Unaprijed hvala
Čepići za uši
Moderator: anex
-
Dzematlija
#1 Čepići za uši
Narode, imate li preporučiti kvalitetne čepove za uši - nenormalno sam osjetljiv na zvukove u okolini, malo mi fali da se probudim. I onda mi je užasno teško zaspati.
Unaprijed hvala
Unaprijed hvala
- stubrijez
#2 Re: Čepići za uši
Sreca pa ne zivis kraj dzamije ko ja... jarane kad ovi nabrijani ucaci se stanu nadjebavat sa onim razglasom ne mogu ti pomoc ni antifoni iz tenka.
- vaučer
#3 Re: Čepići za uši
Preporuka od mog prijatelja koji je jedini čovjek kojeg znam da koristi ove i tokom rada po danu i tokom noći za bolji san.
Za dnevno korištenje: Flare Audio's Isolate plugs, kaže da obratiš pažnju da pogodiš veličinu. Kad imaš pravu - navodno su odlične.
Za po noći: MPOW single-use foam plugs
Iskreno nemam pojma gdje ovo ima kupiti, ali eto, preporuka od nekog tko godinama koristi iste.
Za dnevno korištenje: Flare Audio's Isolate plugs, kaže da obratiš pažnju da pogodiš veličinu. Kad imaš pravu - navodno su odlične.
Za po noći: MPOW single-use foam plugs
Iskreno nemam pojma gdje ovo ima kupiti, ali eto, preporuka od nekog tko godinama koristi iste.
- mali Ninja
#4 Re: Čepići za uši
Ima toga po piku da izaberete...
- irac300
#5 Re: Čepići za uši
Koristim ove već godinama. Kupovao sam ih u DM-u. Vjerovatno ima i kod nas. 90% šumova neutrališu. Jedino kod glasnog laveža pasa ne pomažu. Muziku, galamu, zvuk auta neutrališu, ali pujdu ne baš najbolje.Dzematlija wrote: ↑23/03/2021 14:54 Narode, imate li preporučiti kvalitetne čepove za uši - nenormalno sam osjetljiv na zvukove u okolini, malo mi fali da se probudim. I onda mi je užasno teško zaspati.
Unaprijed hvala![]()