central...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

BELLUNO

Post by BELLUNO »

Fleischfresser wrote:
BELLUNO wrote:A gdje je central kad dodjem u Sarajevo da ne idem tamo.
U centru grada ne mozes fuliti nikako!
Ipsred su auta skupa,
likovi se takmice u 'bacanju' sto opasnijeg pogleda,
cure su prica za sebe.
Medjutim nisu svi isti u Centralu, al je ovo sto sam opisao se odnosi na vecinu.

Da ovo ne bude suplja, izasao sam jednom u Central cisto da bi mogao potvrditi moje 'predrasude'.
I sve sto sam cuo ili primjetio ispred Centrala se ispostavilo tacnim.

znaci bez dobrog auta nemogu sjediti u Centralu.Idem onda na krediti dignuti neki auto ugled je ugled

:D
upala

#52 Re: central...

Post by upala »

violently_happy wrote:petak navečer, oko 10h, 'špica' u centralu, stol pored mene sjede neke dvije djevojke, piju sokiće...naravno okolo dolaze ljudi i 'strpljivo' čekaju da neko ustane da bi zauzeli pozicije... hm kad dolazi onaj lik što stalno bude u centralu i oko centrala, ne znam jel on vlasnik, i 'zamoli' te dvije cure da ustanu da bi sjeli neko dvoje...a ove nisu ni popili piće, onako zbunjeno ga pogledaše, platiše i otišle... e svašta... nisam mogla vjerovati :x :x :x
jadna majko svoja, cuj Dino ih digao, a nisu ni popile sok
sram ga bilo, kvari reputaciju takvog kafica, pih

jao kad mi neko kaze central, odmah mi pred ocima sljokice, zlatni kajsevi i cipelice
Saian

Post by Saian »

Male Daire, shisha (menta, dinja, vishnja) sok od zohve, turski chaj, izvala :D na sechiji, vjetrich, hladovina, uvijek puno nikad guzhva nit' graja, ...

sjoooooooooo kad ce august hebo teeeeeeee :roll: :roll: :roll: :roll: :-) :-) :-)
iiddaa

Post by iiddaa »

a koliko sam ja skontala sva mjesta su uglavnom ista,malo ih je da ne teze necemu,zaboravili ste bagdad,od tog mjesta nema veceg snobizma...tu su negdje central i bagdad,a cijene da vam ne pricam... :run:
Eshek

Post by Eshek »

Saian wrote:Male Daire, shisha (menta, dinja, vishnja) sok od zohve, turski chaj, izvala :D na sechiji, vjetrich, hladovina, uvijek puno nikad guzhva nit' graja, ...

sjoooooooooo kad ce august hebo teeeeeeee :roll: :roll: :roll: :roll: :-) :-) :-)
a sobica? :D :D
Hakala

Post by Hakala »

central :D mjesto sarajevskog jet-shita :D ...ako imash dobru čuku 8) -metni na stol-i ogrebaces se za snosaj :oops: :D ..auto nije prioritet

inace,*nadji me kod Bice, tamo pijem skupo pice* :lol: :D
leedeejah

Post by leedeejah »

Hakala wrote:central :D mjesto sarajevskog jet-shita :D ...ako imash dobru čuku 8) -metni na stol-i ogrebaces se za snosaj :oops: :D ..auto nije prioritet

inace,*nadji me kod Bice, tamo pijem skupo pice* :lol: :D

:thumbup:
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

Ako je ono "jet-shit", dal' se to podrazumjeva da ste vi luzeri!??? :D :-)

Valjda se ide na kafu radi svoga cejifa, a ne da zrakas k'o radar kako te ko pogled'o, ko sjedi do tebe, sta je ko obuko, kakva se moba ima, kakvo se auto vozi itd. Ako ti brate ne pase neki kafic, zaobidji ga, neznam zasto se pridava tolika paznja Centralu i slicnim kaficima. Izgledate isto k'o kakve mahaluse. Sve mi se cini da vam je Central nabio neki kompleks dok o njemu toliko kvocate.

Samo opusteno 8-)
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

Crvena Tifoza wrote:Ako je ono "jet-shit", dal' se to podrazumjeva da ste vi luzeri!??? :D :-)

Valjda se ide na kafu radi svoga cejifa, a ne da zrakas k'o radar kako te ko pogled'o, ko sjedi do tebe, sta je ko obuko, kakva se moba ima, kakvo se auto vozi itd. Ako ti brate ne pase neki kafic, zaobidji ga, neznam zasto se pridava tolika paznja Centralu i slicnim kaficima. Izgledate isto k'o kakve mahaluse. Sve mi se cini da vam je Central nabio neki kompleks dok o njemu toliko kvocate.

Samo opusteno 8-)
potpuno si u pravu
Dori

Post by Dori »

Crvena Tifoza wrote:Valjda se ide na kafu radi svoga cejifa, a ne da zrakas k'o radar kako te ko pogled'o, ko sjedi do tebe, sta je ko obuko, kakva se moba ima, kakvo se auto vozi itd.
Upravo o tome pricamo....tamo niko i ne ide da bi samo pio kafu :roll:
vasa66

Post by vasa66 »

Crvena Tifoza wrote:Ako je ono "jet-shit", dal' se to podrazumjeva da ste vi luzeri!??? :D :-)

Samo opusteno 8-)
Ma, jel'se to neko nasao pogodjenim?!?
ibrik

Post by ibrik »

Lace wrote:
amrino wrote:
Lace wrote: nek si ti nama rekla da su ti celo i faco raja :D

ngo sta se ono eskobar prekrstio u alfonsa :D
Kakva crna raja Tobe jarrabi! :shock:
Upozoravam ostale na zamke i opasnosti koje vrebaju iz Kiborga :D
jes..nek vide sta ne treba da rade...da sjede u kiborgu i odmahuju celi i faci ...ne ne..ne valja to...da ne osvanes u novinama sutra...ili jos gore...ne bude o tebi vise nikad rijeci osim "a sta joj bi..." "gdje nestade..." "kazu da je otisla vani..."

:D

ma ja sjednem gdje osjetim da cu past s nogu...u strossmajerovoj sam samo kad odem u sam shop ili idem kuci...imam pristup ulici s 3 mosta :D al mi je draze sjest u kiborg i cesce sjednem tamo (ako ikad) nego u central...i ne odmahujem celama, facama i ostalim facama...ako im trebam nek se pozdrave ko ljudi :D
E sto si im klimala glavom, klimala si...
Lace

Post by Lace »

Samo opusteno 8-)
a koji je ceif cupkati okolo dok se ne ukaze mjesto...da bi sjeo bas tu, da ti ledja osobe koja sjedi sto do tebe upadaju u tvoj ceif prostor...itd..to ti ga dodje ko neki ceif na pricek a ne ceif sad i odmah jer mi se moze ...ceif je sjesti u vilsonovo...one godine kad su bile baste :D
tempora

Post by tempora »

Lace wrote:

Samo opusteno 8-)
a koji je ceif cupkati okolo dok se ne ukaze mjesto...da bi sjeo bas tu, da ti ledja osobe koja sjedi sto do tebe upadaju u tvoj ceif prostor...itd..to ti ga dodje ko neki ceif na pricek a ne ceif sad i odmah jer mi se moze ...ceif je sjesti u vilsonovo...one godine kad su bile baste :D
Ah i u vrijeme mojih lutanja sarajevskim kafanama, nije mi bilo jasno zasto ljudi eto stoje pred Kogom i trpaju se po trotoaru u onoj guzvi. :? Uopsteno, nikako mi nije bilo jasno koja je privlacnost takvih mjesta i na koji se to nacin ljudi zabavljaju, opustaju ili sta ti ja znam.Srecom, u to doba, mogao si nesmetano otici u Lovac, Radio klub, Steleks i slicne da ne nabrajam "rupetine" ali danas mi se cini, da je svaka kafana uniformisana i ona u kojoj je najveca guzva, vazi za najbolju. :?
Doduse, ne znam, mladost valjda ima svoje potrebe, koje su nama bekutanerima nejasne. :D
rashid

#65 Re: central...

Post by rashid »

violently_happy wrote:petak navečer, oko 10h, 'špica' u centralu, stol pored mene sjede neke dvije djevojke, piju sokiće...naravno okolo dolaze ljudi i 'strpljivo' čekaju da neko ustane da bi zauzeli pozicije... hm kad dolazi onaj lik što stalno bude u centralu i oko centrala, ne znam jel on vlasnik, i 'zamoli' te dvije cure da ustanu da bi sjeli neko dvoje...a ove nisu ni popili piće, onako zbunjeno ga pogledaše, platiše i otišle... e svašta... nisam mogla vjerovati :x :x :x
Ovo mi se jako svidza ... uopste ne zalim te krmace! 100% jedan sok pile 3 sata :) Ko central ....
JD

Post by JD »

Pooll wrote:
Rajvosa zakon! :D

e klocu da nisi zaboravio Ribicu i Dal padrino ? :x :x :x :x :x

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pooll

Post by Pooll »

JD wrote:
Pooll wrote:
Rajvosa zakon! :D

e klocu da nisi zaboravio Ribicu i Dal padrino ? :x :x :x :x :x

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image

Evo JD je klasican primjer CENTRALUSHE :D

Image
JD

Post by JD »

hahaha a ti jedva doceko da ispoljis svoju ljubomoru prema centralu :lol:

jel te to odbila neka "treba" iz centrala pa si tako ogorcen ? :D :D :D
Pooll

Post by Pooll »

JD wrote:hahaha a ti jedva doceko da ispoljis svoju ljubomoru prema centralu :lol:

jel te to odbila neka "treba" iz centrala pa si tako ogorcen ? :D :D :D
Hello KID :D

Ma jos si ti maji maji Image

Image

:lol:
JD

Post by JD »

ahaa kontam... izlevatila te neka elitna maloljetnica pa si i na djecu ogorcen hahaha :D
Pooll

Post by Pooll »

JD wrote:ahaa kontam... izlevatila te neka elitna maloljetnica pa si i na djecu ogorcen hahaha :D

:lol: :lol: :lol:

Image

Image

Hajde sad ce 14:00 vrijeme je za popodnevnu kaficu u ŠTROSI... :D

Idi da zauzmes poziciju :D

Image
MUNAFIK

Post by MUNAFIK »

Dena wrote:
Crvena Tifoza wrote:Valjda se ide na kafu radi svoga cejifa, a ne da zrakas k'o radar kako te ko pogled'o, ko sjedi do tebe, sta je ko obuko, kakva se moba ima, kakvo se auto vozi itd.
Upravo o tome pricamo....tamo niko i ne ide da bi samo pio kafu :roll:
Odem ja da popijem kahvu ak nema guzve i galame, nista posebno, kao sto Tofiza rece na kahvu se ide radi cejfa i drustva, samo iskompleksirani likovi se mogu nesto puhat sto idu u central, o onima koji dolaze tu da se pokazuju necu ni da pricam, a vala nemam namjeru ni blatit sad kafic i nesto pricat puno.. boli me briga, papak se uvjek prepozna sjedio u centralu ili na bilo kojem drugom mjestu, a papaka hvala Bogu ima PUN GRAD!!!
Saian

Post by Saian »

Eshek wrote:
Saian wrote:Male Daire, shisha (menta, dinja, vishnja) sok od zohve, turski chaj, izvala :D na sechiji, vjetrich, hladovina, uvijek puno nikad guzhva nit' graja, ...

identifiKiraj se! :D :D :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

Saian wrote:
Eshek wrote:

:D ko zna zna :)
Eshek

Post by Eshek »

Saian wrote:
Eshek wrote:

neJma šaMse :D :D

ionako me ne bi prepozn'o, gore sam samo kad je prazno :oops: :D :D
Post Reply