Celo Bajramovic SLOBODAN!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Telefon

#1 Celo Bajramovic SLOBODAN!!!

Post by Telefon »

Stara poslovica kaze: "Kad macke nema ,misevi kolo vode".Ismet Celo Bajramovic je danas oslobodjen optuzbe za ubistvo !! Misevi,vratite se u rupe,macak je na ulicama Sarajeva PONOVO !!!!!!!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

još su ga besplatno operisali
a da sam ja srčani bolesnik umro bih jer ne primam donacije

i onda mi pričaju o božjoj dobroti
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

A ti drkaš na Cecu i najbolji ti je film Rane, jel de ?

Umjesto da se zapitaš šta je sjebano u našem zakonodavstvu kad puštaju jednog Celu, ti slaviš kao da su ti starog iz logora pustili. Ili ti je mačak guzni haver ?
mrmot

Post by mrmot »

Rekao bi: Konačno! Yo!
winetou

Post by winetou »

Vise je nego ocigledo da neko gura tog Celu, ali sudstvo je barem trebalo biti nezavisno. To sve ove godine govore :-? U zadnje 4 pogotovo.
hananah

Post by hananah »

:) :) :) :) Najbolja vijest sto sam je cula dugo vremena :) :) :)
Welcome back Celo, sad misevi u rupe :)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

hananah wrote::) :) :) :) Najbolja vijest sto sam je cula dugo vremena :) :) :)
Welcome back Celo, sad misevi u rupe :)
Aaaaa...ko su mishevi ... :? ... :-?
Telefon

Post by Telefon »

Halo, "Neki_Lik.Kao prvo,***** na tebe (po tebi i tebi slicne) !!! Celo je pusten i to je cinjenica i nista vise od cinjenice !
bosniaque

Post by bosniaque »

long life celo! :D
kijametdedo

Post by kijametdedo »

sto volim ovako ove upucene klince, kojima je celo uzor, dok im stari zivi od 120 maraka invalidske penzije...

balavci, kao prvo jebo vas celo. kao drugo pitajte oceve za neke od celinih ratnih podviga...

pitajte ih koliko je celo cetnika ubio. reci cu vam. nijednog. a koliko je raje u gradu ubio, opljackao, izmarisao, izmaltretirao? previse...

junak koji je cijeli rat proveo po bastama i napustenim kancelarijama, skupljajuci "zaplijenjeni materijal". dok su momci koji su u njemu vidjeli uzor ginuli po stupu, nedjaricima, pofalicima. koliko je puta obisao liniju?

a ti hana si fakat samo za serpe, kutlace i sporeta. nije mi samo jasno kako nisi prevazisla ovu djeciju fasciniranost kriminalcima...

hoce li ikada sarajevska balavurdija naci uzor u nekome postenom? dokle ce jebenog cacu, celu, juku i ostale antiheroje slaviti, a sasu petrovica i hiljade drugih postenih likova zaboravljati?

dabogda vam djeca zivjela u svijetu principa ismeta bajramovica cele!
nikita

Post by nikita »

Ma koja je to mizerija uma , u pravu si kijametdedo
amko77

Post by amko77 »

Ja sam bio na pretresu kad je brajlovic dosao da da iskaz i hahaha prvo sto je rekao je ''ovaj covjek nije nikog ubio ja ga znam'' haha ni predstavio se nije :)
A takvi i ostali iskazi sve,pa da znate kako je oslobodjen :)
kijametdedo

Post by kijametdedo »

nikad vise lijepe milicije... :(
nikita

Post by nikita »

Ima li kakav pouzdan izvor koji je to saopstio, ili nam je ovo prica za laku noc ? :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:D Kazu ovi, ...... novokomponovani kriminalci, ..... hocu reci, ..... demokrate, :D :zzzz: :D .... da je ono bila diktatura. :D
A sve je bilo jednostavno, kriminalca je slijedovao pendrek, ...... sta bi drugo. :roll:
sekiracija1

Post by sekiracija1 »

Pape ja nisam ni sumnjao da ti zanas odmjeriti :D
h
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

jebote u našoj državi jedino sudstvo dobro radi svoj posao

TOJEST NE RADI SVOJ POSAO
Glumica

Post by Glumica »

:roll:
nineac

Post by nineac »

eee, pa SDA je na vlasti sta ste očekivali!
Dabogda s emeđusobno poubijali! Zbog takvih su nama vize za svaku vukojebinu potrebne, danas da bi prdno trebam vizu, a oni Ćelu puštaju!
Šta je slijedeće? Prijem kod Sulejmana Tihića?
Vingo

Post by Vingo »

Sljedece?
Pocasni krug sarajevskih taksista naravno.
Ahmed.ibn.Fahalan

Post by Ahmed.ibn.Fahalan »

Slazem se sa misljenjima da je kriminalcima mjesto u zatvoru, ali isto tako taj kriminal treba dokazati..ne moze se covjek poslati u zatvor na 25 godina samo na osnovu indicija..sto opet ne znaci da je Celo nevin..
jednostavno mu nisu dokazali krivicu.
Hocu da zadam i repliku na komentar jednog clana koji Celu stavlja u isti kosh sa Cacom Topalovicem..i da mu kazem jarane ne znas o cemu pricas. Ako hoces da kazes da Caco, Juka i neki drugi nisu bili borci.. i da su svi hladili muda po mjesnim zajednicama onda si vjerovatno ti taj koji se u pocetku rata fato krivine. A sto se tice Cele ja ga se licno sjecam kad je na pocetku rata na Skenderiji ispucavo zolje na pincgauere u Vrazovoj ulici. E sad il sam ja lud il tebi noge smrde...a slazem se s tobom glede Sase Petrovica i brojnih drugih momaka iz Vikicevih spec. od kojih su maltene svi zijanili sa onog Merlinovog spota..`ja sam vojnik srece`.. i mislim da bi se tim momcima trebao dici cak i veci spomenik u znak zahvalnosti za najvecu mogucu zrtvu koju je omladina 80-tih dala omladini novog milenijuma..
A sto se tice miseva i macaka..vidim da vi ocito pravo malo izlazite iz kuce jer bez obzira koliko je Celo `bio` zajeban..ja mislim da ce ga Sandzaklije skratit za glavu u roku iducih nekoliko mjeseci. Ja ne kazem da je to dobra stvar ali je cinjenica da su najjaci u gradu :roll:
Glumica

Post by Glumica »

ali isto tako taj kriminal treba dokazati..ne moze se covjek poslati u zatvor na 25 godina samo na osnovu indicija..sto opet ne znaci da je Celo nevin..
jednostavno mu nisu dokazali krivicu.
ocito ti nije bas najjasnije sta se u biti desilo i desavalo ovih zadnjih mjeseci...

ma jedan je salem miso... sta ces...
nikita

Post by nikita »

Ma uopste nije iskljuceno da ih pustaju, sa namjerom da se medjusobno potamane... kao sto praktikuju nase komsije iliti susjedi :-?
Jasho

Post by Jasho »

Puštanje Čele na slobodu zbog navodno nedostatka dokaza je definitivni poraz i sramota našeg sudstva i čist dokaz da su sudije bile kupljenje. Pustiti jednog okorjelog ubicu, pljačkaša , silovatelja i narkomana je dokaz o ne postojanju pravne države. Povratkom na Vlast SDA se svim silama potrudila i dalje trudi da se svi kriminalci i ubice oslobode, jer bi u suprotnom 97% članova SDFA završilo iza rešetaka, a utome im pomažu njihovi najodaniji prijatelji iz SDS, HDZ, SBiH, PDP i slične partije.
Post Reply