Hvala
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Hvala na ovim preporukama ali ako ima nešto na internetu, ili bliže Tuzli daleko mi Sarajevoshlauf wrote:Elektronik Centar kod gume što gori ili na Marijin dvoru ili na Dobrinji RS Elektronik (kod Rasima).

Pogledaj po prodavnicama alata i tehnike tipa Mercur, OBI i sl, mozda nadjes i u TZL.korisnik.1 wrote:To bi mi otprilike trebalo Gorane, hvala ti.
Na jednom autu mi je ovaj duguljasti izlaz koji je odgovarao cd playeru, a na drugom autu mi je ovaj plitki, hoću da ih zamjenim jer mi se jedan pokvario (ne čita cd), pa sam se malo iznenadio što ne mogu zamijeniti a isto što i ne mogu naći na piku.
Pokušat ću sa ebayom
otidji na bay pa ces vidjet posto je polovnajohntra wrote:Mislim da će ti biti skuplja pita od tepsije sa kupusarenjem i pravljenjem toga, od kupovine polovne navigacije...naravno, postoji opet mogućnost da ti ode čitač, ali sigurno je jeftinija opcija od popravke tog...
Posto takvih auta nema bas na svako cosku da nisi slucajno sa Grbavice, tu se u zadnje vrijeme pojavio jedan Thesis?_mufljuz_ wrote:da ne otvaram zasebno temu -
imam lanciu thesis
Neće, pokušao sampunta wrote:ubodi komad zice i svirace super
nisam iz ZE samgoran16v wrote:Posto takvih auta nema bas na svako cosku da nisi slucajno sa Grbavice, tu se u zadnje vrijeme pojavio jedan Thesis?_mufljuz_ wrote:da ne otvaram zasebno temu -
imam lanciu thesis
johntra wrote:E jbga, hoćeš i ti Thesisa da voziš...
Ni auto ni sofer, svako malo dijagonala preko 2 parking mjesta.johntra wrote: @goran...odnedavno se pojavila ona Thesis...nije ono auto za onog parkinga definitvno...
nije auto za svaki dan jarane...iako moze da slusa ako nabodes dobar primjerak... mjenjaci su tankosava - motori su odlicni i JTD i benzinci - kod mene je 3.0 V6 - jedno rame sam platio 250 maraka - komad metala saraf silent blok saraf 2 i po stoje...johntra wrote:Hajde da malo trolamo? Kako te sluša, gdje si je uzeo, koji motor? cijene održavanja? mada mislim da si jednom pisao na onoj temi 166 vs Thesis, da nisi imao većih izdataka i servisa...izgleda da ti je ovo prvo veće ili manje ulaganje?![]()
@goran...odnedavno se pojavila ona Thesis...nije ono auto za onog parkinga definitvno...
ne znam ni ne odobravam nit kudim.... ako to radi nonstop radi da je cuva - iako krade jedno mjesto nekom drugom...goran16v wrote:Ni auto ni sofer, svako malo dijagonala preko 2 parking mjesta.johntra wrote: @goran...odnedavno se pojavila ona Thesis...nije ono auto za onog parkinga definitvno...
Ne znam zasto to radi, ali znam da na istom parkingu, gdje je ionako deficit sa parking mjestima, ima i skupljih auta pa ljudi ih normalno parkiraju. Zamisli da svako ko ima skuplji auto zauzme 1,5 mjesto da mu krkan ne bubne u vrata._mufljuz_ wrote: ne znam ni ne odobravam nit kudim.... ako to radi nonstop radi da je cuva - iako krade jedno mjesto nekom drugom...
u biti smo seljacka nacija i vrlo malo smo inace kultivisani - al kad ti krkos u nekoj sklopociji otvori vrata i lupi u Thesisovu karoseriju najblaza kazna bi bila da ga izrezes na rezance a da ga ne spalis zivog...