Catherine Ashton
-
zilog
#1 Catherine Ashton
Dva, naizgled nevezana, dolaska baronice Ashton u region i konsekvenci koja su proizvela, su me navela da malo proanaliziram baronicu i njenu potencijalnu upletenost u zakulisne igre u regionu.
Prvi posjet, onaj u Banja Luku, spasava Dodika i vraca inicijativu u ruke EU (potiskuje US).
Drugi, onaj u Beograd na dan hapsenja usranog starca Mladica, deblokira izoliranu Srbiju, koja nakon nekoliko dana pocinje sa fantazijama o podjeli Kosova i BiH.
Uvidom u biografiju Catherine Ashton, moze se naci da je optuzivana za saradnju sa KGB-om 80-ih. Nije nista dokazano, ali da je tacno, danas bi bila vrijedan asset za Rusiju.
Posto nisam pobornik teorija zavjera i u principu ne smatram stvari dokazanim, dok nisu 100% dokazane. Tema ima svrhu da napisemo nesto o potezima baronice, posebno onima koji se odnose na vertikalu Rusija, Srbija, RS.
Prvi posjet, onaj u Banja Luku, spasava Dodika i vraca inicijativu u ruke EU (potiskuje US).
Drugi, onaj u Beograd na dan hapsenja usranog starca Mladica, deblokira izoliranu Srbiju, koja nakon nekoliko dana pocinje sa fantazijama o podjeli Kosova i BiH.
Uvidom u biografiju Catherine Ashton, moze se naci da je optuzivana za saradnju sa KGB-om 80-ih. Nije nista dokazano, ali da je tacno, danas bi bila vrijedan asset za Rusiju.
Posto nisam pobornik teorija zavjera i u principu ne smatram stvari dokazanim, dok nisu 100% dokazane. Tema ima svrhu da napisemo nesto o potezima baronice, posebno onima koji se odnose na vertikalu Rusija, Srbija, RS.
- Boom71
#2 Re: Catherine Ashton
Hajde malo da nagadjamo...
Baronesa je naklonjena velikosrpskoj ideologiji ILI svijet priprema zavrsni udarac toj politici,pa na sve nacine odgadja akciju,prije nego je predvidjena.

Baronesa je naklonjena velikosrpskoj ideologiji ILI svijet priprema zavrsni udarac toj politici,pa na sve nacine odgadja akciju,prije nego je predvidjena.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#3 Re: Catherine Ashton
Nekoga zaboravljamo u svoj ovoj priči,vrlo bitnog!

P.S.Eto od koga Zlaja kupi one gafove sa rukama!!!
P.S.Eto od koga Zlaja kupi one gafove sa rukama!!!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4 Re: Catherine Ashton
Mene brinu Inzkove ''simpatije prema hr. tv kanalu'' na JS BHRT kanalizaciji. Ima li Eštonka ikakve veze sa pomenutom kanalizacijom?
-
popajic
#5 Re: Catherine Ashton
Mene Estonka cak i fizicki podsjeca na Miterana...dobrotvora naseg 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#6 Re: Catherine Ashton
Nema ona prostatu, pa da od nje boluje kao Miteran koji se kao mixer vrti u grobu jer mu se kćerka udala za muslimana nakon što je umro od smrta i raka prostate.popajic wrote:Mene Estonka cak i fizicki podsjeca na Miterana...dobrotvora naseg![]()
-
detroit-mercy
#7 Re: Catherine Ashton
Ja sam cuo da je radilla za KOS i da je dopisni clan SANUazilog wrote:Dva, naizgled nevezana, dolaska baronice Ashton u region i konsekvenci koja su proizvela, su me navela da malo proanaliziram baronicu i njenu potencijalnu upletenost u zakulisne igre u regionu.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#8 Re: Catherine Ashton
Za muslimana?Tobe jarabi - tobe estagfirullah!!!!PipiDugaDevetka wrote:Nema ona prostatu, pa da od nje boluje kao Miteran koji se kao mixer vrti u grobu jer mu se kćerka udala za muslimana nakon što je umro od smrta i raka prostate.popajic wrote:Mene Estonka cak i fizicki podsjeca na Miterana...dobrotvora naseg![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#9 Re: Catherine Ashton
tereba europu odjebat i samo sa USA
....furati NATO ispred svega i sve asocijacije koje vode ameri a EU kad uđemo uđemo
- PipiDugaDevetka
#10 Re: Catherine Ashton
Jošte se uselio u njegove odaje. Udao se, bogatun neki. Guglaj.prljavi Hare wrote:Za muslimana?Tobe jarabi - tobe estagfirullah!!!!PipiDugaDevetka wrote:Nema ona prostatu, pa da od nje boluje kao Miteran koji se kao mixer vrti u grobu jer mu se kćerka udala za muslimana nakon što je umro od smrta i raka prostate.popajic wrote:Mene Estonka cak i fizicki podsjeca na Miterana...dobrotvora naseg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Velahavle vela estagfirulah!
- muha_sa
#11 Re: Catherine Ashton
prezivjeli smo mi i Miterana-i Jasusija i Sadaku i Mejdzora i Ovena i mnoge hostaplere koji dolazise za kojekakve visoke predstavnike a prije svega Bilta koji je odlaganjem reintegracije okupiranih SA.opstina dozvolio pljacku, paljevinu i rusenje skoro svih fabrika koje su se nalazile na tim opstinama.
Prezivjece ova zemlja i ostale bjelosvjetske a i domace hostaplere koji joj o glavi rade.
Prezivjece ova zemlja i ostale bjelosvjetske a i domace hostaplere koji joj o glavi rade.
- Komrad
#12 Re: Catherine Ashton
prezivjeli, prezivljavamo i prezivjecemo .... al do kad prezivljavati?muha_sa wrote:prezivjeli smo mi i Miterana-i Jasusija i Sadaku i Mejdzora i Ovena i mnoge hostaplere koji dolazise za kojekakve visoke predstavnike a prije svega Bilta koji je odlaganjem reintegracije okupiranih SA.opstina dozvolio pljacku, paljevinu i rusenje skoro svih fabrika koje su se nalazile na tim opstinama.
Hocemo li mi ikad pocet zivjeti ili cemo samo prezivljavati?
- muha_sa
#13 Re: Catherine Ashton
sa skoro polovicom stanovnika zemlje koji su se rodili i zive u njoj a mrze jeKomrad wrote:prezivjeli, prezivljavamo i prezivjecemo .... al do kad prezivljavati?muha_sa wrote:prezivjeli smo mi i Miterana-i Jasusija i Sadaku i Mejdzora i Ovena i mnoge hostaplere koji dolazise za kojekakve visoke predstavnike a prije svega Bilta koji je odlaganjem reintegracije okupiranih SA.opstina dozvolio pljacku, paljevinu i rusenje skoro svih fabrika koje su se nalazile na tim opstinama.
Hocemo li mi ikad pocet zivjeti ili cemo samo prezivljavati?
- mO k3
#14 Re: Catherine Ashton
40 % dedo...muha_sa wrote:sa skoro polovicom stanovnika zemlje koji su se rodili i zive u njoj a mrze jeKomrad wrote:prezivjeli, prezivljavamo i prezivjecemo .... al do kad prezivljavati?muha_sa wrote:prezivjeli smo mi i Miterana-i Jasusija i Sadaku i Mejdzora i Ovena i mnoge hostaplere koji dolazise za kojekakve visoke predstavnike a prije svega Bilta koji je odlaganjem reintegracije okupiranih SA.opstina dozvolio pljacku, paljevinu i rusenje skoro svih fabrika koje su se nalazile na tim opstinama.
Hocemo li mi ikad pocet zivjeti ili cemo samo prezivljavati?tesko da cemo ikad.
-
zilog
#15 Re: Catherine Ashton
Tema je o baronici Ashton, za koju mi se cini da ce igrati neku vrstu uloge u desavanjima oko Bosne i Hercegovine. Za koga se Miteranova kcerka udala nema veze s temom.
Ne pisem o teorijama zavjere, nego o dosadasnjim i buducim potezima. Zakljucke mozemo donositi kasnije.
Ne pisem o teorijama zavjere, nego o dosadasnjim i buducim potezima. Zakljucke mozemo donositi kasnije.
- PipiDugaDevetka
#16 Re: Catherine Ashton
SA AMERIKOM U EVROPU!JoseMujica wrote:tereba europu odjebat i samo sa USA....furati NATO ispred svega i sve asocijacije koje vode ameri a EU kad uđemo uđemo
- Boom71
#17 Re: Catherine Ashton
Pazi,ono sta meni smeta i sta me je onako malo "diglo" u vezi baronese je odvratna arogancija.Nije se ni sekunde obratila ljudima koji su (jesu li?) sa nestrpljenjem ocekivali neku vrstu satisfakcije.zilog wrote:Tema je o baronici Ashton, za koju mi se cini da ce igrati neku vrstu uloge u desavanjima oko Bosne i Hercegovine. Za koga se Miteranova kcerka udala nema veze s temom.
Halo ba Ashton,sta ono bi ?
-
detroit-mercy
#18 Re: Catherine Ashton
Mislis, preko Amerike u EuropuJoseMujica wrote:tereba europu odjebat i samo sa USA....furati NATO ispred svega i sve asocijacije koje vode ameri a EU kad uđemo uđemo
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#19 Re: Catherine Ashton
što da ne ? prije ćemo preko amerike nego preko Irana
sa amerikom barem znaš s kime pričaš, dok te u evropi dočekuje kakofonija glasova
sa amerikom barem znaš s kime pričaš, dok te u evropi dočekuje kakofonija glasova
-
Romanija
#20 Re: Catherine Ashton
Baronica Ashton je na ovu funkciju izabrana kao osoba bez karizme i politicar bez ikakvog CV-a, kao sto i u BiH je ogromna vecina politicara koji se probijaju jer su prave nacije ili su u pravoj politickoj partiji.
Ona je kako takva i bila idealan kandidat za UE vanjsku politiku - stagod to znacilo - i kao takvu je treba i gledati. BiH je nekakav polumlak kromopir kejeg sad najvise iz ruke u ruku prebacuju kancelarije vanjskih poslova Francuske i Njemacke, ponekad malo Britanci daju nekakav doprinos i to je to. Ona je sa ovim posjetama Banja Luci i Beogradu samo usi, oci i usta trecih ili cetvrtih asistenata njihovih vanjksih ministarstava koji nam daju na znanje kao nisu nas jos zaboravili. Sa ekonomskim kolapsom perifernih clanica EU, sa Afganistanom i situacijom koja ne ide nigdje, sa arapskim proljecem,.., mi njima nismo bitni.
Ona je kako takva i bila idealan kandidat za UE vanjsku politiku - stagod to znacilo - i kao takvu je treba i gledati. BiH je nekakav polumlak kromopir kejeg sad najvise iz ruke u ruku prebacuju kancelarije vanjskih poslova Francuske i Njemacke, ponekad malo Britanci daju nekakav doprinos i to je to. Ona je sa ovim posjetama Banja Luci i Beogradu samo usi, oci i usta trecih ili cetvrtih asistenata njihovih vanjksih ministarstava koji nam daju na znanje kao nisu nas jos zaboravili. Sa ekonomskim kolapsom perifernih clanica EU, sa Afganistanom i situacijom koja ne ide nigdje, sa arapskim proljecem,.., mi njima nismo bitni.