Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DarkSoul wrote:Za mene je i cedevita domaci proizvod, a da ne valja ne bi opstala tolike godine.
i onda se cudimo da smo u takvom stanju kakvom jesmo, klasicni pretplatnik PINKA i otalih gluposti sto nam dolaze preko drine!
najvjerovatnije redovno pratis i zvezde granda kao i jedan dobar dio bosnjaka u CH!!!
Pa šta ako prati? Prati i čitava BiH! Šta ima veze šta Bošnjaci gledaju?? Kako nebulozan komentar!! Uh!
A što se Cedevite tiče, No comment! Bolje ti je da za te pare cijediš naranče djeci, a ne da ih pitaš emulgatorima. Al haj...
DarkSoul wrote:Za mene je i cedevita domaci proizvod, a da ne valja ne bi opstala tolike godine.
i onda se cudimo da smo u takvom stanju kakvom jesmo, klasicni pretplatnik PINKA i otalih gluposti sto nam dolaze preko drine!
najvjerovatnije redovno pratis i zvezde granda kao i jedan dobar dio bosnjaka u CH!!!
Sta se tebe tice ciji sam ja pretplatnik hallo?? Pratit cu sta ja hocu i kad hocu sta god da pratim. Bosanka jesam ali Bosnjakinja nisam sigurno i ne planiram nikada biti!!
Hajd sad razguli cuvat ovce dalje
Joj, rasprave. Znači nemoj gledati ni Discovery, History, Zone Reality, Novu TV, RTS, jer to nisu televizije iz BiH. Ograniči se samo na proizvode, medije svoje države. Manite se tog patriotizma. I zašto uopšte pominjete termine Bošnjak, Srbin, Hrvat? Prije svega mi smo Bosanci i Hercegovci.
Sta se tebe tice ciji sam ja pretplatnik hallo?? Pratit cu sta ja hocu i kad hocu sta god da pratim. Bosanka jesam ali Bosnjakinja nisam sigurno i ne planiram nikada biti!!
Hajd sad razguli cuvat ovce dalje
to se neko nasao uvredjen, znaci ipak se gledaju zvezde i pink se placa!