Odlicna emisija,dok je trajala
Naravno ubjedljivo najzanimljiviji gost je bio Zmaj od Šipova
Nisam nas'o originalan video iz CZ-a,ali moze i ovo posluziti
Moderator: anex
Dovede turbo-folk pjevaljku i onda je pita npr. šta misli o situaciji u Istočnom TimoruEborg wrote:Adi je obično dovodio neke luđake i provaljivao ih u emisiji.
Tačno... neinformisanost nigdje nije opravdanjeEborg wrote:Istina, ali opet ko im je kriv, da su pametni znali bi da se ne bi trebali ni odazvati.
Još kad reče da je tako jednom potrgao nekoliko ligamenata i morao u gips par mjeseciEborg wrote:Preskakanje noge je bilo vrhunac!
A zar nema?Eborg wrote:To bi sevap bio snimiti i uploadovati na Youtube!
CVIKERASH wrote:sjecal se neko one epizode CZ-a kad je gostovao neki lik iz Tuzle sto je tvrdio da je novi Isus...
Isidora Jesenjinova wrote:Pokrenula sam ovu temu konkretno zbog toga sto zelim da se prisjetim nekih zanimljivih likova..Evo npr.neku vece su reprizirali emisiju u kojem je gostovao Besim Spahic...
Zao mi je sto ne mogu pohvattai sve njegove rijeci..lik prica prebrzo..ali tako na lijep i simpatican nacin docarava sve...
A svaka mu zlata vrijedi..
a Elvira Valentić, pjevačica po koridama čija je životna želja da "pokrije kuću"..
a Elvira Valentić, pjevačica po koridama čija je životna želja da "pokrije kuću"..
Isidora Jesenjinova wrote:Pokrenula sam ovu temu konkretno zbog toga sto zelim da se prisjetim nekih zanimljivih likova..Evo npr.neku vece su reprizirali emisiju u kojem je gostovao Besim Spahic...
Zao mi je sto ne mogu pohvattai sve njegove rijeci..lik prica prebrzo..ali tako na lijep i simpatican nacin docarava sve...
A svaka mu zlata vrijedi..