Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Idete u Dubrovnik, vidite tablu, desno Centar, pravo Cavtat 14km, zashto ne i produzhiti i uzhivati u jednom od najljepshih malih graditja na hrvatskome dijelu Jadrana.
mrmote,
super je shto ti se svidja m. rivijera, no nekim drugim ljudima se svidja neshto drugo, volio bih kada bi ti otvorio temu i sa svojim slikama nam prezentirao ljepote i kulturu iste. Hotjesh li?
Osim, ako nemash posebnog, shushkavog, razloga da ih odvratjash od istoga, tvoju bih rechenicu "more prljavo..", primijenio prije na Makarsku rivijeru, nego na juzhni Jadran. Odnosno, ne vidim razloga i potrebe za takvim komentarom, koji ne stoji.
"Nepristupachno je, loshi putevi,..", ne stoji 285km od Sarajeva, gdje je, barem u Hrvatskoj 95% novi asfalt, znachi blizhe je od Splita recimo.
"..more prljavo..", shta znachi prljavo, more rijetko cvjeta na juzhnom Jadranu, plazhe su chishtje nego 90% istih na Rivijeri.
Struje i vode ima sasvim normalno, bez redukcija. Naime, Cavtat je poslije 'domovinskog rata' kompletno obnovljeno mjesto, i rijetko je malo mjesto koje ima hotel i sa 5 zvjezdica (Croatia) i sa 4 zvjezdice (Albatros) i josh dva sa 3 zvjezdice (Epidaurus i EPidaurum). Posljednja tri su u vlasnishtvu stranaca i imaju i bazene, parkove, mini golf terene, u skladu sa standardom koji propisuje vlasnik. Privatni smjeshtaj je isto bogat. No, najvazhnije je da je pomorsko bogatstvo Cavtata ogrmono, i dio tog bogatstva se mozhe vidjeti u muzejima na teritoriji juzhnog Jadrana. Itd Itd. Vrijedi otitji i u Mauzolej ili Vilu Maris u Cavtatu itd itd.
I sama ova tema ne znachi da ja zovem ljude da idu u Cavtat radi razloga koje si ti naveo, tema je da se ljudi upoznaju sa kulturom podruchja, a isto je iznimno bogato sa istorijom, i morskim i kopnenim kulturnim nasljedjem.
mrmote, nije mi to bio cilj, molim te otvori temu, nazovi je makarska rivijera, ne mora biti na kulturi, stavi je na diskusije Predlozhi nam svima neka mirna mjesta, na makarskoj rivijeri i shire. Ugodan dan.
Inače bila sam u Cavtatu. Nije mi nešto posebno.
Doduše ko dijete sam išla u ono liječilište pa mi nije ostao u lijepom sjećanju.
More je malo zamućeno zahvaljujući plažama od onog sitnog pijeska.
Nisam išla u neki "dublji" turistički obilazak. Samo na dan, pošto obično idem u Dubrovnik, tačnije Veliki Zaton.
Ja sam prosle godine bio tamo za 1. maj. Nije lose, ali ja sam bio u privatnom smjestaju, koji je bio solidan, ali brate brdo. Vidim oni hoteli blize plaze su onako lijepi s vana. Uredjeni i bas izgledaju super... a plaze koje sam vidio, nisu neka pljacka. More je bilo cisto, ali se nije moglo bas ni kupati