kamarila izroda i zgadije iz SDA. Pa prvi bakir izetbegovic ima vilu na Poljinama, pa alijin rocker dino merlin (hodza, jadna li nam majka), pa sta je sa imovino harisa silajdzica po Turskoj? Veze ti ibro dirka nemas, ali si teski fasista.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Foxe, nisi u toku, sve ti je oprosteno. :D Samo se, ziv mi i dugovjecan bio, ne gadjaj tim priglupim uvredama kao u ovom i prethodnom postu, jer samo pokazuju kako si duboko zbunjen :wink:

Nakon aljevca, tihijevca i bakirovca jos ces me, kako si kren'o, i titoistom proglasit, a onda cu fakat dobit proliv od smijeha. :D
dr.gog

Post by dr.gog »

[
b]Ovaj samozvani doktor iz SDA sa bogom kontaktira i zna mu plan[/b]ove :lol:
[/quote]

Nema bolda više :lol: tehnika mi je preko glave,usvojite još i poslovnik kao Dom Nenaroda pa da se uklopim,bosanku(sa crtom)postavićemo da umjesto Azire preko kašika gleda ko je koja stranka,bem ti više te stranke,"Hare","Zlaja",ovaj onaj,isto si kao pit bul.Ne zaboravi da svrstavaš ljude u torove ,i to ljude koje ne znaš,a to je fakat malo naivno i na kraju ,bezobrazno,jer ti jedino frustracija može biti povod.Vidim da si protiv zle klime u nas Bosanaca,i naravno to je ok,ali de ne napadaj kog ne treba,zbilja zlo nikom ne mislim niti na kog mrzim,pa ni dušmanu---pa me tako gledaj(te).Onaj ko bez rezerve čita šta pišem,razumije šta hoću reći,a kritike su pametnom čovjeku korisna stvar--uvrede su bespotrebne,njih sam se naslušao kad sam,uzalud ,pokušavao koju razumnu reći na susjednim web stranama naših istočnih&zapadnih Nekomšija,pa neću vala i u vlastitoj kući da ih doživljavam :( p.s.usput,ja jesam zdravstveni radnik ali imam još dva zanata,radoznalosti radi..Vaš Gog.
Area_51

Post by Area_51 »

dr.gog wrote:[
b]Ovaj samozvani doktor iz SDA sa bogom kontaktira i zna mu plan[/b]ove :lol:

Nema bolda više :lol: tehnika mi je preko glave,usvojite još i poslovnik kao Dom Nenaroda pa da se uklopim,bosanku(sa crtom)postavićemo da umjesto Azire preko kašika gleda ko je koja stranka,bem ti više te stranke,"Hare","Zlaja",ovaj onaj,isto si kao pit bul.Ne zaboravi da svrstavaš ljude u torove ,i to ljude koje ne znaš,a to je fakat malo naivno i na kraju ,bezobrazno,jer ti jedino frustracija može biti povod.Vidim da si protiv zle klime u nas Bosanaca,i naravno to je ok,ali de ne napadaj kog ne treba,zbilja zlo nikom ne mislim niti na kog mrzim,pa ni dušmanu---pa me tako gledaj(te).Onaj ko bez rezerve čita šta pišem,razumije šta hoću reći,a kritike su pametnom čovjeku korisna stvar--uvrede su bespotrebne,njih sam se naslušao kad sam,uzalud ,pokušavao koju razumnu reći na susjednim web stranama naših istočnih&zapadnih Nekomšija,pa neću vala i u vlastitoj kući da ih doživljavam :( p.s.usput,ja jesam zdravstveni radnik ali imam još dva zanata,radoznalosti radi..Vaš Gog.
OVDJE NEMA NISTA, PRAZNO
Hvala prijatelju oko bolda nije se stvarno moglo citat, ostaje jos samo da istreniras quotiranje, ovdje imas promasaje nedovrsen citat i jedan prazan, onda si u igri. :)
bosank_a

Post by bosank_a »

[quote="dr.gog"]

Nema bolda više :lol: tehnika mi je preko glave,usvojite još i poslovnik kao Dom Nenaroda pa da se uklopim,bosanku(sa crtom)postavićemo da umjesto Azire preko kašika gleda ko je koja stranka,bem ti više te stranke,"Hare","Zlaja",ovaj onaj,isto si kao pit bul.Ne zaboravi da svrstavaš ljude u torove ,i to ljude koje ne znaš,a to je fakat malo naivno i na kraju ,bezobrazno,jer ti jedino frustracija može biti povod.Vidim da si protiv zle klime u nas Bosanaca,i naravno to je ok,ali de ne napadaj kog ne treba,zbilja zlo nikom ne mislim niti na kog mrzim,pa ni dušmanu---pa me tako gledaj(te).Onaj ko bez rezerve čita šta pišem,razumije šta hoću reći,a kritike su pametnom čovjeku korisna stvar--uvrede su bespotrebne,njih sam se naslušao kad sam,uzalud ,pokušavao koju razumnu reći na susjednim web stranama naših istočnih&zapadnih Nekomšija,pa neću vala i u vlastitoj kući da ih doživljavam :( p.s.usput,ja jesam zdravstveni radnik ali imam još dva zanata,radoznalosti radi..Vaš Gog.[quote]

Slusaj svoj doktore sovinisto,

da nisi isfrustriran i da ti je stalo da se situacija u BIH normalizuje ne bi se ti

za mene kacio, jer ja za razliku od tebe zelim gradjansku drzavu, a tvoja

stranka ne nudi taj program.

ldi nastavi gledati u kasike

l od kaci se od mene !!!

@ibrodirka zar mislis da te nismo prepoznali

:x :x :x :x
Post Reply