Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vraćam se danas iz grada, gužva nenormalna, standardno, vozimo se sporije nego da hodamo. Rush hour, pola 4, petak... I dođem do Marijin dvora i najprometnije raskrsnice u gradu, kada na sred raskrsnice stoji lik i toči benzin...
dobro poznata raskrsnica gdje je i s ovim likom i bez njega redovna popodnevna guzva.
raskrsnica nekih 100 m od policije,a nedaj boze da izadju i malo rasciste guzvu.
and wrote:dobro poznata raskrsnica gdje je i s ovim likom i bez njega redovna popodnevna guzva.
raskrsnica nekih 100 m od policije,a nedaj boze da izadju i malo rasciste guzvu.
nemoj majke ti da izlaze! naprave samo veci picvajz!
and wrote:dobro poznata raskrsnica gdje je i s ovim likom i bez njega redovna popodnevna guzva.
meni je to vazda bila sega da ti se desi.....mislim pa ima kazaljka :D Mada vjerujem da u nekim situacijama se moze desiti. Jednom prijatelju se to bar 5-6 puta desi :D:D
Mene nervira sto kad se malo kucnu....ono neko nekog sa ledja na semaforu......to se 2 trake zatvore dok murija dodje uvidjaj napraviti pa se svadjaju......a kolona se otegne. Mici ih ba sa stranei nek osiguranje rjesava to. Zna se ko je kriv za to.
pitt wrote:meni je to vazda bila sega da ti se desi.....mislim pa ima kazaljka :D Mada vjerujem da u nekim situacijama se moze desiti. Jednom prijatelju se to bar 5-6 puta desi :D:D
Mene nervira sto kad se malo kucnu....ono neko nekog sa ledja na semaforu......to se 2 trake zatvore dok murija dodje uvidjaj napraviti pa se svadjaju......a kolona se otegne. Mici ih ba sa stranei nek osiguranje rjesava to. Zna se ko je kriv za to.
Kako znas ko je kriv? Ako obojica tvrde da je onaj drugi kriv...
tacno, najgori haos kad oni pocnu regulisati saobracaj
pitt wrote:meni je to vazda bila sega da ti se desi.....mislim pa ima kazaljka :D Mada vjerujem da u nekim situacijama se moze desiti. Jednom prijatelju se to bar 5-6 puta desi :D:D
Kako znas ko je kriv? Ako obojica tvrde da je onaj drugi kriv...
pa kad spucas nekog odzada vazda ce tebi krivicu pritefteriti....sve da ovaj i zakoci namjerno. Uvijek je sto nisi drzao odstojanje.
ministar prometa ortoped,vozaci-boze sacuvaj,
i komunikacija
Božo Ljubić iz HDZ1990
i taki će nama da prave puteve
tacno, najgori haos kad oni pocnu regulisati saobracaj
sto se tice konkretno raskrsnic na M Dvoru, policija tu itekako pomogne
jer nasi "pametni" vozaci koji idu iz pravca grada prema ilidzi zablokiraju citavu raskrsnicu iako je kolona od tehnicke skole ali eto nedo bog da naprave razmak od 10 metara da auta iz bocnih ulica mogu proci
ja da sam drot ja bi tu stao i sve im redom kazne pisao za blokiranje rakrsnice pa bi se naucili ljudi pameti.
internet wrote:Vraćam se danas iz grada, gužva nenormalna, standardno, vozimo se sporije nego da hodamo. Rush hour, pola 4, petak... I dođem do Marijin dvora i najprometnije raskrsnice u gradu, kada na sred raskrsnice stoji lik i toči benzin...
Legenda
Danas ja na poso kad ista meta isto rastojanje, doduse na pofalicima, i samo je vozac ovaj put pomjerio auto u izlaznu traku