Dakle, Nokia ili Agressor...
Nokia je, naravno, model 6230i...

Ovo drugo je GT Agressor

Vjerovatno bi u oba slucaja bilo i neke dodatne opreme...
Moderator: anex

Ne zuri. Kupi za marke dinare i oroci na par godina... pa onda uzivaj u voznji...BigusDickus wrote:Dakle, Nokia ili Agressor...pitanje je sad...

mozes ti i meneBigusDickus wrote:U laganoj dilemi sam...recimo da sam namijenio iznos iz naslova teme, da sebe necim nagradim...
A mogo bih i ja njega sa ahiretom nagraditbug wrote:mozes ti i meneBigusDickus wrote:U laganoj dilemi sam...recimo da sam namijenio iznos iz naslova teme, da sebe necim nagradim...
nagradit
ako ti je neka frka
mozda moj "hercegovacki" glas manje vrijedi ali ja glasam za mobitelBigusDickus wrote:nije to bilo kakav mob.to je Nokia 6230i
![]()
ma i meni je bicikl primamljiviji...
Ovo je, moglo bi se reci, jos malo pa tipski postanais_nin wrote:mozda moj "hercegovacki" glas manje vrijedi ali ja glasam za mobitelBigusDickus wrote:nije to bilo kakav mob.to je Nokia 6230i
![]()
ma i meni je bicikl primamljiviji...pa vidi ti ljepote te, nokia zakon
.....a biciklo drpi nekome u gradu, pa ce ti budzet za isti biti 0KM
ja nisam odavdePrenj wrote:Ovo je, moglo bi se reci, jos malo pa tipski postanais_nin wrote:mozda moj "hercegovacki" glas manje vrijedi ali ja glasam za mobitelBigusDickus wrote:nije to bilo kakav mob.to je Nokia 6230i
![]()
ma i meni je bicikl primamljiviji...pa vidi ti ljepote te, nokia zakon
.....a biciklo drpi nekome u gradu, pa ce ti budzet za isti biti 0KM
![]()
e u mojoj vali se vala kaze "bicklo" (a ponekad i "baciklo")....samo pitaj Ace Bicikliste, lokalne legendedigger wrote:Bicikl a ne "biciklo." Hvala.anais_nin wrote:.....a biciklo drpi nekome u gradu, pa ce ti budzet za isti biti 0KM