Dobio sam jedan veoma dobar tips od jednog druga, da napravim stranicu slicnu www.buzzfeed.com i da preko nje ganjam ljude za ovaj survey.
Kupio sam temu http://themeforest.net/item/newspaper/5489609?s_rank=1 i danas mi je poceo raditi jedan student full time, sada doj je na odmoru, da pise clanke.
Do srijede bi trebalo biti gotovo 20 clanaka, pa onda ide stranica live.
Case study: Internet Marketing CPA
Moderator: anex
-
Rocket
#27 Re: Case study: Internet Marketing CPA
Mali uppdate:
Preko www.greendiabetes.com sam do sada dobio 324 ljudi sto su upisali informacije, u paramo to bude $567. Oglasi su me kostali oko $300, ali sada je testperiod gotov, i imam puno vise informacija, tako da su zadnjih 5 dana bili pravo jeftini.
Webstranica sto sam pricao je gotova, i ima prek o13 clanaka, ali sam momku sto pise clanke moram dati slobodno 10 dana, radi ispita jednog, tako vraca mi se u Utorak opet. Stavit cu link stranice ovdje u Cetvrtak, do tada cu stici napraviti design i integrirati livechatt.
Preko www.greendiabetes.com sam do sada dobio 324 ljudi sto su upisali informacije, u paramo to bude $567. Oglasi su me kostali oko $300, ali sada je testperiod gotov, i imam puno vise informacija, tako da su zadnjih 5 dana bili pravo jeftini.
Webstranica sto sam pricao je gotova, i ima prek o13 clanaka, ali sam momku sto pise clanke moram dati slobodno 10 dana, radi ispita jednog, tako vraca mi se u Utorak opet. Stavit cu link stranice ovdje u Cetvrtak, do tada cu stici napraviti design i integrirati livechatt.
- seda
#28 Re: Case study: Internet Marketing CPA
Super!
I sve to od facebook oglasavanja?
-
Rocket
#29 Re: Case study: Internet Marketing CPA
Da, samo radim reklamu preko facebook trenutno. Al stranica je gotova jos malo, pa ce biti i SEO, ali to ce trebati 3-6 mjeseci da dobije efekat.seda wrote:Super!
-
hidr
#30 Re: Case study: Internet Marketing CPA
Da li se može biti vendor na clickbanku ako si iz Bosne?