Ćeraćemo se mi još...

bosank_a

Post by bosank_a »

@ibro
Jel' ti to ocekujes da neko predlozi tebe za vodju naroda!?

J.A. Samaran ima 87 godina i ziv je.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Bi ja, al mala mi njihova plata :D Ako mos sta tu konkretno ucinit, slobodno me predlazi :D
rihakm

#28 Re: Ćeraćemo se mi još...

Post by rihakm »

doktor30 wrote:Jel to hoce da alijin sin dodje na babino mjesto, pa da nam jos zagorca zivot i da nas dokusuri i dovrsi ono sto mu otac, kako ga postovaoci njegovo lika i djela zovu - "rahmetli predsjednik", nije stigao.

cirkus. Medjutim, ja se zaista nadam, da se tihic imati snage da se odupre i pobijedi tu bagru ratnoproftersku unutar sda, i da se onda uveze sa zlatkom lagumdzijom i seferom halilovicem, pa da rasciste stanje po bosni i hercegovini. Tako bi valjalo da to ide.

zato, kako kaze narodna umotvorina,"ceracemo se jos".

p.s. kupih magazin "dani", maloprije. Vidim krenula reklama za knjidu Drzavna tajna 2, od seferovog sina semira... opet ce biti cirkusa, mogu mislit
j*** te TIHIĆ!!!pardon :D
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

ibro dirka wrote:Tacnije, Zlaja Ljotic je dugo vec u koaliciji (kao donji iliti potrcko) sa americkom administracijom, ili jos tacnije, ambasadorima za cetvrte zemlje.

I opet dzaba, nista od apsolutne vlasti, mada se mora priznati da kvadratura ipak znacajno i ubrzano raste...
Sva sreca, nOarod je to na vrijeme prepoznao i izabrao prave ljude, koji pak niposto nemaju namjeru saradjivati sa Amerima, EU, OHRom i slicnima, sve velikim neprijateljima BH drzave, na celu sa ovim pravoslavcem Miroslavom.

:-x
bosank_a

Post by bosank_a »

Svi su nasi politicari isti, a Lajci ce da ih u red utjera.
RS prihvatila sve sto je trazio. :D
Mandragorius

Post by Mandragorius »

ccc, kako je nas narod corav :oops:
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

bosank_a wrote: RS prihvatila sve sto je trazio. :D
pobrkala si loncice ;)
bosank_a

Post by bosank_a »

jeza u ledja wrote:
bosank_a wrote: RS prihvatila sve sto je trazio. :D
pobrkala si loncice ;)
Nisam :D
Pravi Bosanceros

#34 Re: Ćeraćemo se mi još...

Post by Pravi Bosanceros »

Halid 'mjesto Halida
Last edited by Pravi Bosanceros on 25/10/2007 19:42, edited 1 time in total.
Pravi Bosanceros

#35 Re: Ćeraćemo se mi još...

Post by Pravi Bosanceros »

doktor30 wrote:Jel to hoce da alijin sin dodje na babino mjesto, pa da nam jos zagorca zivot i da nas dokusuri i dovrsi ono sto mu otac, kako ga postovaoci njegovo lika i djela zovu - "rahmetli predsjednik", nije stigao.

cirkus. Medjutim, ja se zaista nadam, da se tihic imati snage da se odupre i pobijedi tu bagru ratnoproftersku unutar sda, i da se onda uveze sa zlatkom lagumdzijom i seferom halilovicem, pa da rasciste stanje po bosni i hercegovini. Tako bi valjalo da to ide.

zato, kako kaze narodna umotvorina,"ceracemo se jos".

p.s. kupih magazin "dani", maloprije. Vidim krenula reklama za knjidu Drzavna tajna 2, od seferovog sina semira... opet ce biti cirkusa, mogu mislit
SDA i SDP - nesto mi se to ne svidja, ali sve da se i oni negdje nadju bas ne znam sta ce im tu BPS?
BPS ispade ko fol neki politicki faktor :)
ibro dirka

Post by ibro dirka »

jeza u ledja wrote:
ibro dirka wrote:Tacnije, Zlaja Ljotic je dugo vec u koaliciji (kao donji iliti potrcko) sa americkom administracijom, ili jos tacnije, ambasadorima za cetvrte zemlje.

I opet dzaba, nista od apsolutne vlasti, mada se mora priznati da kvadratura ipak znacajno i ubrzano raste...
Sva sreca, nOarod je to na vrijeme prepoznao i izabrao prave ljude, koji pak niposto nemaju namjeru saradjivati sa Amerima, EU, OHRom i slicnima, sve velikim neprijateljima BH drzave, na celu sa ovim pravoslavcem Miroslavom.

:-x
Dobro karikiranje, 3-.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

BPS je tu politicki faktor u tolikoj mjeri da se treba (ovo se tice SDP, SDA mi je malo teze vidjeti tu) ogrebati o mucno stvarani Seferov imidz kao osnivaca Armije BiH itd.

Kada i to postigne zadati cilj (sto je nikad, al eto, nek se ljudi nadaju) i njemu je noga od Zlaje Ljotica.
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Prolazna, dobro je. :D
brdo

Post by brdo »

bosank_a wrote:U BIH nema ko nije s kim ulazio u koaliciju :D
a koristi nimalo :lol: :D
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

ibro dirka wrote: Kada i to postigne zadati cilj (sto je nikad, al eto, nek se ljudi nadaju) i njemu je noga od Zlaje Ljotica.
A zasto ga zoves 'Ljotic'?
bosank_a

Post by bosank_a »

Dodik je nesto je prihvatio a nesto ce da prihvati ..
Malo se opet pravi bitan i pravi segu od OHR-a, ali
Komsic je porucio Kostunici da ce da dobije po nosu ako bude dirao BIH

:)
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Zlajcheta? Uporedi rahmetli Dimitrijev i njegov politicko-lauferski profil, pa nadji tri krucijalne razlike. Ukoliko ijedna uopste postoji. :D
bosank_a

Post by bosank_a »

Ti i dalje mislis da je tvoj Lijepi najbolji :D
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

ibro dirka wrote:Zlajcheta? Uporedi rahmetli Dimitrijev i njegov politicko-lauferski profil, pa nadji tri krucijalne razlike. Ukoliko ijedna uopste postoji. :D
Probaj ti naci jednu slicnost, pa nam ispricaj.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Mala je ova tema, a ko ni nakon podjesacanja na naseg zornog Dimitrija to ne vidi, nece ni nakon nje :D
bosank_a

Post by bosank_a »

U svakom slucaju tvoj Hare se neoglasi da brani BIH po pitanju Kostunicinih provokacija
:D
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Moj se ne oglasava sem kad treba, a kad te vec toliko interesuje :D A sto se Lepog tice, dogovorite se sami sa sobom, pa onda mozemo dalje: kada nesto izjavi "vidi ga samo izjavljuje, nema od sukanja nista", kada Zeljko isto tako nesto izjavi "joj jes mu ga sukno" :D

Fakat ste nedosljedni, ali ima li sta drugo novo :D
doktor30

Post by doktor30 »

svasta se raspisaste ovuda.... ma sto se tice koalicije SDA i SDP ona mislim i nije toliko nemoguca koliko se cini. Sto se tice mjesta BPS-a u svemu tome, ne mislim ja bas da je Lagumdzija toliko mudar da bi mogao preci SEfera. Sefer je prosao sito i reseto i nije ga uspio zajebati ni Izetbegovic, kao najveca varalica u Bosnjaka, tako da mislim da ta opaska ne stoji. Na koncu, sad otidjoh na web rezultata izbora u Federaciji. HDZ covicev je imao oko 55.000 glasova na proslim izborima, BPS Sefera Halilovica 42.000 glasova. Zlajin SDP nesto malo vise od 100.000. Dakle, nije bas da BPS ne raste. Kad uzmes sta sve tovare SEferu, odnosno sta su mu tovarili, i sta sve tovare Lagumdziji i sta mu tovari Avaz i dan danas, dobro je opozicija ziva ikako u BiH. Sve stranke osim SDA, SZBIH, SDP i BPS su na posljednjim izborima propale. SDP zabiljezio pad ali je i dalje najjaca opoziciona partija.
A sto se tice ovih SDA zastavonosa - mislim, SDA je 17 godina na vlasti, ljudi pa zar ne vidite da ne mogu uciniti nista!!! makli se mi nismo, drzavom vladaju lopovi i ubice, sve je mutno da mutnije ne moze biti. ako je, kako neko rece, zlatko i sefer nesposobni, onda brate eto nek vas vdoe ovi ko i do danas. ha ja
aida81

Post by aida81 »

SDA i SDP nije uopste tako nestvarna koalicija, naravn kada bi se SDA odrekla ili kada bi unutar nje oslabila struja koju predvode Alijin sin i CEngici i njima slicni. To je jedna stvar. I druga stvar, da odgovorim onom nekom sa pocetka price sto je rekao da je gosp. Sefer "nesposoban". On da je nesposoban, "pametnice moja", ne bi uspio formirati PL BiH, Armiju, odbraniti se u Haagu, voditi Ministarstvo Vlade FBiH itd itd. Prema tome, jezik k sebio. Da je Bog dao, nama vise SEfera, ova bi zemlja bila ponosnija. Bolji je Sefer od Silajdzica 200.000 puta. Haris blentovina jedna, samo ponavlja "ovo je genocid, ovo je etnicko ciscenje" itd. Pa sto nije branio BiH od genocida? I on i Izetbegovici su se posakrivali ko misevi a sada nam sole pamet o ratu i kritikuju koga stignu. Sto se tice Zlatka Lagumdziije, vala je bolji od Tihica, okreni obrni. Nek vam je Stranka za BioH dobra, prava lopovska partija. Sve klosari i prevarnanti. Ti bolen kad pogledass lice Seferu ili Lagumdziji, ti vidis da su to stameni ljudi, obrazovani, prosli sve i svasta, a kad pogledas Tihica vidis budalu, a kad pogledas Harisa vidis uvrijedjenog pjesnika, poluludaka. Naprijed SDP i BPS e treba vam niko, kad tad pobijedit cemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Ja ne znam budite li se vi iz zimskog sna a sljedeca zima samo sto nije pocela, ali o toj koaliciji (SDA/SDP, uz pridruzeni BPS morebitbidne) se prica vec godinama, a evo par godina se i aktivno radi.

Dakle, i jeste ocito cilj izbaciti Cengice i Izetbegovice, reisa i ekipu, a onda sa beskicmenjakom Tihicem je lako -- dok god je "Nas Predsjednik" i na vratima kancelarije pise "Prvi u Bosnjaka", a i nesto fino kaplje i sa strane.

Ko radi? Zlajche Ljotic ce, jadan, jos malo pa i bruh fasovat u pokusajima. Te malo s ovima, te Bakiru Djogi na uvce da oplete po Cengicima i Bakiru I. ili pozove Tihog na pokajnicki intervju bas kad najvise zatreba, pa malo preko americkog ambasadora, koji god je svecano prisutan. I do sad slaba fajda, Iznogud osta Iznogud, a sta ce u sljedecoj epizodi tacno biti, vidjet cemo kada izadje. Mensecini nesto interesantno i smijesno, ali sa istim tragikomicnim zavrsetkom, bas kao u svakoj Iznogudovoj epizodi.

Sto se Sefera tice, ono postovanja sto sam imao za njega polako gubim od kako se priheftao Lagumdziji, nevezano za to ko ga je sve "izdao" itd. A i ove idolopoklonike Seferu bih zamolio da napokon objave datum kada Sefer svojerucno osnova Armiju BiH.

Ukoliko ne mozete zamolio bih sve idolopoklonike, kome god se klanjali, da ne kake vise o svojim idolima, fakat ne kontam ko vam glave napuni svim tim glupostima o njima.
Last edited by ibro dirka on 25/10/2007 22:01, edited 1 time in total.
Post Reply