centralna brava-zamjena

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
pedja1

#1 centralna brava-zamjena

Post by pedja1 »

pozdrav svima.nedavno mi je obijen auto.centralna brava koju je uspio razvaliti.trebam zamjenu brave vozacka i suvozacka vrata.interesuje me u gdje ima u sarajevu(ili u zenici) servis ili prodavnica gdje mogu kupiti bravu i da mi je ugrade.da li se isplati to ganjati po autootpadima....kolika je orijentaciona cijena...za sada vrata ne mogu zakljucati pa mi je frka.pozdrav i unaprijed hvala
Qler

#2 Re: centralna brava-zamjena

Post by Qler »

A jel u pitanju FAP ili tamic?
iceman ze

#3 Re: centralna brava-zamjena

Post by iceman ze »

pedja1 wrote:pozdrav svima.nedavno mi je obijen auto.centralna brava koju je uspio razvaliti.trebam zamjenu brave vozacka i suvozacka vrata.interesuje me u gdje ima u sarajevu(ili u zenici) servis ili prodavnica gdje mogu kupiti bravu i da mi je ugrade.da li se isplati to ganjati po autootpadima....kolika je orijentaciona cijena...za sada vrata ne mogu zakljucati pa mi je frka.pozdrav i unaprijed hvala

U Sarajevu postoji radnja koja popravlja auto brave, mislim da je negdje prema Vratniku, malo su zara, ali neznam za druge. Znam neke da su im vozili, nakon provale u vozilo......pokusam ti zbaviti telefon ako hoces.....
Post Reply