Cega se bojite u zivotu?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Russki

#51 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Russki »

da me nedo bog kakva zenska osoba nemoralnog karaktera siluje
DZONPI

#52 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by DZONPI »

Strah me kise pokvari mi se frizura.
Kikibombona

#53 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Kikibombona »

SSemir wrote:da cu ostatak zivota provesti u bosni
I ja :oops:
Kikibombona

#54 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Kikibombona »

ho oponopono wrote:...sjedim na dubini 20 metara presusenog bunara, dok na glavu, ramena padaju mi zvecarke.. :pusi2:
Meni je sto puta gora varijanta da mi na glavu padaju bubasvabe, zohari ili tako neka ljigava stvorenja... :D

Bubasvabe su mi uzasno gadne, ali ih se ne plasim... :D

Dok sam ucestalo konzumirao vutricu, cesto su mi se ukazivale bubasvabe... :D Lezim na krevetu, gledam TV, kad krajickom oka kao da sam ugledao bubasvabu. Ili, gledam TV, krajickom oka vidim da nesto hoda po plafonu i odjednom pada na mene... Upalim svjetlo i nikad nista! :D :evil: Uopste nemam bubasvabe u stanu. :lol:

Jednom mi se ucinilo da je preko ekrana preletio... Bila dobra vutrica... :D

Ludnica je bila kada sam renovirao stan i za to vrijeme zivio kao podstanar. Stan leglo zohara. :lol: Dvije boce praska istresao po coskovima... nista... Poceo ih direktno zasipati...! Nakon toga su potpuno bijeli hodali okolo! :lol: I jedne prilike, dolazim u stan mrtav umoran. Poslije posla pomagao majstorima u stanu... Upalim bojler, otvorim hladnu pivu i naslonim se na stok od vrata... Poduprem se rukom od drugu stranicu i na nju naslonim glavu da sekundu odmorim... Podignem glavu prema gornjoj stranici... i imam sta vidjeti... 'bijeli zohar' gleda ravno u mene, bez ikakvog straha... :lol: :lol: Tada sam se predao, pustio ih da zive na miru. Na srecu, nisam jos dugo tu ostao!
U-zap

#55 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by U-zap »

Najvise me strah smrti.
piupiu

#56 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by piupiu »

Zlobe i ljudi bez savjesti.
Nisrin

#57 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Nisrin »

1. Boga
2. smrti dragih osoba, ali ne i moje :D
3. siromastva
4. da cu zauvijek ostati u Bosni
5. bolesti
6. svih vrsta buba
sheilak

#58 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by sheilak »

kome trebaju ove informacije? :D
ho oponopono

#59 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by ho oponopono »

Kikibombona wrote:
ho oponopono wrote:...sjedim na dubini 20 metara presusenog bunara, dok na glavu, ramena padaju mi zvecarke.. :pusi2:
Meni je sto puta gora varijanta da mi na glavu padaju bubasvabe, zohari ili tako neka ljigava stvorenja... :D

Dok sam ucestalo konzumirao vutricu, cesto su mi se ukazivale bubasvabe... :D Lezim na krevetu, gledam TV, kad krajickom oka kao da sam ugledao bubasvabu. Ili, gledam TV, krajickom oka vidim da nesto hoda po plafonu i odjednom pada na mene... Upalim svjetlo i nikad nista! :D :evil: Uopste nemam bubasvabe u stanu. :lol:

Ludnica je bila kada sam renovirao stan i za to vrijeme zivio kao podstanar. Stan leglo zohara. :lol: Dvije boce praska istresao po coskovima... nista... Poceo ih direktno zasipati...! Nakon toga su potpuno bijeli hodali okolo! :lol: I jedne prilike, dolazim u stan mrtav umoran. Poslije posla pomagao majstorima u stanu... Upalim bojler, otvorim hladnu pivu i naslonim se na stok od vrata... Poduprem se rukom od drugu stranicu i na nju naslonim glavu da sekundu odmorim... Podignem glavu prema gornjoj stranici... i imam sta vidjeti... 'bijeli zohar' gleda ravno u mene, bez ikakvog straha... :lol: :lol: Tada sam se predao, pustio ih da zive na miru. Na srecu, nisam jos dugo tu ostao!
...ih ja otupila na kukarace, na poslu mi to dodju ka drugari onako bulje u mene, fino se ispricamo...znam ih i kuci donijeti... :pisnula: i :pisnuo:
irac300

#60 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by irac300 »

Bojim se jedino teških oboljenja i umiranja u agoniji, kako za sebe, tako i za najmilije.
Kikibombona

#61 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Kikibombona »

ho oponopono wrote: ...ih ja otupila na kukarace, na poslu mi to dodju ka drugari onako bulje u mene, fino se ispricamo...znam ih i kuci donijeti... :pisnula: i :pisnuo:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Evo sada sjedim sa jaranom, kojeg sam tada doveo da vidi cudo, 'bijele zohare'... :lol:

Smijemo se, ali mi tada nije bilo nimalo smijesno! :D

Poslije toga u prodavnici vidim dvije studentice, za koje mi je jaran rekao da su sada u toj garsonjeri... Jos malo popio, pa me neki smijeh napao kada sam ih vidio. Rekoh, djevojke, moze li jedno neobicno pitanje. One se smjeskaju, kontaju sta cu sada pitati. Pitam, 'ima li jos uvijek zohara u vasem stanu...'... One nabacise izarzaz lica koji odaje iznenadjenost i zgadjenost... :lol: Kazu kako znas, kontaju da mi je prenio neko kome su one pricale. Eh... :lol: Odselile su veoma brzo, otjerali ih zohari! :lol:
ho oponopono

#62 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by ho oponopono »

Kikibombona wrote:
ho oponopono wrote: ...ih ja otupila na kukarace, na poslu mi to dodju ka drugari onako bulje u mene, fino se ispricamo...znam ih i kuci donijeti... :pisnula: i :pisnuo:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Evo sada sjedim sa jaranom, kojeg sam tada doveo da vidi cudo, 'bijele zohare'... :lol:

Smijemo se, ali mi tada nije bilo nimalo smijesno! :D

Poslije toga u prodavnici vidim dvije studentice, za koje mi je jaran rekao da su sada u toj garsonjeri... Jos malo popio, pa me neki smijeh napao kada sam ih vidio. Rekoh, djevojke, moze li jedno neobicno pitanje. One se smjeskaju, kontaju sta cu sada pitati. Pitam, 'ima li jos uvijek zohara u vasem stanu...'... One nabacise izarzaz lica koji odaje iznenadjenost i zgadjenost... :lol: Kazu kako znas, kontaju da mi je prenio neko kome su one pricale. Eh... :lol: Odselile su veoma brzo, otjerali ih zohari! :lol:
...uuu ako budem ikad isla u podstanare, javis mi lokaciju...moram ispijati vopi sa njima... od cega drugi zaziru meni prija, jebiga... :pisnula: i :pisnuo:
Kikibombona

#63 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Kikibombona »

ho oponopono wrote: ...uuu ako budem ikad isla u podstanare, javis mi lokaciju...moram ispijati vopi sa njima... od cega drugi zaziru meni prija, jebiga... :pisnula: i :pisnuo:
Ok...

Ako hoces da im povecas reprodukciju, sipaj sto vise otrova za kukce! :D
ho oponopono

#64 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by ho oponopono »

Kikibombona wrote:
ho oponopono wrote: ...uuu ako budem ikad isla u podstanare, javis mi lokaciju...moram ispijati vopi sa njima... od cega drugi zaziru meni prija, jebiga... :pisnula: i :pisnuo:
Ok...

Ako hoces da im povecas reprodukciju, sipaj sto vise otrova za kukce! :D
...jok ba ti si ekspert za zaprasivanje...a vidim postali su ti srcu dragi... :gunjastajl:

... moje su zadovoljstine...da se pogledima razumijemo. . .lako je bisere, ti skoljku pokusaj zavoljeti.. . :pusi2:
KUZNETSOV

#65 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by KUZNETSOV »

da ce mi neko odrezat pišu :roll:
sheilak

#66 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by sheilak »

KUZNETSOV wrote:da ce mi neko odrezat pišu :roll:
osunecen?

mozda je do traume u ranom periodu zivota?
almir90

#67 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by almir90 »

Da neću uspjeti ostvariti planirano.
Tomahawk11
Globalni moderator

#68 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Tomahawk11 »

Kikibombona wrote:

To ko The Smoking Man iz X Files....mogao si ponuditi taj stan da snime koju epizodu :mrgreen:
ZenaZbrkovima

#69 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by ZenaZbrkovima »

izdaje :zoka:
Fallen Angels

#70 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Fallen Angels »

Miseva, zohara i samoce :mrgreen:
ZenaZbrkovima

#71 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by ZenaZbrkovima »

Image

:D
sadie_forever

#72 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by sadie_forever »

zasto se ljudi boje samoce? ja se toga ne bojim,volim svoje bliznje,ali znam da bih mogla se snaci i sama,ali me plasi smrt najblizih jer je to teska bol za podnjeti
Ramzess Veliki

#73 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Ramzess Veliki »

Imao sam gadnu noćnu moru neko vrijeme ... sanjam da mi dođe teta sa studentske službe i kaže:
- "Provjerom smo pronašli da niste položili Matematiku 2 ... vaša diploma ne važi dok ne položite ispit."
Ujutru se probudim sjeban i u goloj vodi i pokušavam da se saberem da li sam položio ... a znam da jesam, i pitam se gdje je greška ... umrem od straha. KO bi opet to polagao ... :shock: Kakav Fredi Kruger, on bi mi u takvom snu došao kao drugar za tješenje. :roll:
Ramzess Veliki

#74 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by Ramzess Veliki »

sadie_forever wrote:zasto se ljudi boje samoce? ja se toga ne bojim,volim svoje bliznje,ali znam da bih mogla se snaci i sama,ali me plasi smrt najblizih jer je to teska bol za podnjeti
Mene je strah seksa u samoći ... :shock:
ZenaZbrkovima

#75 Re: Cega se bojite u zivotu?

Post by ZenaZbrkovima »

Ramzess Veliki wrote:
sadie_forever wrote:zasto se ljudi boje samoce? ja se toga ne bojim,volim svoje bliznje,ali znam da bih mogla se snaci i sama,ali me plasi smrt najblizih jer je to teska bol za podnjeti
Mene je strah seksa u samoći ... :shock:
bolje i to nego samoca u seksu :P :D
Post Reply