Casopis KLIK!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Atebash

#1 Casopis KLIK!

Post by Atebash »

Izvinjavam se ako je negdje neko pitao ranije, koristio sam pretragu i nisam nasao :)

Uglavnom, zna li iko zasto casopis KLIK ne vec treci mjesec ne izlazi u BiH?
shalla

#2 Re: Casopis KLIK!

Post by shalla »

Atebash wrote:Izvinjavam se ako je negdje neko pitao ranije, koristio sam pretragu i nisam nasao :)

Uglavnom, zna li iko zasto casopis KLIK ne vec treci mjesec ne izlazi u BiH?
Izlazi ali sa mjesecom zakašnjenja i košta 4 KM, ja danas uzeo majski broj :)
P.S. Kupujem ga od 2002 godine, već sam veteran :mrgreen:
Baltazar_khan

#3 Re: Casopis KLIK!

Post by Baltazar_khan »

Ja ga kupujem od broja 3, i kad je na naslovu izašla Hana H. prestao sam da ga kupujem, iz razloga što je tim naslovom taj magazin dotakao dno dna :oops:
KPNCTNJAH

#4 Re: Casopis KLIK!

Post by KPNCTNJAH »

Citao sam i ja od pocetka i prestao bas u tom periodu kad je Hana trebala da izadje na naslovnici... CKM mi je bio puno bolji, ne lezi mi hrvatski humor nikako :-D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5 Re: Casopis KLIK!

Post by Truba »

meni nikako ne leži taj tip humora

kupovao sam to prije i slao u sloveniju u zamjenu za divx filmove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Atebash

#6 Re: Casopis KLIK!

Post by Atebash »

shaqqa wrote:Izlazi ali sa mjesecom zakašnjenja i košta 4 KM, ja danas uzeo majski broj :)
:o

Gdje si ga kupio? Ja imam SVE brojeve od pocetka, samo mi fale sad ovi sto nisu izasli...
Baltazar_khan

#7 Re: Casopis KLIK!

Post by Baltazar_khan »

KPNCTNJAH wrote:Citao sam i ja od pocetka i prestao bas u tom periodu kad je Hana trebala da izadje na naslovnici... CKM mi je bio puno bolji, ne lezi mi hrvatski humor nikako :-D
bravo, ckm je puno bolji, i naravno bolje koke promovišu :oops:
shalla

#8 Re: Casopis KLIK!

Post by shalla »

Sve je stvar ukusa... Meni su u KLIKU doooosta bolji tekstovi (zreliji, studioznije urađeni, napisani sa više humora) i same teme koje obrađuju od istih u CKM-u al eto, kažem, stvar ukusa...
@ atebash: znam gospođu koja radi u Opresinoj trafici na Ilidži a ona isto tako zna da uzimam Klik i tako me je i prošli i ovaj broj dočekao kod nje (ona valjda zvala svoje distributere da joj dostave jedan)...
Atebash

#9 Re: Casopis KLIK!

Post by Atebash »

Ah, onda je moguce da je to "special delivery" :)
Moram se snaci nekako. Da nema neko aprilski broj da zeli da ga proda mozda? Majski imam, junski cu nabaviti u Cro, a dalje cu se snalaziti nekako

A sto se tice kvaliteta casopisa. Prije svega: hrvatski humor mi je uvijek bio odron, vjerujem da ni sami sebi nisu smijesni u 99% slucajeva. Medjutim, Klik je nesto sasvim drugo. Od pocetka mi je leg'o, cak sam imao dojam da im u redakciji radi jedno 10 Sarajalija. CKM sam citao jedno vrijeme, al' su mi tekstovi nekako plitki. Bez uvrede, ali meni ono djeluje kao stivo za osobe od max 17 godina, a fol su "za odrasle". Opet kazem, bez uvrede :)
Better Man

#10 Re: Casopis KLIK!

Post by Better Man »

Atebash wrote:
shaqqa wrote:Izlazi ali sa mjesecom zakašnjenja i košta 4 KM, ja danas uzeo majski broj :)
:o

Gdje si ga kupio? Ja imam SVE brojeve od pocetka, samo mi fale sad ovi sto nisu izasli...
Otiđi na bilo koju trafiku u gradu.
uroborus

#11 Re: Casopis KLIK!

Post by uroborus »

shaqqa wrote:Sve je stvar ukusa... Meni su u KLIKU doooosta bolji tekstovi (zreliji, studioznije urađeni, napisani sa više humora) i same teme koje obrađuju od istih u CKM-u al eto, kažem, stvar ukusa...
@ atebash: znam gospođu koja radi u Opresinoj trafici na Ilidži a ona isto tako zna da uzimam Klik i tako me je i prošli i ovaj broj dočekao kod nje (ona valjda zvala svoje distributere da joj dostave jedan)...
Ma istina, CKM nije ni do koljena Kliku, bar samo zbog Cobana i Selje...ako niceg drugog. Istina pali su u posljednje vrijeme, ja sam zadnji broj kupio u aprilu, i nisam nesto posebno odusevljen.
I bez toga :thumbup: za Klikovce, zbog onih stari izdanja!
shalla

#12 Re: Casopis KLIK!

Post by shalla »

Nikad neću zaboraviti Ribafishovu dijetu :lol: :lol:
Jedan od dijelova je glasio "4.dan, po tastaturi lupam kostima jer sam nokte i prste oglodao" :mrgreen:
Atebash

#13 Re: Casopis KLIK!

Post by Atebash »

uroborus wrote:
shaqqa wrote:Sve je stvar ukusa... Meni su u KLIKU doooosta bolji tekstovi (zreliji, studioznije urađeni, napisani sa više humora) i same teme koje obrađuju od istih u CKM-u al eto, kažem, stvar ukusa...
Ma istina, CKM nije ni do koljena Kliku, bar samo zbog Cobana i Selje...ako niceg drugog. Istina pali su u posljednje vrijeme, ja sam zadnji broj kupio u aprilu, i nisam nesto posebno odusevljen.
I bez toga :thumbup: za Klikovce, zbog onih stari izdanja!
April 2010? Haj mi prodaj, taj mi fali :D
AfromMann

#14 Re: Casopis KLIK!

Post by AfromMann »

ima li gdje klikova u pdf za skinut?ja ih ne kupujem otkad su poskupili na 7 maraka!
morti

#15 Re: Casopis KLIK!

Post by morti »

Dvije godine sam ga doslovno upijao!
Kupim, donesem kući i od naslovne do kraja, cca. dva sata izučavam i valjam se :D
I onda je jednog mjeseca sve otišlo u helač :sad: , i tako sljedećeg i mjesec nakog toga...i prestanem.
Što zbog opadanja kvaliteta humora, smisla pisanja, kopiranja starijih tema i članaka, a i mašala digli cijenu :sad:

Doviđenja dragi KL!ČE :oops:
Atebash

#16 Re: Casopis KLIK!

Post by Atebash »

Slazem se, puno se promijenilo, al' ja ga i dalje citam.

I dalje mi treba ovaj broj iz Aprila 2010. Ima li ko za prodat? :)
Better Man

#17 Re: Casopis KLIK!

Post by Better Man »

kakavdanakneiskustvu wrote:je li izlazi klik i dalje?

Izlazi, samo je nekom kretenu palo naum da kod nas od prije par mjeseci izlazi sa jednim mjesecom zakasnjenja u odnosu na Hrvatsku. Tako da prakticki dobijes novine sa starim informacijama i aktuelnostima.
Baron_Samedi

#18 Re: Casopis KLIK!

Post by Baron_Samedi »

Puno je 7-8 KM
chino

#19 Re: Casopis KLIK!

Post by chino »

Citao sam i Klik i CKM godinama, al FHM je bez premca definitvno. A jos samo 2km kosta :wink:
chino

#20 Re: Casopis KLIK!

Post by chino »

Bio je i prosle god 2km (u Hrvatskoj je 20kn), pa i tad sam ga citao i uvijek sam 2km placao.
Prije je bilo i srbijansko i hrvatsko izadnje al u zadnje vrijeme sa vidjao samo hrvatsko.
I da, zna se desiti da zakasni jedan mjesec
kakavdanakneiskustvu

#21 Re: Casopis KLIK!

Post by kakavdanakneiskustvu »

izlazi li KLIK još?
Better Man

#22 Re: Casopis KLIK!

Post by Better Man »

Ove godine će biti 3 godine kako Klik više ne izlazi!
kakavdanakneiskustvu

#23 Re: Casopis KLIK!

Post by kakavdanakneiskustvu »

Better Man wrote:Ove godine će biti 3 godine kako Klik više ne izlazi!
hvala,ja već oko 3 godine ne kupujem,a i ne vidim ga na kioscima,šta je razlog bio za kraj?
shalla

#24 Re: Casopis KLIK!

Post by shalla »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Better Man wrote:Ove godine će biti 3 godine kako Klik više ne izlazi!
hvala,ja već oko 3 godine ne kupujem,a i ne vidim ga na kioscima,šta je razlog bio za kraj?
Ne znam razlog ali znam da su zadnja 2-3 broja koja sam kupio (mozda prije cca 2 godine) licili na sve osim na klik :-(
I dan danas kad sam kuci i kad sidjem u basticu da odmaram ponesem neki stari broj da ga iscitam :-)
Imam nekih cca 70-80 brojeva, ne bi ih bacio nema teorije...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Post Reply