ovo je u rangu semijeve izjave onomad:

ako sam majka sarajeva onda nije uredu
da djeca tako napadaju svoju majku.
patetika, ali jebase nas!

A zvuci mi i pomalo kao u izreci "cega se pametan stidi...". Imaju monopol I JOS PLUS, kao javni servis, imaju lovu iz budzeta. I jos to napisu na trolejbusu.JThomas wrote:kao da jedno isključuje drugo...minjonja wrote:na grasu pise "i u najtezim trenucima bili smo uz vas"![]()
![]()
"mi nismo monopolisti, mi smo javni gradski servis"![]()
![]()
![]()
![]()
kad misliš da ne mogu dublje pasti uvijek iznenadeCyrax wrote:Ovaj Gras uvijek iznenadi necim novim...negativnim naravno.
cigani iz grasa su prepolovili broj voznji... navecer je zadnji u pola 12...dvije veceri sam popusio, jednu taksijem se vracao a drugu tabano.... preko dana svako 20 min. i to relativno nema ono vise svako desetak itd. ciganluk bez granicaComrad wrote:Voze li danas. Je li isti onaj raspored sto im je na stranici.
vala basBrando wrote:cigani iz grasa su prepolovili broj voznji... navecer je zadnji u pola 12...dvije veceri sam popusio, jednu taksijem se vracao a drugu tabano.... preko dana svako 20 min. i to relativno nema ono vise svako desetak itd. ciganluk bez granicaComrad wrote:Voze li danas. Je li isti onaj raspored sto im je na stranici.treba kaznit narod sto je isao centrotransom
Kad vidjeh danas aliju na svakom tramvaju i ostale silne parole...Ja sve kontam sad ce Djura i nadrealisti izaci iz onog tramvajakomi wrote:kad misliš da ne mogu dublje pasti uvijek iznenadeCyrax wrote:Ovaj Gras uvijek iznenadi necim novim...negativnim naravno.![]()
![]()
![]()
![]()
plakat:
PRIJATELJI POMAŽU (češka donacija tramvaja)
A PROFITERI.... (nedovršena misao pa ti misli o čemu je riječ...)![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam!komi wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeste pročitali onu
kao
brži od pata i granata ( u ratu)
![]()
![]()
![]()
pa koji je debil ono smišljao jao odrona tito dragi
Hoćemo slike (za nas kojima je mrsko iz kuće izići po ovom vremenu)Cyrax wrote:Kad vidjeh danas aliju na svakom tramvaju i ostale silne parole...Ja sve kontam sad ce Djura i nadrealisti izaci iz onog tramvajakomi wrote:kad misliš da ne mogu dublje pasti uvijek iznenadeCyrax wrote:Ovaj Gras uvijek iznenadi necim novim...negativnim naravno.![]()
![]()
![]()
![]()
plakat:
PRIJATELJI POMAŽU (češka donacija tramvaja)
A PROFITERI.... (nedovršena misao pa ti misli o čemu je riječ...)![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 0#p3844749Onjegin wrote:Hoćemo slike (za nas kojima je mrsko obrnuti jednu stranicu u rikverc po ovom vremenu)
Sorry, prvi put kad sam gledao nisu mi se ni učitale ove slike, slaba konekcija.mizantrop wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 0#p3844749Onjegin wrote:Hoćemo slike (za nas kojima je mrsko obrnuti jednu stranicu u rikverc po ovom vremenu)
Ako je ova tvrdnja i tačna ( ne znam da li je, ali nije ni bitno) ne daje GRAS-u pravo na monopol...a GRAS bi ga htio i na linijama za koje ni sam nema dozvolu!MAN-lion's coach wrote:Ma jah,dok je GRAS ograđivao vozilima da narod može hodati u ratu Čengini šoferi švercali i lopovisali sa izbjeglicama i Njemačkoj.
Kaka.