Meni su glasaci vise dizel, sporo pale, posebno na minusu, gdje minus nije temperatura nego finansijska situacija. A to sto kazes, ne sporim, citao, vidio, sta covjek ima od imovine ne znam, sta ostali imaju od imovine takodjer ne znam, niti me interesuje. Nekako me vise interesuje sta ja, ali i drugi gradjani, NEMAMO, a mogao bih kad bi kakva vlast dosla da nam barem malo olaksa ovakav zivot.ibro dirka wrote: Inace, Zlaja nije u spomenutoj prijavi prijavio i taj stan u Alipasinoj o kojem govorim, a ni Poljine, a sve vrlo jednostavno za provjeriti. I to cak i meni kao obicnom gradjaninu, sta li bi tek prefesionalci trebali znati? I opet vuk pojeo magarca, jer imamo glasace-automatik a nemamo sudstvo.
A sad provodjenje Zakona, kad bi se usvojio, gdje je SDP opozicija, policiju drze vlaatodrsci, a on sebe da nudi na odstrel, malo nelogicno. Ili je siguran da njega ne mogu povaliti shodno tom Zakonu ili je ludo hrabar. No, nek o tome razmislja ko treba. Nisi mi Harisov imovinski spomenuo, znas li da je jos uvijek konsultant u jednoj italijanskoj firmi, radi na procenat, a znas sta. Berza majstore, covjek prodaje firme. Svaka slucajnost ovdje sa nasim firmama je sta, pa namjerna, prijatelju.