Čedomir Jovanović humanista i demokrata
- felipe kajetano
#126 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata
Ma dobar je Cedica
, strastveni ljubitelj hoRsa
, mislim ko voli zivotinje voli i ljude, zar ne ?.... 
- nosara
#127 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata
felipe kajetano wrote:Ma dobar je Cedica, strastveni ljubitelj hoRsa
Ja sam mislio da si ti, ipak, malo drukciji... Da ispalis nesto u stilu "americki placenik", "sorosev sluga"...
A ti ko neki gedzovan iz Male Jaruge "Ceda narkoman"...
Beeeeezi, bre...
- felipe kajetano
#128 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata
nosara wrote:felipe kajetano wrote:Ma dobar je Cedica, strastveni ljubitelj hoRsa
![]()
Ja sam mislio da si ti, ipak, malo drukciji... Da ispalis nesto u stilu "americki placenik", "sorosev sluga"...
A ti ko neki gedzovan iz Male Jaruge "Ceda narkoman"...![]()
Beeeeezi, bre...
druze nosara, pa ti znas kako to ide u tom spijunskom svijetu...strane agenture ga zavrbovale, posle navukle na zuto i sad za racun kauboja iz bijele kuce rastura Srbiju...znas kako kaze Cvorovic..."hoces da jedes, hoces da jebes, a to kosta"
- nosara
#129 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata
Znam, znam... Bio je treci, ledeni metak ispaljen iz zgrade vlade, Beba je notorni lazov i krimos, legija je pesnik, kostunjavi nije vlastan, a mladic nije u srbiji...felipe kajetano wrote:nosara wrote:felipe kajetano wrote:Ma dobar je Cedica, strastveni ljubitelj hoRsa
![]()
A ti ko neki gedzovan iz Male Jaruge "Ceda narkoman"...![]()
Beeeeezi, bre...![]()
druze nosara, pa ti znas kako to ide u tom spijunskom svijetu...strane agenture ga zavrbovale, posle navukle na zuto i sad za racun kauboja iz bijele kuce rastura Srbiju...znas kako kaze Cvorovic..."hoces da jedes, hoces da jebes, a to kosta"![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#130 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata
Nemamo, ali rado bih jednog naseg zamijenila za CeduBosnohercegovac wrote:Dobar je Ćeda, 1998. u 27. godini je na Fakultetu dramskih umjetnosti završio dramaturgiju, što se pokazalo kao dobra odluka (ta profesija je mnogo tražena u srbijanskoj politici, na fakultetu se puno nauči), jer danas živi u vili na Dedinju vrijednoj više milijuna eura (taman da može sa svog prozora gledati u bivšu Miloševićevu spavaću sobu, a ni prijestolonasljednik u Bijelom dvoru mu nije daleko), vozi Audi Q7 (isto kao naš Špirić) i Land Rover Discovery 3 (dizelplain vanilla wrote:citam ja, doduse elektronsko izdanje, ne dajem marku..neke stvari moramo raditi, ma koliko nam mrske bileŽenski Dr.Med wrote: joj tebe... pa zar citas avaz??![]()
a sto se tice Cede, steta da i mi nemamo jednog Cedu
em zgodan, em pametan). Plate u skupštini su redovne, dobro se živi, može si priuštiti i neki kredit tu i tamo.
Za manje od 10 godina čovjek je uspio u životu, a ovde u Bosni ima likova koji i nakon 30 godina rade za 500 KM, i još si uništavuju zdravlje, kao npr. oni u Preventu, ili ljudi u Zenici. Hm, koji glupaci, bijednici i nesposobnjakovići. /i
Pa ti vidi ako ti ovo liči na nekoga, možda ga već imamo u BiH.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#131 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata
Ti licno vidio,barem snimak pa i montiran,da se Cedo bode u venu ili...?felipe kajetano wrote:Ma dobar je Cedica, strastveni ljubitelj hoRsa
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#132 Re: Pozdrav
nek si nam oci otvorioBosnohercegovac wrote:
- bailaor
#133 Re: Pozdrav
Izgleda tebi ih niko i ne moze otvoriti.plain vanilla wrote:nek si nam oci otvorioBosnohercegovac wrote:
- travnik
#134 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata
Čeda je definitivno jedinstvena pojava među političarima na ovim prostorima, ali čisto sumnjam da bi nešto puno više uradio od Tadića. Naprosto, treba stvari gledati u kontekstu. Tadiću zamjeram xy stvari, ali kada se uzme u obzir duboka podjeljenost Srbije, raspored političkih snaga, međunarodna pozicija, uloga SPC, jačanje neofašističkih organizacija i itd., onda bi teško bilo tko u jednom takvom miljeu učinio više.
Lako je ovdje nama u FBiH pričati neke stvari kada se 90% ljudi s tim slaže, ali teško je to u BG, kada 90% ljudi misli suprotno. Dakle, Tadić mora praviti određene kompromise. Da to ne radi, imali bi radikale, Koštinicu, Nikolića i desnijeg Dačića. Pa tako da između Tadića koji balansira između "lijeve" i "desne" Srbije ili čisto ekstremne Srbije, biram Tadića.
Čedo što priča, nema značajniju podršku. To je negdje oko 5-6% ljudi. Možda maksimalno nekih 10%. Sa takvom podrškom, a s obzirom na mnogo veću podršku koju uživa ultra desnice, značajnije promjene se ne mogu postići. Sam ne može, a sa drugima mora praviti kompromise. Tako da bi dobili slično.
Lako je ovdje nama u FBiH pričati neke stvari kada se 90% ljudi s tim slaže, ali teško je to u BG, kada 90% ljudi misli suprotno. Dakle, Tadić mora praviti određene kompromise. Da to ne radi, imali bi radikale, Koštinicu, Nikolića i desnijeg Dačića. Pa tako da između Tadića koji balansira između "lijeve" i "desne" Srbije ili čisto ekstremne Srbije, biram Tadića.
Čedo što priča, nema značajniju podršku. To je negdje oko 5-6% ljudi. Možda maksimalno nekih 10%. Sa takvom podrškom, a s obzirom na mnogo veću podršku koju uživa ultra desnice, značajnije promjene se ne mogu postići. Sam ne može, a sa drugima mora praviti kompromise. Tako da bi dobili slično.
- zunazu
#135 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata
Kako čovjek precizno i bez greške detektuje činjenice...
- insomnia78