Ceca Maxovizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

samo malo

#26 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by samo malo »

A ima i ona da su Merlin/Kemo/Tereza rekli da nikada vise u zivotu nece pjevati u Beogradu :oops: :D
Cholina_Lokica

#27 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by Cholina_Lokica »

pachuka wrote:joj cuo sam i ja svasta ali skontaj ovo je 2000godine de se desilo ne u ratu procitaj malo

a drugo neofirno nema uopste epizode kraja kontas i jelena karleusa je isto prozivala cecu za ovo
Prica o ovome sa cecom se prica od '95. kakva crna 2000. :-)
Been

#28 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by Been »

Adriatic wrote:Ne znam zašto je teško povjerovati u ovu priču vezanu za suprugu najvećeg koljača sa ovih prostora?
Pa šta neko misli, da je on svoj ratni plijen davao u dobrotvorne svrhe ili ga je nosio kući?
Niko nije rekao da se to nije desilo, ali svi ovdje iskreno sumnjamo da se u eter emisije pod kontrolom Arkana javila žena i prepoznala ogrlicu svoje majke... To se možda i jest desilo, ali nema snimka, niti jednog dokaza.. Prema tome...
Cholina_Lokica

#29 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by Cholina_Lokica »

Been wrote:
Adriatic wrote:Ne znam zašto je teško povjerovati u ovu priču vezanu za suprugu najvećeg koljača sa ovih prostora?
Pa šta neko misli, da je on svoj ratni plijen davao u dobrotvorne svrhe ili ga je nosio kući?
Niko nije rekao da se to nije desilo, ali svi ovdje iskreno sumnjamo da se u eter emisije pod kontrolom Arkana javila žena i prepoznala ogrlicu svoje majke... To se možda i jest desilo, ali nema snimka, niti jednog dokaza.. Prema tome...
Ja nisam cula da je ogrlica od majke, nego od kcerke :-)
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#30 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by KatarinaKosaca »

Pera Trta wrote:Tipična urbana legenda.
Zbog ovakvih priča i ostalih gluposti koje kruže internetom (tipa da se onaj Stojan što su ga zajebavali tri godine na telefon objesio, a ovaj što ga je zajebavao završio u zatvoru, i još ga zvao iz zatvora i sl) žalim što ne postoji na našim jezicima stranica kao što je Snopes ili nešto slično, za istraživanje i demistificiranje ovakvih glupih priča.
Meni je dvoje ljudi iz Beograda kojima vjerujem rekli da su gledali... Mislim da je istina.
pachuka

#31 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by pachuka »

Cholina_Lokica wrote:
pachuka wrote:joj cuo sam i ja svasta ali skontaj ovo je 2000godine de se desilo ne u ratu procitaj malo

a drugo neofirno nema uopste epizode kraja kontas i jelena karleusa je isto prozivala cecu za ovo
Prica o ovome sa cecom se prica od '95. kakva crna 2000. :-)
2000godine je zena zvala i pitala je to u emisiji
pachuka

#32 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by pachuka »

Cholina_Lokica wrote:
Been wrote:
Ja nisam cula da je ogrlica od majke, nego od kcerke :-)
ko da je bitno jel od kcerke il od sestre
samo malo

#33 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by samo malo »

Odlicno, sad ce i video dokaz?

Mislim, nije da branim Cecu, ja joj sigurno ne bih napunio Kosevo (koje bi bilo puno, 100%) ali neko sigurno ima snimak, ako on postoji.
Better Man

#34 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by Better Man »

Been wrote:
Cuo sam za navedenu emisiju i znam da nakon sto se javila navedena zena i rekla sve vezano za ogrlicu da je emisija odmah prekinuta.
Cholina_Lokica

#35 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by Cholina_Lokica »

pachuka wrote:Prica o ovome sa cecom se prica od '95. kakva crna 2000. :-)
2000godine je zena zvala i pitala je to u emisiji[/quote]
Ama prica o ovome je ili sa kraja rata, i kad je tek rat zavrsen :-) Ja je od tad znam :-)
pachuka wrote:ko da je bitno jel od kcerke il od sestre
Poenta je u tome da svi pricaju kako je njima ceif, a niko nikad taj snimak nije vidio :-)
radostan dan

#36 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by radostan dan »

.
Last edited by radostan dan on 23/10/2011 11:17, edited 1 time in total.
pachuka

#37 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by pachuka »

Cholina_Lokica wrote:
pachuka wrote:Prica o ovome sa cecom se prica od '95. kakva crna 2000. :-)
2000godine je zena zvala i pitala je to u emisiji
Ama prica o ovome je ili sa kraja rata, i kad je tek rat zavrsen :-) Ja je od tad znam :-)
pachuka wrote:ko da je bitno jel od kcerke il od sestre
Poenta je u tome da svi pricaju kako je njima ceif, a niko nikad taj snimak nije vidio :-)[/quote]
ma ja fina ceca dusha od zene arkan isto takodjer bio pposten povucen covjek a procitaj ovaj komentar posle tvog
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#38 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by Pera Trta »

Ama niko ih jadan ne bio ne brani! Samo kažemo da je notorna glupost i neistina!
Tipično za sve urbane legende je da se uvijek prepričavaju iz druge i treće ruke. Nikad nećeš naći nekoga ko je lično to vidio.
zikmu

#39 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by zikmu »

Ali zasto onda kriju snimak? Zasto ne objave i zacepe usta svim ovim koji pricaju? Zbog ovoga se vjeruje da je istina to sto se prica...
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#40 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by Pera Trta »

zikmu wrote:Ali zasto onda kriju snimak? Zasto ne objave i zacepe usta svim ovim koji pricaju? Zbog ovoga se vjeruje da je istina to sto se prica...
Ma ko ti ga krije? Pa 99% snimaka koje vidiš na YouTube-u su snimci sa video kaseta ili digitalnih medija koje su ljudi kući pravili. zašto vjeruješ da bi neko imao potrebu da u sred devedesetih snima jednu od milion epizoda maksovizije, pa još čuva kasetu do danas?
Cholina_Lokica

#41 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by Cholina_Lokica »

Zar stvarno neko misli da je neko poslije te emisije isao od vrata do vrata kod svih gradjana i uzimao im kasete na koje su slucajno snimili tu epizodu :?
Hajde da su ukinuli kod zvanicnih medija taj snimak, medjutim, naprosto je nevjerovatno da niko od obicnih gradjana to nije snimio, i da su jos svima to oduzeli i zabranili emitovanje, imao bi bar neko snimak i do sad bi bio na netu :-)
Pera Trta

#42 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by Pera Trta »

Cholina_Lokica wrote:Zar stvarno neko misli da je neko poslije te emisije isao od vrata do vrata kod svih gradjana i uzimao im kasete na koje su slucajno snimili tu epizodu :?
Hajde da su ukinuli kod zvanicnih medija taj snimak, medjutim, naprosto je nevjerovatno da niko od obicnih gradjana to nije snimio, i da su jos svima to oduzeli i zabranili emitovanje, imao bi bar neko snimak i do sad bi bio na netu :-)
Pa to i ja kažem. Ogromna većina snimaka koji se vrte po netu potiču iz privatnih kolekcija, tako da bi do sada neko to izbacio da je snimio i da se desilo.
Cholina_Lokica

#43 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by Cholina_Lokica »

Jos ako uzmemo u obzir da se maxovizija emitovala na vecem dijelu balkana, znaci nije to samo Srbija, nego i ostale drzave, malo nevjerovatan scenario :roll:
zikmu

#44 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by zikmu »

Pa gdje onda snimak te emisije?
Pera Trta

#45 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by Pera Trta »

zikmu wrote:Pa gdje onda snimak te emisije?
Gdje je snimak epizode Kviskoteke iz posljednjeg četvrtka u januaru 1988? Nemam pojma.
Uostalom, mi pokušavamo da dokažemo nekima od vas da snimka nema jer ta emisija ne postoji, niti je postojala.
To je samo višful tinking, kao što mnogi hoće da vjerujemo da je Balkan boy završio u zatvoru jer je zajebavao Stojana na telefon, i skovali cijelu priču oko nečega što je prosta telefonska zajebancija.
Cholina_Lokica

#46 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by Cholina_Lokica »

Odustajem :-)
pachuka

#47 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by pachuka »

Pera Trta wrote:
zikmu wrote:Ali zasto onda kriju snimak? Zasto ne objave i zacepe usta svim ovim koji pricaju? Zbog ovoga se vjeruje da je istina to sto se prica...
Ma ko ti ga krije? Pa 99% snimaka koje vidiš na YouTube-u su snimci sa video kaseta ili digitalnih medija koje su ljudi kući pravili. zašto vjeruješ da bi neko imao potrebu da u sred devedesetih snima jednu od milion epizoda maksovizije, pa još čuva kasetu do danas?
zato sto je gostovala najveca zvijezda tada a drugo imaju sve epizode velikih zvjezda tad koje su gostovale samo od te epizode ima pocetak ali nema kraja kontas
pachuka

#48 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by pachuka »

Pera Trta wrote:
zikmu wrote:Pa gdje onda snimak te emisije?
Gdje je snimak epizode Kviskoteke iz posljednjeg četvrtka u januaru 1988? Nemam pojma.
Uostalom, mi pokušavamo da dokažemo nekima od vas da snimka nema jer ta emisija ne postoji, niti je postojala.
To je samo višful tinking, kao što mnogi hoće da vjerujemo da je Balkan boy završio u zatvoru jer je zajebavao Stojana na telefon, i skovali cijelu priču oko nečega što je prosta telefonska zajebancija.
http://www.youtube.com/watch?v=sc1xCHpkLGU ajde pogledaj ovo i ovo je ta epizoda kojoj nema nigdje postavljenog kraja emisije
radostan dan

#49 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by radostan dan »

.
Last edited by radostan dan on 23/10/2011 11:15, edited 1 time in total.
radostan dan

#50 Re: CECA MAXOVIZIJA

Post by radostan dan »

.
Last edited by radostan dan on 23/10/2011 11:15, edited 1 time in total.
Post Reply