kost_u_grlu wrote:
Sa Madjarima, Rumunima, Bugarima i Makedoncima imamo korektne odnose, bice i sa Crnom Gorom posle promene vlasti, ostaju BIH i Kosovo kao neuralgicne tacke. To su vekovni problemi gde nema instant resenja, ali siguran sam da ce odnosi postepeno postajati normalniji. Sa takvim razvojem situacije ti i takvi kao ti gubite smisao, cime bi se ti uopste zanimao kad bi izgubio motiv da svaki dan trubis o Srbiji, to je tvoje hrana.
Jony,
Ovo boldirano vas otkriva,ti se nadas da ce mo prihvatiti genocidnu ostavstinu u BiH sa jednoetickim imenom,obljezjima i svime sto cini taj velikosrpski aparthejd,stoga se grdno varas ako mislis da ce ostati kako sanjate

.Zbot toga ce Srbija biti sakacena generacijski a njeno genocidno cedo krepavati na vase oci. Kada ode MZ onda ce da slijede promjene i mnogo veci priliv bosnaomrzaca u sanjanu majcicu Srbiju i progresivno povecanej gradova Vojvodine i uze Srbije,....Takode se moze desiti da srbijanski kamijoni unutar BiH pocnu izbjegavati tranzitne prolaze zbog ludih autostopera
Znas ti onu kako na Bosni mnogi zube polomise i iz nje podvijena repa odose...... :
Sve ces upotrebiti protiv Srbije bez ikakvih principa, ali vreme te demantuje, boli te to sto tradicionalni saveznik Turska utice na Tihog da poseti Beograd i da se ispeglaju stvari...ali nikad Turke neces napasti, ne smes, pa ti je tu Tihi kao dezurni krivac.Ima Bosnjaka koji se sa pravom ljute na Srbiju, ali su dobronamerni, ti svojim pisanjem ni jednom recju ne zelis dobro mojoj drzavi, a samim tim ni meni...sto bi ja sad imao sluha za tvoje pisanije... dozvoljavam mogucnost da mrznju koju siris je samo ventil za neke druge promasaje, ali to opet nije neko opravdanje...
Kakv crni Tihic,taj velikosrpski agent i debil je odbio ici prosle godine u Tursku na poziv Turskog premijera a Turski Ambasador u BiH ga je zbog toga prekrizio i citav skandal napravio,Ta velikosrpska spodoba i svemirsko cudoviste je bojkotovao upravo zavrseni najveci organizovani Sarajevski biznis forum regije na kome je bilo preko 600 biznismena iz mnogih zemlja svijeta a koju je Silajdzic organizovao,.
Toliko o Turskoj i tvojoj zabludi na gladzenju odnosa sa Srbijom preko izdajnickog hamala Tihica kako sam velis.
Turska i Tihic nemaju nikakvih dodirnih tacaka,ljigator je odbacen zauvijek od svih,.....on vise ne predstavlja ni SDA propast stranku.Oktobar ce to pokazati konacno gdje je njegovo mjesto i gdje ce zauvijek ostati.
Tihic je sebi iskopao izdajnicki i sramotni politicki grob zauvijek ovom izdajom je samo dodatno dokazo ono sto svi pisu i opravdano pricaju,spravom da je isti postao najveca velikosrpska dvorska luda BIH.
Vezano za moj odnos prema Srbiji,Sta ocekujes da volim zemlju koja je mojoj drzavi dokazani i vjeciti neprijatelj bila i ostala,??????.... tvojoj zemlji zelim samo ono sto vi nama zelite i radite sve ove godine ipak ne bi vam zelio da dozivite ono sto smo mi i drugi u regiji od vas i zbog vas dozivjeli mislim da sam fer i korektan.Mi smo uvijek imali dusu,pa tako kaze i Biblija ono sto mislis i cinist drugima ocekuj da ti se vrati,ili ne cini drugima ono sto ne bi zelio da tebi cine

.........
Za tebe je zasigurno Ceda Jovanovic neko u kome ne vidis buducnost jer ne zastupa velikosrpsku ideologiju prepakirane Srbije,...Isti je prihvatljiv za mene i vecinu tvojih komsija iz regije ukljucujuci i BiH,.....