Casper vs Dundee
- Skyfox
#1 Casper vs Dundee
Koja po vama ima bolju pizzu? Meni su iz Dundee-a vec dva puta zaredom donjeli pizzu zaljepljenu za kutiju, spljostenu... A i za 6 KM kvalitet je upitan. S druge strane u Casperu jos nisu omanuli...
-
Dog_Father
Pizza Mahir.
Sto se tice caspera, jedno vrijeme sam bas puno narucivao kod njih one pakete. Nikad nisam dobio pecen hamburger. Ili je krvav ili je skoro krvav. I tako sam odustao
Sto se tice caspera, jedno vrijeme sam bas puno narucivao kod njih one pakete. Nikad nisam dobio pecen hamburger. Ili je krvav ili je skoro krvav. I tako sam odustao
- Skyfox
Pizza ima u gradu x puta boljih od nego u Casperu i Dundee-u, ali ne vrse svi kucnu dostavu...
A sto se tice Kiborga tamo vise ne bi usao ni pod razno!!! Neki "konobar" je tri puta prosao pored naseg stola... ni da pogleda a kamoli uzme narudzbu... obisao je sve stolove i vratio se unutra.

A sto se tice Kiborga tamo vise ne bi usao ni pod razno!!! Neki "konobar" je tri puta prosao pored naseg stola... ni da pogleda a kamoli uzme narudzbu... obisao je sve stolove i vratio se unutra.
Last edited by Skyfox on 20/06/2006 22:16, edited 1 time in total.
-
Kukuruz_Barbe-q
Galija, jedina pizzerija u kojoj i okrajke pojedem 
- boston_c
Hahahaha i meni se ti isto dogodilo, onaj lik je izgubljen u vremenu i prostoruSkyfox wrote:Pizza ima u gradu x puta boljih od nego u Casperu i Dundee-u, ali ne vrse svi kucnu dostavu...
- Skyfox
Nisam nikad probao kakva je tamo, morat cu otic jednom.zena21 wrote:Ma najbolja pizza je u Pomodorinu. Problem je sto je mjesto malo, pa nemas gdje sjesti, a ako narucis, cekas i po sat vremena da donesu...
Ali eto, ja odem, pa cekam da neko zavrsi i onda bas praaavo uzivam
Jos jedan fast food koji se izdvaja je HAM-HAM preko puta Zeljinog... Pileca salata im je san snova...
- zena21
Sigurno se neces pokajati u Pomodorinu. Ja volim ljutu hranu, pa obicno uzmem Mexikanu sa ljutom sudzukom i feferonimaSkyfox wrote:Nisam nikad probao kakva je tamo, morat cu otic jednom.zena21 wrote:Ma najbolja pizza je u Pomodorinu. Problem je sto je mjesto malo, pa nemas gdje sjesti, a ako narucis, cekas i po sat vremena da donesu...
Ali eto, ja odem, pa cekam da neko zavrsi i onda bas praaavo uzivam
Jos jedan fast food koji se izdvaja je HAM-HAM preko puta Zeljinog... Pileca salata im je san snova...
Prijatno
Ham ham nekad narucimo na poslu. Hrana je odlicna, samo su im nekako male porcije. Ja praaavo volim da jedem tako da ostanem gladna poslije njihovog rucka
-
Kukuruz_Barbe-q
Meni je rodjak od pilece salate dobio salmonelu prije pola god. i dan danas nije dobro sad mu je normalna temperatura 38... Pileca salata im je san snova..
-
Kukuruz_Barbe-q
Nije iz Impulsa je bila.
Stvarno? Shocked
Jel salata bila iz Ham hama?
Na vrh
Inace je rizicno jesti salate sa majonezom i mesom rekao mi doktor tu je najvise bakterija.
- Skyfox
Moj je jaran zimus jeo hamburger u onom f-food-u na Skenderiji na stanici i jedva ziv osto'o od povracanja, nisam znao da u zeludcu moze biti onolika kolicina...Kukuruz_Barbe-q wrote:Nije iz Impulsa je bila.
Stvarno? Shocked
Jel salata bila iz Ham hama?
Na vrh
Inace je rizicno jesti salate sa majonezom i mesom rekao mi doktor tu je najvise bakterija.
- Skyfox
Ham ham nekad narucimo na poslu. Hrana je odlicna, samo su im nekako male porcije. Ja praaavo volim da jedem tako da ostanem gladna poslije njihovog rucka
[/quote]
Istina, male su im porcije, preporucio bi ti iz Caspera paket #2. Dobijes Cicken burger (ogroman), salatu, pomfrit, dvije palacinke pune eurokrema i kolu... Sve to za 6 KM!
Da puknes...
Istina, male su im porcije, preporucio bi ti iz Caspera paket #2. Dobijes Cicken burger (ogroman), salatu, pomfrit, dvije palacinke pune eurokrema i kolu... Sve to za 6 KM!
Da puknes...
-
zemljotres
U2 u Kralja Tomislava
- Capricoza
- 033 217 217 (dostava 20 minuta)
Toplo preporucujem - definitivno moj izbor kad mi se ne da do Avlije.
- Capricoza
- 033 217 217 (dostava 20 minuta)
Toplo preporucujem - definitivno moj izbor kad mi se ne da do Avlije.
-
Kukuruz_Barbe-q
Jest to i ja narucujem odlicno jeIstina, male su im porcije, preporucio bi ti iz Caspera paket #2. Dobijes Cicken burger (ogroman), salatu, pomfrit, dvije palacinke pune eurokrema i kolu... Sve to za 6 KM!
Da puknes... Roll
-
Sarafcina
strucni savjet 
pomodorino (pizza najbolja u gradu, pileci sendvic odlican), zmaj (cevapi, dzigerica, brizla, odlicno i ogromne porcije-ima kucnu dostavu), sač (buregdzinica na carsiji, sve pravo dobro, odlicna krompirusa i sjeckani burek), VF Koreja (porberi
), Ascinica Seher 7 (kod robota, pohovana piletina je dobra, pomfrit je odlican-domaci-nije iz kese)....
takodjer, nekad prije mi je bila dobra pizza kod Mahira, ali nisam vec duze vremena narucivao.
U2...nije los.
pomodorino (pizza najbolja u gradu, pileci sendvic odlican), zmaj (cevapi, dzigerica, brizla, odlicno i ogromne porcije-ima kucnu dostavu), sač (buregdzinica na carsiji, sve pravo dobro, odlicna krompirusa i sjeckani burek), VF Koreja (porberi
takodjer, nekad prije mi je bila dobra pizza kod Mahira, ali nisam vec duze vremena narucivao.
U2...nije los.