A i od srca.JThomas wrote:pa naravno da je tačna, onako generalno, u pravilu. a i kad bi tvrdio da je tačna u 100% slučajeva sigurno bi greška bila puno manja nego kod ovih što tvrde da je 80% brakova skladno. to se čovjek može samo kiselo nasmijati.
Čemu vrijeme tome i vakat : Ženidba !!!
- Mis mekinjas
#376 Re: Čemu vrijeme tome i vakat : Ženidba !!!
- Not My Idea
#377 Re: Čemu vrijeme tome i vakat : Ženidba !!!
Ne grijesis ti Dozeru puno. Procenti su ti upitni al ono sto,mene barem,smeta u tvojim postovima je mahalanje o bliskim prijateljima, jer stvarno nikad ne znas ko sve ovo cita...I taj drama queen stav u zadnjim postovima.
- Dozer
#378 Re: Čemu vrijeme tome i vakat : Ženidba !!!
Kakav ba drama queen
A kako da dam primjer bez detaljnijeg opisa...
- Bambi_na_kofeinu
#379 Re: Čemu vrijeme tome i vakat : Ženidba !!!
Pa ja sam već rekla da dozerove postove na temi smatram dosta realnima, ali ovi sa psihoanalizama prijatelja bez djece malo nadobudno ukakiše.
- Dozer
#380 Re: Čemu vrijeme tome i vakat : Ženidba !!!
Stanite malo...
Da sam samo sturo napisao da "poznajem dva para bez djece koji kazu da ne zele djecu, ali da to bas i nije istina", svi biste "skocili" na mene s komentarima "a kako ja to znam da bas i nije istina?", i onda bi isla parada raznoraznih komentara, da bih na kraju vjerovatno bio prozvan "vidovnjakom", a mozda i vidovitom Dzemilom...
Mislim...znamo svi kako to ide na ovom forumu.
I ja onda napisem detaljno, pa ispadne da ni to ne valja, i bivam nekakav "guru"
Btw, nisam ja dao nikakvu psiho-analizu, jebi ga...
Da sam samo sturo napisao da "poznajem dva para bez djece koji kazu da ne zele djecu, ali da to bas i nije istina", svi biste "skocili" na mene s komentarima "a kako ja to znam da bas i nije istina?", i onda bi isla parada raznoraznih komentara, da bih na kraju vjerovatno bio prozvan "vidovnjakom", a mozda i vidovitom Dzemilom...
Mislim...znamo svi kako to ide na ovom forumu.
I ja onda napisem detaljno, pa ispadne da ni to ne valja, i bivam nekakav "guru"
Btw, nisam ja dao nikakvu psiho-analizu, jebi ga...