Pustati koncert Arkanove udovice, uzivo u udarnom terminu stvarno nema smisla...
A sjecam se kad je Lejla Torlak govorila da se Ceca nikad nece pustati na Pinku. Pitam se sad za koliko se prodala!
Vrijedli li pisati RAKU-u?
Moderator: anex
Thompson je vec bio na OBN-u.kremali wrote:Zato sto je uslov bi da se Ceca ne pusta na PINK BH kada se istoimeni kanal otvarao u BiH... sjecam se ko juce i te izjave doticne.
Ok prebacit cu, ali sutra ce biti i Thompson na OBN-u, sta onda??
Koje glupo poredjenje..Ceca i Thompsonkremali wrote:Zato sto je uslov bi da se Ceca ne pusta na PINK BH kada se istoimeni kanal otvarao u BiH... sjecam se ko juce i te izjave doticne.
Ok prebacit cu, ali sutra ce biti i Thompson na OBN-u, sta onda??
aaa odakle je tv pink,., ko te tjera da gledas cecinu televiziju imas toliko pametnijih tv programa od pinka,.,kremali wrote:Svakakve gluposti nam pustaju televizije iz okruzenje ali ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru.![]()
![]()
Pustati koncert Arkanove udovice, uzivo u udarnom terminu stvarno nema smisla...
A sjecam se kad je Lejla Torlak govorila da se Ceca nikad nece pustati na Pinku. Pitam se sad za koliko se prodala!
Vrijedli li pisati RAKU-u?
a sto se ti zalis? sto je ceca pjevaljka ili sto je zena arkana? jebote , pa prebaci kanal. je li sta govori protiv nekog naroda?poziva li na ubistva? klanje?kremali wrote:jeste..
zvao sam PINK BH i žalio se, rekli su da će prekinuti nakon prve polovine
33 955 500
zovite i žalite se
Rekla je da nikad ne bi pjevala muslimanima i to za tebe nije govor protiv nekoggorgonzola wrote:a sto se ti zalis? sto je ceca pjevaljka ili sto je zena arkana? jebote , pa prebaci kanal. je li sta govori protiv nekog naroda?poziva li na ubistva? klanje?kremali wrote:jeste..
33 955 500
zovite i žalite se
ajde dogovori se sam sa sobom pa ponovo javi. i na kraju pink se gleda i u drugoj polovini bih. znaci ti bi diktirao sta i srbi da gledaju u rsrpskoj?
TheWatcher wrote:ti okreni na mtv igman boli te kurac za pink i cecu![]()
![]()
p.s.
evo javljaju iz pink-a ide prekid
Havatar wrote:Rekla je da nikad ne bi pjevala muslimanima i to za tebe nije govor protiv nekoggorgonzola wrote:a sto se ti zalis? sto je ceca pjevaljka ili sto je zena arkana? jebote , pa prebaci kanal. je li sta govori protiv nekog naroda?poziva li na ubistva? klanje?kremali wrote:jeste..
33 955 500
zovite i žalite se
ajde dogovori se sam sa sobom pa ponovo javi. i na kraju pink se gleda i u drugoj polovini bih. znaci ti bi diktirao sta i srbi da gledaju u rsrpskoj?
Havatar wrote:Rekla je da nikad ne bi pjevala muslimanima i to za tebe nije govor protiv nekoggorgonzola wrote:a sto se ti zalis? sto je ceca pjevaljka ili sto je zena arkana? jebote , pa prebaci kanal. je li sta govori protiv nekog naroda?poziva li na ubistva? klanje?kremali wrote:jeste..
33 955 500
zovite i žalite se
kremali wrote:ne brkaj stvari...
Zagovarao bi zabranu i Tomsona ili nekog našeg fašistu da postoji...
Ovo nema veze s muzikom...Nek puste Karleušu zaboli me, ali ovo ne može