Imam fiat stilo-a i dosla mi je navigacija (connect nav+)....medjutim ne radi mi CD. Kakav god ubacim nece da ga ocita. Probao sam ubaciti i novi fw ali ni taj cd nece...Pa me interesuje da li znate kakvog majstora za te stvari da preporucite
Pozzz
CD player popravka
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- sparky
#2 Re: CD player popravka
Paromlinska 4, u onom prolazu ima servis.
majstor se zove Jasko,mislim da ce ti moci pomoci

majstor se zove Jasko,mislim da ce ti moci pomoci
- toniran
#3 Re: CD player popravka
probaj sam otvoriti i ocistiti laser , mozda je laser zaprljan .
-
ectimoo
#4 Re: CD player popravka
Ima servis na Koševskom, iza Robota. Ili možda pripada i Ciglanama ili Velešićima. Ulica je Nusreta Šišića Dede, mislim da je broj 12 ili 21, u svakom slućaju s lijeve strane, jedno 200 m od početka ulice. U lameliranoj zgradi, u drugom dugačkom dijelu, pred sami kraj, bar koliko se sjećam.
Frajer popravlja sve (radio, TV, auto-elektronika, kompjuteri i sl.), nije strašno skup. Meni je prije pola godine, otkrio kod s VW-ovog auto-radija za 20 KM, jedino što sam morao ostaviti radio preko noći da on isčita kodove s procesora. Znam da će mnogi reći da sam mogao kupiti BIRA-in radio/kasetofon/CD player za te novce, ali meni je ovaj original koji je došao s autom ipak puno kvalitetniji nego BIRA. Nadam se da sam pomogao!
Frajer popravlja sve (radio, TV, auto-elektronika, kompjuteri i sl.), nije strašno skup. Meni je prije pola godine, otkrio kod s VW-ovog auto-radija za 20 KM, jedino što sam morao ostaviti radio preko noći da on isčita kodove s procesora. Znam da će mnogi reći da sam mogao kupiti BIRA-in radio/kasetofon/CD player za te novce, ali meni je ovaj original koji je došao s autom ipak puno kvalitetniji nego BIRA. Nadam se da sam pomogao!