Ovdje u CH prodaje Turcin 2,90Chf..
Zanima me jer bi ja kod njega narucila 2 paketa ali maximalno po komadu da je 1,70Chf, jer stvarno je preskupo skoro 3,00Chf...
Radi se o ovoj vrsti cedevite

Nikada nije bila marka. 1,5 Km joj je cijenaNjanjavi wrote:Bila je marka, ne znam sad kolko je, nije iznad marke ipo da jebe rak raka.

Uskoro i energy pice aBdDržava wrote: NOVA VITA. Identična kao Cedevita ali duplo jeftinija i naš proizvod.
Prije ce biti reklamirabumerangss wrote:Budi patriota pa koristi Nova Vita sto pije i nas Asmir Begovic
Cijena je neznatno niza a kvaliteta duplo losija.Država wrote:
NOVA VITA. Identična kao Cedevita ali duplo jeftinija i naš proizvod.
zivis u svicarskoj i kukas? pi obicnu vodu u ne lupetajDarkSoul wrote:jel zna neko slucajno koliko kosta flasica cedevite u BiH a jos bolje u HR?
Ovdje u CH prodaje Turcin 2,90Chf..
Zanima me jer bi ja kod njega narucila 2 paketa ali maximalno po komadu da je 1,70Chf, jer stvarno je preskupo skoro 3,00Chf...
Radi se o ovoj vrsti cedevite
Tebi je najgori a meni najbolji i sta cemo sad???sema911s wrote:Darkk*****
Zivite u svici I pijete cedevitu,.. Od toliko boljih proozvoda vi bas nasli onaj najgori dijetetu,.,,
I sigurno turcin placa porez,.,
Da vas cuje koja sluzba koja vam je pomogla,da se dokopate svice pa da vas vrati na Balkan
na kilu imam dovoljno, djeca kad dodju vole one flasice nenormalno, interesantne su im jako.Secer_033 wrote:Nije ni cudo sto je skuplja u Svici, valja taj teski proizvod prebaciti sa Balkana do svice i pokriti sve troskove. Uzmes na kilu i mutis sama.