Cijeli njegov intervju je pokazao ne samo nepoštivanje prema novinaru, već i cijeloj javnosti, pa moglo bi se reči i prema instituciji koju pretastavlja. Da takvi ljudi rade u državnim institucijama to je van svake pameti, pa se iskreno nadam da ce ga novi savjet ministara smijeniti..
Čaušević , direktor UIOP , kakav papak , kuku nama
- MuaDib
#1 Čaušević , direktor UIOP , kakav papak , kuku nama
Ološ kakav je Čaušević može raditi samo i zemlji zvanoj Bosna. Reči novinaru da je ĐUBRE što trazi odgovor na mnoga pitanja, a to ima i pravo na osnovu zakona o pristupu informacijama.
Cijeli njegov intervju je pokazao ne samo nepoštivanje prema novinaru, već i cijeloj javnosti, pa moglo bi se reči i prema instituciji koju pretastavlja. Da takvi ljudi rade u državnim institucijama to je van svake pameti, pa se iskreno nadam da ce ga novi savjet ministara smijeniti..

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: Čaušević , direktor UIOP , kakav papak , kuku nama
Mozes ti pricati sta hoces, on sad da ode, otici ce sa lovorikama, jer on licno smatra da je on zaradio sav novac od PDVa. Sto se tice njegovog ponasanja u svim intervjuima datim 60 minuta, o tome je izlisno pricati. Samo se sjeti prosle sezone kad je Kemica govorio "pa da ti mene nazoves i kazes da je taj i taj pravo dobar, ja bih njega prije odabrao" , a pitanje je bilo STELE PRI ZAPOSLJAVANJU....MuaDib wrote:Ološ kakav je Čaušević može raditi samo i zemlji zvanoj Bosna. Reči novinaru da je ĐUBRE što trazi odgovor na mnoga pitanja, a to ima i pravo na osnovu zakona o pristupu informacijama.
Cijeli njegov intervju je pokazao ne samo nepoštivanje prema novinaru, već i cijeloj javnosti, pa moglo bi se reči i prema instituciji koju pretastavlja. Da takvi ljudi rade u državnim institucijama to je van svake pameti, pa se iskreno nadam da ce ga novi savjet ministara smijeniti..![]()
Nama je super, NIKO se ne buni, svima je ODLICNO!
-
radeljas
#4 Re: Čaušević , direktor UIOP , kakav papak , kuku nama
pa dovoljno je vidjeti mu fotografiju da prepoznas idiota. ako ne prepoznas odmah onda ga saslusas da cujes sta govori i vidis pravog kretena. ako to ne skontas onda si i sam kreten. najgore u svemu je sto je to jedan od kadrova stranke za njih tj. stranke sa najvecim brojem profitera, lopova, idiota i sl. a toj stranci je narod kakav jeste dao povjerenje.MuaDib wrote:Ološ kakav je Čaušević može raditi samo i zemlji zvanoj Bosna. Reči novinaru da je ĐUBRE što trazi odgovor na mnoga pitanja, a to ima i pravo na osnovu zakona o pristupu informacijama.
Cijeli njegov intervju je pokazao ne samo nepoštivanje prema novinaru, već i cijeloj javnosti, pa moglo bi se reči i prema instituciji koju pretastavlja. Da takvi ljudi rade u državnim institucijama to je van svake pameti, pa se iskreno nadam da ce ga novi savjet ministara smijeniti..![]()
- uvjek dobar gost
Ko bi rekao da je on sandjaklija, mislim onako tečan mahalski vratnički, a ono sandjaklija....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
JOKERE, MOLIM TE DA NAM OBJASNIS KAKO TO DA KEMAL CAUSEVIC NIJE U SDP-u?Apos wrote:Zovni ga, dobra si s njim.mIRCerka wrote:to nek ti joker objasni, on ti zna odogovore na sve padezeApos wrote:Mene stvarno čudi kako kemica nije u SDP-u.
Može li mi neko objasniti.![]()
![]()
Hvala
- Jimmy_The_Saint
A onu brdešinu poznatu kao Vratnik, inače, još od pleistocena naseljavali su Prailiri.uvjek dobar gost wrote:Ko bi rekao da je on sandjaklija, mislim onako tečan mahalski vratnički, a ono sandjaklija....
Osim toga, dok je Darwin otkrio da su Sandžaklije postale od majmuna, Mula Mustafa Bašeskija bilježi da su Sarajlije nastale od polenovoga praha miomirisnih baštenskih behara.
-
joker
Pa valjda ne bi bilo u redu da su svi kreteni u jednoj stranci.mIRCerka wrote:JOKERE, MOLIM TE DA NAM OBJASNIS KAKO TO DA KEMAL CAUSEVIC NIJE U SDP-u?Apos wrote:Zovni ga, dobra si s njim.mIRCerka wrote: to nek ti joker objasni, on ti zna odogovore na sve padeze![]()
![]()
Hvala
Postenije je da se ovako malo razgode po svim strankama.
A kako mislite da se prikrio. Mozda govori mahalski, ali odgovara kao neandertalac. Ako ga je novinar pitao nesto sto nije tacno, ali je uz to i bezobrazno jer on ispada lopov (a osjeca da nije) onda mu je trebao uzvratiti pitanjem o njegovoj zeni i njenom moralu, pa na eventualnu zestoku reakciju odgovoriti da je to samo pitanje a ne konstatacija. Kao sto je to njemu Beciragic uradio, mahalski.
I obavezno imati svoju kameru da snimi citav intervju, da ovi na "60 min" to ne bi malo montirali pa preuredili, sto im nije strano...
-
Apos
Hočeš da kažeš da se i to radi u BOSNI?joker wrote:[
Pa valjda ne bi bilo u redu da su svi kreteni u jednoj stranci.![]()
![]()
![]()
A kako mislite da se prikrio. Mozda govori mahalski, ali odgovara kao neandertalac. Ako ga je novinar pitao nesto sto nije tacno, ali je uz to i bezobrazno jer on ispada lopov (a osjeca da nije) onda mu je trebao uzvratiti pitanjem o njegovoj zeni i njenom moralu, pa na eventualnu zestoku reakciju odgovoriti da je to samo pitanje a ne konstatacija. Kao sto je to njemu Beciragic uradio, mahalski.
I obavezno imati svoju kameru da snimi citav intervju, da ovi na "60 min" to ne bi malo montirali pa preuredili, sto im nije strano...
-
joker
Pa sta ti mislis da smo mi ovdje u Bosni tehnoloski zaostali? Pa imamo i mi opremu za to...Apos wrote:Hočeš da kažeš da se i to radi u BOSNI?joker wrote:[
Pa valjda ne bi bilo u redu da su svi kreteni u jednoj stranci.![]()
![]()
![]()