CEDEVITA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mg

#51 Re: CEDEVITA

Post by mg »

@mba wrote:
DarkSoul wrote:Za mene je i cedevita domaci proizvod, a da ne valja ne bi opstala tolike godine. :wink:

:? :lol: :lol: :lol:

i onda se cudimo da smo u takvom stanju kakvom jesmo, klasicni pretplatnik PINKA i otalih gluposti sto nam dolaze preko drine!
najvjerovatnije redovno pratis i zvezde granda kao i jedan dobar dio bosnjaka u CH!!! :-?

Pa šta ako prati? Prati i čitava BiH! Šta ima veze šta Bošnjaci gledaju?? Kako nebulozan komentar!! Uh!

A što se Cedevite tiče, No comment! Bolje ti je da za te pare cijediš naranče djeci, a ne da ih pitaš emulgatorima. Al haj...
DarkSoul

#52 Re: CEDEVITA

Post by DarkSoul »

@mba wrote:
DarkSoul wrote:Za mene je i cedevita domaci proizvod, a da ne valja ne bi opstala tolike godine. :wink:

i onda se cudimo da smo u takvom stanju kakvom jesmo, klasicni pretplatnik PINKA i otalih gluposti sto nam dolaze preko drine!
najvjerovatnije redovno pratis i zvezde granda kao i jedan dobar dio bosnjaka u CH!!! :-?
Sta se tebe tice ciji sam ja pretplatnik hallo?? Pratit cu sta ja hocu i kad hocu sta god da pratim. Bosanka jesam ali Bosnjakinja nisam sigurno i ne planiram nikada biti!!
Hajd sad razguli cuvat ovce dalje :thumbup:
avetinja

#53 Re: CEDEVITA

Post by avetinja »

Joj, rasprave. Znači nemoj gledati ni Discovery, History, Zone Reality, Novu TV, RTS, jer to nisu televizije iz BiH. Ograniči se samo na proizvode, medije svoje države. Manite se tog patriotizma. I zašto uopšte pominjete termine Bošnjak, Srbin, Hrvat? Prije svega mi smo Bosanci i Hercegovci.
@mba

#54 Re: CEDEVITA

Post by @mba »

DarkSoul wrote:
@mba wrote:

Sta se tebe tice ciji sam ja pretplatnik hallo?? Pratit cu sta ja hocu i kad hocu sta god da pratim. Bosanka jesam ali Bosnjakinja nisam sigurno i ne planiram nikada biti!!
Hajd sad razguli cuvat ovce dalje :thumbup:

:D to se neko nasao uvredjen, znaci ipak se gledaju zvezde i pink se placa!
Amazonka27

#55 Re: CEDEVITA

Post by Amazonka27 »

Image
Post Reply