Uglavnom, zna li iko zasto casopis KLIK ne vec treci mjesec ne izlazi u BiH?
Casopis KLIK!
Moderator: anex
-
Atebash
#1 Casopis KLIK!
Izvinjavam se ako je negdje neko pitao ranije, koristio sam pretragu i nisam nasao 
- shalla
#2 Re: Casopis KLIK!
Izlazi ali sa mjesecom zakašnjenja i košta 4 KM, ja danas uzeo majski brojAtebash wrote:Izvinjavam se ako je negdje neko pitao ranije, koristio sam pretragu i nisam nasao
P.S. Kupujem ga od 2002 godine, već sam veteran
- Baltazar_khan
#3 Re: Casopis KLIK!
Ja ga kupujem od broja 3, i kad je na naslovu izašla Hana H. prestao sam da ga kupujem, iz razloga što je tim naslovom taj magazin dotakao dno dna 
- KPNCTNJAH
#4 Re: Casopis KLIK!
Citao sam i ja od pocetka i prestao bas u tom periodu kad je Hana trebala da izadje na naslovnici... CKM mi je bio puno bolji, ne lezi mi hrvatski humor nikako 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5 Re: Casopis KLIK!
meni nikako ne leži taj tip humora
kupovao sam to prije i slao u sloveniju u zamjenu za divx filmove

kupovao sam to prije i slao u sloveniju u zamjenu za divx filmove
-
Atebash
#6 Re: Casopis KLIK!
shaqqa wrote:Izlazi ali sa mjesecom zakašnjenja i košta 4 KM, ja danas uzeo majski broj![]()
Gdje si ga kupio? Ja imam SVE brojeve od pocetka, samo mi fale sad ovi sto nisu izasli...
- Baltazar_khan
#7 Re: Casopis KLIK!
bravo, ckm je puno bolji, i naravno bolje koke promovišuKPNCTNJAH wrote:Citao sam i ja od pocetka i prestao bas u tom periodu kad je Hana trebala da izadje na naslovnici... CKM mi je bio puno bolji, ne lezi mi hrvatski humor nikako
- shalla
#8 Re: Casopis KLIK!
Sve je stvar ukusa... Meni su u KLIKU doooosta bolji tekstovi (zreliji, studioznije urađeni, napisani sa više humora) i same teme koje obrađuju od istih u CKM-u al eto, kažem, stvar ukusa...
@ atebash: znam gospođu koja radi u Opresinoj trafici na Ilidži a ona isto tako zna da uzimam Klik i tako me je i prošli i ovaj broj dočekao kod nje (ona valjda zvala svoje distributere da joj dostave jedan)...
@ atebash: znam gospođu koja radi u Opresinoj trafici na Ilidži a ona isto tako zna da uzimam Klik i tako me je i prošli i ovaj broj dočekao kod nje (ona valjda zvala svoje distributere da joj dostave jedan)...
-
Atebash
#9 Re: Casopis KLIK!
Ah, onda je moguce da je to "special delivery" 
Moram se snaci nekako. Da nema neko aprilski broj da zeli da ga proda mozda? Majski imam, junski cu nabaviti u Cro, a dalje cu se snalaziti nekako
A sto se tice kvaliteta casopisa. Prije svega: hrvatski humor mi je uvijek bio odron, vjerujem da ni sami sebi nisu smijesni u 99% slucajeva. Medjutim, Klik je nesto sasvim drugo. Od pocetka mi je leg'o, cak sam imao dojam da im u redakciji radi jedno 10 Sarajalija. CKM sam citao jedno vrijeme, al' su mi tekstovi nekako plitki. Bez uvrede, ali meni ono djeluje kao stivo za osobe od max 17 godina, a fol su "za odrasle". Opet kazem, bez uvrede
Moram se snaci nekako. Da nema neko aprilski broj da zeli da ga proda mozda? Majski imam, junski cu nabaviti u Cro, a dalje cu se snalaziti nekako
A sto se tice kvaliteta casopisa. Prije svega: hrvatski humor mi je uvijek bio odron, vjerujem da ni sami sebi nisu smijesni u 99% slucajeva. Medjutim, Klik je nesto sasvim drugo. Od pocetka mi je leg'o, cak sam imao dojam da im u redakciji radi jedno 10 Sarajalija. CKM sam citao jedno vrijeme, al' su mi tekstovi nekako plitki. Bez uvrede, ali meni ono djeluje kao stivo za osobe od max 17 godina, a fol su "za odrasle". Opet kazem, bez uvrede
- Better Man
#10 Re: Casopis KLIK!
Otiđi na bilo koju trafiku u gradu.Atebash wrote:shaqqa wrote:Izlazi ali sa mjesecom zakašnjenja i košta 4 KM, ja danas uzeo majski broj![]()
Gdje si ga kupio? Ja imam SVE brojeve od pocetka, samo mi fale sad ovi sto nisu izasli...
-
uroborus
#11 Re: Casopis KLIK!
Ma istina, CKM nije ni do koljena Kliku, bar samo zbog Cobana i Selje...ako niceg drugog. Istina pali su u posljednje vrijeme, ja sam zadnji broj kupio u aprilu, i nisam nesto posebno odusevljen.shaqqa wrote:Sve je stvar ukusa... Meni su u KLIKU doooosta bolji tekstovi (zreliji, studioznije urađeni, napisani sa više humora) i same teme koje obrađuju od istih u CKM-u al eto, kažem, stvar ukusa...
I bez toga
- shalla
#12 Re: Casopis KLIK!
Nikad neću zaboraviti Ribafishovu dijetu
Jedan od dijelova je glasio "4.dan, po tastaturi lupam kostima jer sam nokte i prste oglodao"
Jedan od dijelova je glasio "4.dan, po tastaturi lupam kostima jer sam nokte i prste oglodao"
-
Atebash
#13 Re: Casopis KLIK!
April 2010? Haj mi prodaj, taj mi faliuroborus wrote:Ma istina, CKM nije ni do koljena Kliku, bar samo zbog Cobana i Selje...ako niceg drugog. Istina pali su u posljednje vrijeme, ja sam zadnji broj kupio u aprilu, i nisam nesto posebno odusevljen.shaqqa wrote:Sve je stvar ukusa... Meni su u KLIKU doooosta bolji tekstovi (zreliji, studioznije urađeni, napisani sa više humora) i same teme koje obrađuju od istih u CKM-u al eto, kažem, stvar ukusa...
I bez togaza Klikovce, zbog onih stari izdanja!
- AfromMann
#14 Re: Casopis KLIK!
ima li gdje klikova u pdf za skinut?ja ih ne kupujem otkad su poskupili na 7 maraka!
- morti
#15 Re: Casopis KLIK!
Dvije godine sam ga doslovno upijao!
Kupim, donesem kući i od naslovne do kraja, cca. dva sata izučavam i valjam se
I onda je jednog mjeseca sve otišlo u helač
, i tako sljedećeg i mjesec nakog toga...i prestanem.
Što zbog opadanja kvaliteta humora, smisla pisanja, kopiranja starijih tema i članaka, a i mašala digli cijenu
Doviđenja dragi KL!ČE
Kupim, donesem kući i od naslovne do kraja, cca. dva sata izučavam i valjam se
I onda je jednog mjeseca sve otišlo u helač
Što zbog opadanja kvaliteta humora, smisla pisanja, kopiranja starijih tema i članaka, a i mašala digli cijenu
Doviđenja dragi KL!ČE
-
Atebash
#16 Re: Casopis KLIK!
Slazem se, puno se promijenilo, al' ja ga i dalje citam.
I dalje mi treba ovaj broj iz Aprila 2010. Ima li ko za prodat?
I dalje mi treba ovaj broj iz Aprila 2010. Ima li ko za prodat?
- Better Man
#17 Re: Casopis KLIK!
kakavdanakneiskustvu wrote:je li izlazi klik i dalje?
Izlazi, samo je nekom kretenu palo naum da kod nas od prije par mjeseci izlazi sa jednim mjesecom zakasnjenja u odnosu na Hrvatsku. Tako da prakticki dobijes novine sa starim informacijama i aktuelnostima.
-
chino
#19 Re: Casopis KLIK!
Citao sam i Klik i CKM godinama, al FHM je bez premca definitvno. A jos samo 2km kosta 
-
chino
#20 Re: Casopis KLIK!
Bio je i prosle god 2km (u Hrvatskoj je 20kn), pa i tad sam ga citao i uvijek sam 2km placao.
Prije je bilo i srbijansko i hrvatsko izadnje al u zadnje vrijeme sa vidjao samo hrvatsko.
I da, zna se desiti da zakasni jedan mjesec
Prije je bilo i srbijansko i hrvatsko izadnje al u zadnje vrijeme sa vidjao samo hrvatsko.
I da, zna se desiti da zakasni jedan mjesec
-
kakavdanakneiskustvu
#21 Re: Casopis KLIK!
izlazi li KLIK još?
- Better Man
#22 Re: Casopis KLIK!
Ove godine će biti 3 godine kako Klik više ne izlazi!
-
kakavdanakneiskustvu
#23 Re: Casopis KLIK!
hvala,ja već oko 3 godine ne kupujem,a i ne vidim ga na kioscima,šta je razlog bio za kraj?Better Man wrote:Ove godine će biti 3 godine kako Klik više ne izlazi!
- shalla
#24 Re: Casopis KLIK!
Ne znam razlog ali znam da su zadnja 2-3 broja koja sam kupio (mozda prije cca 2 godine) licili na sve osim na klik :-(kakavdanakneiskustvu wrote:hvala,ja već oko 3 godine ne kupujem,a i ne vidim ga na kioscima,šta je razlog bio za kraj?Better Man wrote:Ove godine će biti 3 godine kako Klik više ne izlazi!
I dan danas kad sam kuci i kad sidjem u basticu da odmaram ponesem neki stari broj da ga iscitam
Imam nekih cca 70-80 brojeva, ne bi ih bacio nema teorije...
Sent from my iPhone using Tapatalk