CENTRALNI ZATVOR

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Murisno1

#1 CENTRALNI ZATVOR

Post by Murisno1 »

LJudi..jel ko SLUČAJNO sinoć gledo centralni zatvor...onog lika sto vice da je Isus il ti ga Isa...doso da spasi svijet...da pomiri religije i to...cak je i pjesnik... :-D
_galaksija

Post by _galaksija »

Jesam ja al` cekala sam da neko otvori temu ,meni mrsko ....tip je stvarno bolestan,hahahahaah,ja prvo mislila da se zeza neko,al poslije vidim vrag odnio salu.
Harrys

Post by Harrys »

gali,uvjeravam te,nisam to ja bio. :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Il' je on bolestan il' mi ne vidimo :D vlastito stanje :oops:
_galaksija

Post by _galaksija »

Ma bas si mi ti prvi pao na pamet :D
Naime za one koji ne znaju evo pojasnjenja:tip ze zove Mustafa Delibegovic iz Tuzle.Za sebe tvrdi da je Isa.a.s tj.Isus i da se nakon 2000 g.ponovo vratio na Zemlju.Ima 35.godina i smatra da ima mudzize i da moze da lijeci narod.Ako ga narod prepozna nece biti smaka svijeta i bice mir u svijetu,a ako ga ne prepozna bice smak svijeta.Tip nema pola zubi pa kad se nasmije djeluje veoma simpaticno,ali tvrdnje su mu opasne.
Toliko. :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Znači ...........jedino se razlikujemo u broju zuba ? :D :D
_galaksija

Post by _galaksija »

manijak1 wrote::oops: :D Znači ...........jedino se razlikujemo u broju zuba ? :D :D
Hajde manijak prosvijetli nas,sta cekas toliko :D
Nex

#8 Tip je stvarno koma

Post by Nex »

Ja Tipa,

Mojsije iz Tz Kantona, pusten sa Psihijatrije na kucno lijecenje, a koja ga samo Budala pozva u emisiju. Nema on pojma sta govori, ono je obicni lazni prorok kako ih svete knjige spominju. Ne obracajte paznju na budalu.
:lol: :lol:
_galaksija

#9 Re: Tip je stvarno koma

Post by _galaksija »

Nex wrote:Ja Tipa,

Mojsije iz Tz Kantona, pusten sa Psihijatrije na kucno lijecenje, a koja ga samo Budala pozva u emisiju. Nema on pojma sta govori, ono je obicni lazni prorok kako ih svete knjige spominju. Ne obracajte paznju na budalu.
:lol: :lol:
A zamisli da su ovako gvoorili za Muhameda.a.s. kad se pojavio? :shock: Mozda je stvarno poslan...ko zna :D
manijak1

Post by manijak1 »

Hajde manijak prosvijetli nas,sta cekas toliko
Čekam :oops: :D pravi trenutak :oops: da kažem da je isti djelatnik bio gost u emisiji Centralne žrtve murije :oops: :D ali na radio talasima :oops: helem ..........ništa opasno nisam čuo osim da on voli cijeli svijet :D i pomoć sa strane od dobrih ljudi dobre volje :D ali ja nisam baš takav :D .
Pitam vas , šta vas je u svemu uznemirilo .........makar ne baca bombe i ne ubija ljude :oops: riječima ni djelima.
Insan ........drugačiji od ostalih :oops: :D .
Qalbus

Post by Qalbus »

Ima svakakvih budala! :roll: Jel se ovdje misli na Centralni Dnevnik na hayatu? Zasto pise Centralni Zatvor? Uglavnom sam mislio da je to ozbiljna emisija, neznam sta je zalostnije.. da ima takvih ljudi ili da dobiju paznju na emisijama koje bih se trebale bavit sa vaznijim stvarima!
_galaksija

Post by _galaksija »

Ovaj tip za vratom ima okacen jedna krug.Na tom krugu ima zidovska zvijezda,u sredini te zvijezde je krst,a na stranicama krsta sa jedne strane sjedi Mjesec sa zvijezdom,a sa druge strane buda.Zatim tu ima znak jin-jang,hare krisna i sve je to obuhvaceno u jedno a slova LOVE su razbacana okolo.On tvrdi da ce ujedniti sve religije,cudno je obucen (u neku bijelu haljinu) sa rimskim sandalama na nogama.Ima def i pjevao je interesantnu pjesmu uz def :D
Drumer

Post by Drumer »

Qalbus wrote:Ima svakakvih budala! :roll: Jel se ovdje misli na Centralni Dnevnik na hayatu? Zasto pise Centralni Zatvor? Uglavnom sam mislio da je to ozbiljna emisija, neznam sta je zalostnije.. da ima takvih ljudi ili da dobiju paznju na emisijama koje bih se trebale bavit sa vaznijim stvarima!
Ima na FTV emisija koja se zove Centralni Zatvor. Nije Hayat i Senad Hadzifejzovic..
Qalbus

Post by Qalbus »

Drumer wrote:
Qalbus wrote:Ima svakakvih budala! :roll: Jel se ovdje misli na Centralni Dnevnik na hayatu? Zasto pise Centralni Zatvor? Uglavnom sam mislio da je to ozbiljna emisija, neznam sta je zalostnije.. da ima takvih ljudi ili da dobiju paznju na emisijama koje bih se trebale bavit sa vaznijim stvarima!
Ima na FTV emisija koja se zove Centralni Zatvor. Nije Hayat i Senad Hadzifejzovic..
Mozda bih trebali promjenit ime u Centralna Ludnica
Harrys

Post by Harrys »

_galaksija wrote:Ovaj tip za vratom ima okacen jedna krug.Na tom krugu ima zidovska zvijezda,u sredini te zvijezde je krst,a na stranicama krsta sa jedne strane sjedi Mjesec sa zvijezdom,a sa druge strane buda.Zatim tu ima znak jin-jang,hare krisna i sve je to obuhvaceno u jedno a slova LOVE su razbacana okolo.On tvrdi da ce ujedniti sve religije,cudno je obucen (u neku bijelu haljinu) sa rimskim sandalama na nogama.Ima def i pjevao je interesantnu pjesmu uz def :D
gali,od svega toga,jedino LOVE nas moze ujediniti. :D :D
Cudo je to. :D
_galaksija

Post by _galaksija »

Harrys wrote:
_galaksija wrote:Ovaj tip za vratom ima okacen jedna krug.Na tom krugu ima zidovska zvijezda,u sredini te zvijezde je krst,a na stranicama krsta sa jedne strane sjedi Mjesec sa zvijezdom,a sa druge strane buda.Zatim tu ima znak jin-jang,hare krisna i sve je to obuhvaceno u jedno a slova LOVE su razbacana okolo.On tvrdi da ce ujedniti sve religije,cudno je obucen (u neku bijelu haljinu) sa rimskim sandalama na nogama.Ima def i pjevao je interesantnu pjesmu uz def :D
gali,od svega toga,jedino LOVE nas moze ujediniti. :D :D
Cudo je to. :D
Mozda si u pravu..on sa onakvim zubima nikako ne moze....
Ej,a zamislite dodju tri osobe u kviz kod Olivera Mlakara i predstave se>
Osoba A:Ja sam mojsije koji se evo ponovo vratio
Osoba B:Ja sam.....
Osoba C:Ja sam............ :D
u ala bi ovo bilo zanimljivo :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

meni je bio toliko komichan da nisam mogla sebi doci od smijeha....
napravio je onaj svoj simbol, sve religije svijeta, i kao neuko dijete polumjesec i zvijezdu okrenuo naopacke....
meni su komichniji bili gledaoci koji su mrtvi ozbiljni zvali i nesto ga argumentovano pobijali....
a pjesma mu je...
joj majke mi....
:lol:

jedino pozitivno u svemu je sto on fakat vjeruje u to....
:roll:
konyan

Post by konyan »

manijak1 wrote:
Hajde manijak prosvijetli nas,sta cekas toliko
Čekam :oops: :D pravi trenutak :oops: da kažem da je isti djelatnik bio gost u emisiji Centralne žrtve murije :oops: :D ali na radio talasima :oops: helem ..........ništa opasno nisam čuo osim da on voli cijeli svijet :D i pomoć sa strane od dobrih ljudi dobre volje :D ali ja nisam baš takav :D .
Pitam vas , šta vas je u svemu uznemirilo .........makar ne baca bombe i ne ubija ljude :oops: riječima ni djelima.
Insan ........drugačiji od ostalih :oops: :D .
Stvarno, sta vas uznemirava. Skroz je pozitivan lik. Na stranu to sto je malo puk'o. Da je barem vise ovakvih ludjaka, a manje tipa onih koji nam sjede u predsjednistvu i vladama raznoraznim.
_galaksija

Post by _galaksija »

Ne,ne mircerka,pjesma mu je extra dobra :D Ja sam primejtila da se nesvjesno njisem uz nju :D Samo neka ovo ostane medju nama :D
manijak1

Post by manijak1 »

Njišem dakle plešem ? :D :D
_galaksija

Post by _galaksija »

manijak1 wrote:Njišem dakle plešem ? :D :D
Da :D
konyan

Post by konyan »

Njihanje je suptilniji oblik plesa. :D Zar ne vidis da je bila pala u svojevrstan trans. :D :D
_galaksija

Post by _galaksija »

konyan wrote:Njihanje je suptilniji oblik plesa. :D Zar ne vidis da je bila pala u svojevrstan trans. :D :D
E bice da je tako.Omadjijao me svojom pjesmom i ja sam se ludjacki njihala bas kao Cobra :D ne znam sta mi je,al` jos uvije me drzi :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ja volim kad kaže Da i kad nije na kraju baš tako :D .
Nego jel' šta o sportu pričao ? :D :D :D :D
Na radio talasima nije :oops: :D
_galaksija

Post by _galaksija »

manijak1 wrote:Ja volim kad kaže Da i kad nije na kraju baš tako :D .
Nego jel' šta o sportu pričao ? :D :D :D :D
Na radio talasima nije :oops: :D
Rekao je da ce kad spoji Jugoslaviju ponovo dovest Bojana Krizaja i opet ce biti kao nekada.Vratit ce nam Tita i Vucka i Olimpijadu i pionire. :D
Post Reply