hvala unaprijed na pomoci
cars 2 problem
Moderator: _BataZiv_0809
-
hasanamo
#1 cars 2 problem
Skinuo sam casrs 2 [2011] preko torrenta, dali je moguce ikako da skinem sinkronizaciju za njega i kako to da odradim
- chuchumbamayumbe
#3 Re: cars 2 problem
Skinuo sam ja sinhronizovani cars na hrvatski.
-
hasanamo
#4 Re: cars 2 problem
jbg
treba mi sikronizacija ako moze da se skine
naviko sam skidat sa www.kat.ph xD
pa mi se ne skida sa drugih stranica
treba mi sikronizacija ako moze da se skine
naviko sam skidat sa www.kat.ph xD
pa mi se ne skida sa drugih stranica
- BHF_Manijak
#5 Re: cars 2 problem
Pa kako kontas sinhronizaaciju skinuti, nesto nisam siguran da ima fajl poseban u kojem dodje sinhronizacija jer kako to kontas izvesti??? Ili odmah skines sinhronizovan film ili skines prevod, treceg nema!

-
hasanamo
#6 Re: cars 2 problem
mislio sam da se moze nekako ubaciti :/
u svakom slucaju hvala
u svakom slucaju hvala
-
lajkujMe
#7 Re: cars 2 problem
BHF_Manijak wrote:Pa kako kontas sinhronizaaciju skinuti, nesto nisam siguran da ima fajl poseban u kojem dodje sinhronizacija jer kako to kontas izvesti??? Ili odmah skines sinhronizovan film ili skines prevod, treceg nema!![]()
Postoji pa sinhronizacija nije nista drugo nego txt file a koji je citan od strane playera.... cak mozes izabrati jednu od mnogih sinhronizacija..... Cini mi se da postoje stranice koji nude download samo titlova....
googlaj malo pa vidi.
- darius_maximus
#8 Re: cars 2 problem
Ma nije covjek mislio na titlove nego na "govor" na nasem...
To se moze uraditi, ali je "skuplja pita od tepsije"...
Morao bi razdvojiti postojeci video i audio stream, pa naci negdje sinhronizovani audio, pa ga "lijepiti" za taj video... Bolje da potrazis/sacekas sinhronizovanu verziju i gotovo...
To se moze uraditi, ali je "skuplja pita od tepsije"...
Morao bi razdvojiti postojeci video i audio stream, pa naci negdje sinhronizovani audio, pa ga "lijepiti" za taj video... Bolje da potrazis/sacekas sinhronizovanu verziju i gotovo...
- chuchumbamayumbe
#9 Re: cars 2 problem
Uploadujem ti ja sinhronizovani na Hr pa ti pošaljem link na pp, bezbel.

- žulijan asanž
#10 Re: cars 2 problem
pusti na kompjuteru film i stavi ga na mute, a sinkronizaciju sprži na cd i pusti na kasetofonu

- BHF_Manijak
#11 Re: cars 2 problem
Cekaj, ili ti mene ne kontas ili ja tebe, ti pricas o prevodu filma odnosno subtitelu a ne o sinhronizaciji, ili mi se cini???lajkujMe wrote:BHF_Manijak wrote:Pa kako kontas sinhronizaaciju skinuti, nesto nisam siguran da ima fajl poseban u kojem dodje sinhronizacija jer kako to kontas izvesti??? Ili odmah skines sinhronizovan film ili skines prevod, treceg nema!![]()
Postoji pa sinhronizacija nije nista drugo nego txt file a koji je citan od strane playera.... cak mozes izabrati jednu od mnogih sinhronizacija..... Cini mi se da postoje stranice koji nude download samo titlova....
googlaj malo pa vidi.
- travar
#12 Re: cars 2 problem
žulijan asanž wrote:pusti na kompjuteru film i stavi ga na mute, a sinkronizaciju sprži na cd i pusti na kasetofonu![]()