Ćeraćemo se mi još...
-
doktor30
#1 Ćeraćemo se mi još...
Jel to hoce da alijin sin dodje na babino mjesto, pa da nam jos zagorca zivot i da nas dokusuri i dovrsi ono sto mu otac, kako ga postovaoci njegovo lika i djela zovu - "rahmetli predsjednik", nije stigao.
cirkus. Medjutim, ja se zaista nadam, da se tihic imati snage da se odupre i pobijedi tu bagru ratnoproftersku unutar sda, i da se onda uveze sa zlatkom lagumdzijom i seferom halilovicem, pa da rasciste stanje po bosni i hercegovini. Tako bi valjalo da to ide.
zato, kako kaze narodna umotvorina,"ceracemo se jos".
p.s. kupih magazin "dani", maloprije. Vidim krenula reklama za knjidu Drzavna tajna 2, od seferovog sina semira... opet ce biti cirkusa, mogu mislit
cirkus. Medjutim, ja se zaista nadam, da se tihic imati snage da se odupre i pobijedi tu bagru ratnoproftersku unutar sda, i da se onda uveze sa zlatkom lagumdzijom i seferom halilovicem, pa da rasciste stanje po bosni i hercegovini. Tako bi valjalo da to ide.
p.s. kupih magazin "dani", maloprije. Vidim krenula reklama za knjidu Drzavna tajna 2, od seferovog sina semira... opet ce biti cirkusa, mogu mislit
-
Fox Mulder
Pa nije im maslo za ramazana (osim Lagumdzije). Tihicu je dobro islo vjencavanje u Njemackoj. Sefer nije zlocinac, ali nije sposoban.
-
Nancy Drew
#3 Re: Ćeraćemo se mi još...
...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 12:12, edited 1 time in total.
-
obuca
ih da znas koje su guzve bile u bonu u ambasadi dok je on vjencavo raju.Fox Mulder wrote:Pa nije im maslo za ramazana (osim Lagumdzije). Tihicu je dobro islo vjencavanje u Njemackoj. Sefer nije zlocinac, ali nije sposoban.
ubio se on za tog posla mada mislim da bi se mogao okusati i kao mesar
-
zlatan01
#5 Re: Ćeraćemo se mi još...
Prosvjetli na Nency ...Nancy Drew wrote:Ah, baš bi to bilo lijepo, SDA i SDPdoktor30 wrote:Medjutim, ja se zaista nadam, da se tihic imati snage da se odupre i pobijedi tu bagru ratnoproftersku unutar sda, i da se onda uveze sa zlatkom lagumdzijom i seferom halilovicem, pa da rasciste stanje po bosni i hercegovini.
Samo ... neće ićiLagumdžija se upravo uvezao s Bakirom I.
![]()
FYI
-
Nancy Drew
#6 Re: Ćeraćemo se mi još...
...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 12:12, edited 1 time in total.
-
zlatan01
#7 Re: Ćeraćemo se mi još...
Znaci ovo je pretpostavka, koju ti malo prilagodis svojim zeljama?Nancy Drew wrote:Ne bi bilo prvi put, nažalostzlatan01 wrote:Prosvjetli na Nency ...Nancy Drew wrote: Ah, baš bi to bilo lijepo, SDA i SDP
![]()
FYI...
-
ibro dirka
Fox Mulder wrote:Pa nije im maslo za ramazana (osim Lagumdzije). Tihicu je dobro islo vjencavanje u Njemackoj. Sefer nije zlocinac, ali nije sposoban.
Zivote moj, ovaj forum je fakat postao parodija svojih najnizih momenata.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
slazem se, svaka treca tema je haretovaibro dirka wrote:Fox Mulder wrote:Pa nije im maslo za ramazana (osim Lagumdzije). Tihicu je dobro islo vjencavanje u Njemackoj. Sefer nije zlocinac, ali nije sposoban.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zivote moj, ovaj forum je fakat postao parodija svojih najnizih momenata.Nevjerovatna je zaista skocentrisana kolicina gluposti i ogranicenosti na jednom mjestu, ovdje treba poceti naplacivati ulaznice za foto safari i zaraditi milione.
btw, Mulder mi je shega pravo
-
ibro dirka
Haj bar covjek nije ap tu dejt sto bi rekle kolege iz Vasingtona
Ali ovo resto je tek nevjerovatno 
- jeza u ledja
#11 Re: Ćeraćemo se mi još...
Ah stvarno taj Lagumdzija....Nancy Drew wrote:Ah, baš bi to bilo lijepo, SDA i SDPdoktor30 wrote:Medjutim, ja se zaista nadam, da se tihic imati snage da se odupre i pobijedi tu bagru ratnoproftersku unutar sda, i da se onda uveze sa zlatkom lagumdzijom i seferom halilovicem, pa da rasciste stanje po bosni i hercegovini.
![]()
FYI
-
ibro dirka
Tacnije, Zlaja Ljotic je dugo vec u koaliciji (kao donji iliti potrcko) sa americkom administracijom, ili jos tacnije, ambasadorima za cetvrte zemlje.
I opet dzaba, nista od apsolutne vlasti, mada se mora priznati da kvadratura ipak znacajno i ubrzano raste...
I opet dzaba, nista od apsolutne vlasti, mada se mora priznati da kvadratura ipak znacajno i ubrzano raste...
-
liberal
Taj isti Lagumdjija je bio u vlasti sa SDA skoro cijeli rat iako se zvanicno vodio ko opoziciija.....znas kako kazu s kim si onakav siFox Mulder wrote:Pa nije im maslo za ramazana (osim Lagumdzije). Tihicu je dobro islo vjencavanje u Njemackoj. Sefer nije zlocinac, ali nije sposoban.
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
evo ga, napokon je progovorio "po imenima i prezimenima"!! (ne kaze "tamo neki u 'Rvaskoj, oce da prave cupriju"!Predsjednik SDP-a BiH Zlatko Lagumdžija smatra da jučerašnji istup predsjednika HDZ-a Ive Sanadera predstavlja najbrutalnije političko negiranje institucija i države Bosne i Hercegovine od Tuđmanovih poziva na podjelu zemlje početkom 90-ih godina.
Samo, dal je ovo radi interesa BiH, jal rad interesa Stipinih, kojega "ercegovci" k'o 11 korpus HDZ-a, hoce da posalju u "historiju"!
-
ibro dirka
Cisto politikanstvo, za koje sa Lagumdzija (s pravom, ali vise slucajno) o istom trosku optuzuje Seradera. Dakle, iz pogresnih razloga je zauzeo ispravan stav.seiko22 wrote:evo ga, napokon je progovorio "po imenima i prezimenima"!! (ne kaze "tamo neki u 'Rvaskoj, oce da prave cupriju"!Predsjednik SDP-a BiH Zlatko Lagumdžija smatra da jučerašnji istup predsjednika HDZ-a Ive Sanadera predstavlja najbrutalnije političko negiranje institucija i države Bosne i Hercegovine od Tuđmanovih poziva na podjelu zemlje početkom 90-ih godina.)
Samo, dal je ovo radi interesa BiH, jal rad interesa Stipinih, kojega "ercegovci" k'o 11 korpus HDZ-a, hoce da posalju u "historiju"!
-
signature
#19 Re: Ćeraćemo se mi još...
diktore,nemoj tu boraniju zacinjavati Lagumdzijom ,postace jos bljutavija.doktor30 wrote:Jel to hoce da alijin sin dodje na babino mjesto, pa da nam jos zagorca zivot i da nas dokusuri i dovrsi ono sto mu otac, kako ga postovaoci njegovo lika i djela zovu - "rahmetli predsjednik", nije stigao.
-
signature
mucno jeste,ali je isto tako i istina.liberal wrote:Taj isti Lagumdjija je bio u vlasti sa SDA skoro cijeli rat iako se zvanicno vodio ko opoziciija.....znas kako kazu s kim si onakav siFox Mulder wrote:Pa nije im maslo za ramazana (osim Lagumdzije). Tihicu je dobro islo vjencavanje u Njemackoj. Sefer nije zlocinac, ali nije sposoban.
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
samo ispravka! Pise se Ti'ii, jal Ti'ic !!signature wrote:ja bi reko da je to Miroslav Lajcak,Mahalac wrote:Tihic je trenutno najbolji politicar u Bosnjaka!
Tihic pred izbore:"svaki dan pomalo ukidamo republiku srpsku"
i sta bi??..nista bez Lajcaka.
Tihi uvijek racuna na vecu masu Bosnjaka bezmozgasa.
p.s. nije po glavi "obosio" fes nosajuci, no sajkacu!!
-
bosank_a
Nasi politicari su trube.signature wrote:ja bi reko da je to Miroslav Lajcak,Mahalac wrote:Tihic je trenutno najbolji politicar u Bosnjaka!
Tihic pred izbore:"svaki dan pomalo ukidamo republiku srpsku"
i sta bi??..nista bez Lajcaka.
Tihi uvijek racuna na vecu masu Bosnjaka bezmozgasa.
Lajcak je za nas!
U Lajcaku je spas!
Last edited by bosank_a on 25/10/2007 17:11, edited 1 time in total.
-
district-beg
vise je Tihi uradio za Bosnjake za 2 godine nego sto ce haris za 20
-
ibro dirka
Je li ziv Huan Antonio Samaran?
Cudi me, naime, da jos uvijek niko od ovih plavusa njega ne predlozi za predsjednika, a obojicu Halida za zamjenike...
Cudi me, naime, da jos uvijek niko od ovih plavusa njega ne predlozi za predsjednika, a obojicu Halida za zamjenike...