Cega se najvise plasite ?
Moderator: anex
-
pesak
#1 Cega se najvise plasite ?
Eto.
Ja se najvise plasim osecaja nemoci pred lekarima.
Ja se najvise plasim osecaja nemoci pred lekarima.
-
pesak
Znas sta ce biti, predosecas i moras kod lekara, jer nemas izbora. Nemas para. Nemas "veze". Znas da ti je zivot u opasnosti i ne mozes nista da uradis. Uzasavam se tog osecaja nemoci. Lekari su svemocni. Nikom ne odgovaraju ni za sta. Mogu da rade sta hoce. A ti moras da verujes u "zdrav razum" ,a ne u svoje predosecanje.
Eto , toga se uzasavam.
Eto , toga se uzasavam.
- chuchumbamayumbe
Kada malo bolje razmislim, pomalo se bojim visine.
A najvise me nekako strah da ne fasujem nekakav neizljecivi rakchich, pa da se za koji mjesec preselim, da me gledaju kako umirem a da mi ne mogu pomoci...
Bolan, bolan, kada vidis kako i od cega umire raja, pogotovu mladi, nije ni cudo!
A najvise me nekako strah da ne fasujem nekakav neizljecivi rakchich, pa da se za koji mjesec preselim, da me gledaju kako umirem a da mi ne mogu pomoci...
Bolan, bolan, kada vidis kako i od cega umire raja, pogotovu mladi, nije ni cudo!
-
mamica papucarka
bolesti. bila sam se dovela dotle da sam zbog svakog ziganja isla ljekaru
sad sam malo bolja.
- lady midnight
mozhe li pomoc u vidu odgovora sa da ili neSaian wrote:Animals dressed as humans![]()
![]()
![]()
(ko pogodi odakle je podjonjeno ima bod)
je li mozhda iz jedne serije
-
bibliotekar
ova tema pripada na religija i filozofija... nema smisla na zdravlje...
- Saian
Monica Gellers biggest fear: Animals dressed as humans. Bobi je to diskretno na pp pogodio, valjda ne bi da ga prozovu "rainman"-om koji ko neki pamti svakakve budalasthinebreak wrote:reciiiii nam! bas me zaintrigiralo!Saian wrote:ma pogodjeno na pp odmah, mozete se opustit
-
break
hahahha...pa svaka mu cast! nije freak, nego genijalac!Saian wrote:Monica Gellers biggest fear: Animals dressed as humans. Bobi je to diskretno na pp pogodio, valjda ne bi da ga prozovu "rainman"-om koji ko neki pamti svakakve budalasthinebreak wrote:reciiiii nam! bas me zaintrigiralo!Saian wrote:ma pogodjeno na pp odmah, mozete se opustit
![]()
![]()
super!