Centro city bus?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Amazonka27

#1 Centro city bus?

Post by Amazonka27 »

Sta je ono ba ljudi? Autobus sa sjedistima na krovu? Jel ono neka zezancija ili sta? nisam uspjela procitati koja mu je relacija...ali recite mi da sam nesto pogresno vidjela pls... :roll:
ins

Post by ins »

To je novi linijski autobus za Frankfurt i Geterborg, kao i za Hadz.

Sto pitas?

PS: Jesi li ti ikada bila u nekom vecem gradu bilo gdje u smjeru zapada? :-)
x0z0y0

Post by x0z0y0 »

mislis na turisticki bus ispred katedrale?
karanana

Post by karanana »

Tek si sad vidila i cula za to cudo? Danas mu je prvi dan operacije u ovoj godini.
City bus Sarajevo nudi jedinstvenu mogućnost da u periodu od 1h vožnje slušajući vodiča na bosanskom jeziku upoznate Sarajevo, njegove znamenitosti, i uživate u prelijepom panoramskom pogledu na grad koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Upoznajte historiju grada i dogaðaje iz prošlosti koji se vežu za pojedina mjesta i objekte pored kojih svakodnevno prolazite. Poslušajte legende koje važe za pojedina mjesta i objekte, te neke gradske priče koje niko ne uzima zaozbiljno ali se već decenijama prenose.

Od 29.02.2008.godine City bus Sarajevo saobraća svaki dan u 12.00 i 14.00h* na relaciji: Katedrala-Alipašina džamija-Skenderija-Vijećnica-Dariva-Hrasno-Veterinarski fakultet-Vijećnica-Katedrala.

Cijena karte za odrasle iznosi 5,00 KM, a za djecu od 4 do 12 godina 3,00 KM.
Djeca do 4 godine GRATIS!
Karte se mogu nabaviti u agenciji Centrotours u ulici Ferhadija 16.

* U slučaju lošeg vremena City bus neće saobraćati.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

e hvala na info...majke mi prvi put cujem da imamo tako nesto ...a i vidim... prepala sam se da kretenima nije palo na pamet da tako smanje guzve pa ono..hajd na krov...

dobro je...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

Post by -LIBERO- »

Amazonka27 wrote:e hvala na info...majke mi prvi put cujem da imamo tako nesto ...a i vidim... prepala sam se da kretenima nije palo na pamet da tako smanje guzve pa ono..hajd na krov...dobro je...
Kraljice :D :D
Post Reply