Kada sam zamolio vozaca da mi da kovertu on je rekao da nije placeno(a posiljaoc je uredno dao napojnicu).Ja sam rekao da nemam novaca uza se i ako nije problem da dobijem papire.On je nasrnuo na mene i poceo da se dere,i rekao je sav bijesan da on nije pošta i ničiji kurir pa da džaba prenosi posiljke.Vjerovatno mu je bilo malo.
Upalio je autobus i otisao sa dokumentima iako sam ja rekao da me saceka,dok donesem pare jer zivim u blizini.
Medutim kad sam se vratio na stanicu na informacijama su mi rekli da je autobus otisao u garažu na Stupu.Trazio sam vozacev broj kako bi stupio u kontakt sa njim,jer je za dokumenta sutra bio zadnji rok za prijavu novorođenčeta.Vjerovatno su vozacu javili da sam im rekao da cu ga tuziti,tako da kada je moj otac otisao autom da sve sredi vozac je bio jako ljubazan i jedva je prihvatio ponovnu napojnicu.
Inace radi se o vozacu Pezi Fadilu,covjeku u "odjelu".
I do sada su mi ostali vozaci CENTROTRANSA na ovoj relaciji uredno dostavljali i vece posiljke bez trazenja ikakve naknade i odbijanja iste kada bih im ponudio kutiju cigareta ili nesto novca.