Centrotrans za Tivat
-
Dead Man Walking
#1 Centrotrans za Tivat
Treba mi hitno info, ukoliko neko zna pouzdano, do kada Centrotrans ima svakodnevnu liniju za Ulcinj sa stajanjem u Tivtu. Prema Centrotransovom web sajtu to je do 5.9. a prema informacijama sa saltera na autobuskoj nekad je to do 31.8. nekad do 3.9. i tako, uglavnom nikad dva ista podatka.
Pa ako neko slucajno zna pouzdano...
-
mahalas505
#2 Re: Centrotrans za Tivat
Njihova stranica, ne bih da se izrazavam ovdje, ali hajde reci boljim rjecikom, ne valja ni prezentacijski ni sadrzajno. Mislim da ni 20% informacija nije osvjezeno barem 5 godina. Toliko o Centrotransi kao firmi. Jedino da odes direktno, ili da nazoves neku od njihovih putnickih agencija, nekad oni imaju bolju informaciju, nego ovi na autobuskoj, sto je malo reci apsurdno.Dead Man Walking wrote:Treba mi hitno info, ukoliko neko zna pouzdano, do kada Centrotrans ima svakodnevnu liniju za Ulcinj sa stajanjem u Tivtu. Prema Centrotransovom web sajtu to je do 5.9. a prema informacijama sa saltera na autobuskoj nekad je to do 31.8. nekad do 3.9. i tako, uglavnom nikad dva ista podatka.Pa ako neko slucajno zna pouzdano...
- holowey
#3 Re: Centrotrans za Tivat
iz i.sarajeva ide neki kombi za h.novi i prolazi kroz tivat... otidji na stanicu na dobrinji pa se raspitaj...