Čepići za uši

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Dzematlija

#1 Čepići za uši

Post by Dzematlija »

Narode, imate li preporučiti kvalitetne čepove za uši - nenormalno sam osjetljiv na zvukove u okolini, malo mi fali da se probudim. I onda mi je užasno teško zaspati.

Unaprijed hvala :)
stubrijez

#2 Re: Čepići za uši

Post by stubrijez »

Sreca pa ne zivis kraj dzamije ko ja... jarane kad ovi nabrijani ucaci se stanu nadjebavat sa onim razglasom ne mogu ti pomoc ni antifoni iz tenka.
vaučer

#3 Re: Čepići za uši

Post by vaučer »

Preporuka od mog prijatelja koji je jedini čovjek kojeg znam da koristi ove i tokom rada po danu i tokom noći za bolji san.

Za dnevno korištenje: Flare Audio's Isolate plugs, kaže da obratiš pažnju da pogodiš veličinu. Kad imaš pravu - navodno su odlične.
Za po noći: MPOW single-use foam plugs

Iskreno nemam pojma gdje ovo ima kupiti, ali eto, preporuka od nekog tko godinama koristi iste. :thumbup:
mali Ninja

#4 Re: Čepići za uši

Post by mali Ninja »

Ima toga po piku da izaberete...
irac300

#5 Re: Čepići za uši

Post by irac300 »

Dzematlija wrote: 23/03/2021 14:54 Narode, imate li preporučiti kvalitetne čepove za uši - nenormalno sam osjetljiv na zvukove u okolini, malo mi fali da se probudim. I onda mi je užasno teško zaspati.

Unaprijed hvala :)
Koristim ove već godinama. Kupovao sam ih u DM-u. Vjerovatno ima i kod nas. 90% šumova neutrališu. Jedino kod glasnog laveža pasa ne pomažu. Muziku, galamu, zvuk auta neutrališu, ali pujdu ne baš najbolje.
Image
Post Reply