Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozz raja..
Moje pitanje je: Ima li negdje u Sarajevu (mozda negdje u blizini Pofalica, Grbavice) gdje se mogu kupiti casopisi za klasicna auta.
Ili mozda ima preplata ili slicno.
Nisam siguran da li ima u Bosni Hot Rod caspis. Moj stari je imao par caspoisa od 90-tih ali nezna da li su iz Sarajeva.
Pa ako ima negdje tako o autima kao Chevy, Camaro, ili Chevrolet , Shelby i dr.
Samo ukucate "muscle cars" i znate sta mislim.
Pa raja ako znate nesto o ovome pravo bi to cijenio
Iceey wrote:Pozz raja..
Moje pitanje je: Ima li negdje u Sarajevu (mozda negdje u blizini Pofalica, Grbavice) gdje se mogu kupiti casopisi za klasicna auta.
Ili mozda ima preplata ili slicno.
Nisam siguran da li ima u Bosni Hot Rod caspis. Moj stari je imao par caspoisa od 90-tih ali nezna da li su iz Sarajeva.
Pa ako ima negdje tako o autima kao Chevy, Camaro, ili Chevrolet , Shelby i dr.
Samo ukucate "muscle cars" i znate sta mislim.
Pa raja ako znate nesto o ovome pravo bi to cijenio
U Importane u velikoj trafici u prizemlju bude za kupiti Auto Bildtov casopis o klasicnim automobilima ali na njemackom. Na istom mjestu ima raznih stranih auto magazina ali nisam upratio nista o muscle cars. Probaj proguglati i na specijalizovanim muscle car casopisa viidjeti da li postoji opcija medjunarodne pretplate i dostave. Znam dosta ljudi koji su pretplaceni na strucnu i specijalizovanu literaturu iz inostranstva.