Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
beg_Babic,raja, s ozbirm da nisam detaljni ekspert o automobilskim masinama,mozes li molim te objasniti posljednju u nizu postavljenu sliku,inace takvog sam slikala na auto-ahow,i imam vlro slicnu sliku ,na koju sam upravo postavila pitanje ,hvala
ljubav_aha wrote:beg_Babic,raja, s ozbirm da nisam detaljni ekspert o automobilskim masinama,mozes li molim te objasniti posljednju u nizu postavljenu sliku,inace takvog sam slikala na auto-ahow,i imam vlro slicnu sliku ,na koju sam upravo postavila pitanje ,hvala
Nisi slikala ovakvog jos Ovog ces tek slikati kad se pojavi. Tek treba da debitira na Auto sajmovima.
Ne razumijem bas pitanje najbolje ali ako pitas sta je na posljednjoj slici onda je odgovor: motor. Ferarri ima motor pozadi u ovom i prethodnom modelu (430 i 458) i pokriva ga staklom tako da se vidi izvana.
Ukoliko pitas za posljednju sliku to ti je obicni ferrarijev "poklopac/pokrivac" motora , ne znam kako drugacije da se izrazim, vecina ferrarijevih modela ima ovakv poklopac pod kojim se "krije" obicno njihov ,sada vec standardni, V8 motor tako da si recimo takvu vrstu poklopca mogla vidjeti na modelima npr :
360 modena :
F430:
eh sad,kojeg ferrarija si uslikala ja zaista ne znam,mada kada si rekla da je slican ovome, prvo sam se sjetio Ferrari Californi-e , a onda sam skontao da ona nema providan poklopac motora,pa sad ne znam
,bas ekstra ,ali sto se tice kontrolne,meni je aston vrh
Jos samo da je dao malo gasa pa tamo preko 4000rmp kad se boja mijenja ispod kazaljka u crvenuu.., meni licno najbolji speedometri u industriji, uostalom moze se naci na netu! Jos nesto, jesil primjetio kako se volan izvlaci i sam podesava prema soferu kad se auto upali, takodjer kad se ugasi volan se vraca nazad od sofera u prvobitni polozaj, na taj nacin dobija se vise prostora u kabini prilikom ulaska/izlaska sofera.
Aston Martin!? Postavi nesto sliku/link, nisam gledao?
Jos samo da je dao malo gasa pa tamo preko 4000rmp kad se boja mijenja ispod kazaljka u crvenuu.., meni licno najbolji speedometri u industriji, uostalom moze se naci na netu! Jos nesto, jesil primjetio kako se volan izvlaci i sam podesava prema soferu kad se auto upali, takodjer kad se ugasi volan se vraca nazad od sofera u prvobitni polozaj, na taj nacin dobija se vise prostora u kabini prilikom ulaska/izlaska sofera.
pa dobro to za podesavanje ima mercedes S odavno,kako ne znas Astonove kazaljke sto idu u suprotnom smijeru
pa dobro to za podesavanje ima mercedes S odavno,kako ne znas Astonove kazaljke sto idu u suprotnom smijeru
kako je meni to mocno
Dobar dobar nisam znao za ovo!
Ali, sto si ga vec sasadio bolan!? Pa vec mu gori onaj Check Engine, ko da se ti nisi znojio zanj!?
@muz
mogao si i kakvog Volva ili Forda da postavis sa onim jeftinim zelenim osvjetljenjem iznutra, imao bi isti ugodjaj, tj. kad nemas sta da pokazes po danu onda cekaj da sunce zadjee..
corolla02 wrote:@muz
mogao si i kakvog Volva ili Forda da postavis sa onim jeftinim zelenim osvjetljenjem iznutra, imao bi isti ugodjaj, tj. kad nemas sta da pokazes po danu onda cekaj da sunce zadjee..
Nemoj da pretjerujes , znaci ono pulsirajuce od jaguara je predobro,a naucno je dokazano da plava boja umara/smara tako da lexus..khm
corolla02 wrote:@muz
Nemoj da pretjerujes , znaci ono pulsirajuce od jaguara je predobro,a naucno je dokazano da plava boja umara/smara tako da lexus..khm