Caritas Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine u suradnji s Hrvatskim Caritasom organizira Božićnu akciju pod nazivom «Neispunjene želje» kojom želi uljepšati božićne blagdane brojnim siromašnim obiteljima u Bosni i Hercegovini te pomoći najugroženijima. Za ovu akciju Hrvatski Caritas je donirao čestitke i plakate. Akcija uključuje prodaju čestitki putem biskupijskih Caritasa.
U akciji se može sudjelovati i pozivom na donacijske telefone:
BH TELECOMA 094 291 005 (2,211 KM/ fiksni i 2,218 KM/mobilni
HT MOSTAR 092 850 800 (1,86 KM7min)
te uplatom na žiro račun:
UniCredit zagrebačke banke BH 338 320 77 0000 1047.
Prikupljena sredstva bit će podijeljena siromašnim obiteljima diljem BiH. Iz Caritasa BK BiH podsjećaju da je problem siromaštva aktualan u BiH i deset godina nakon Daytona te se nadaju da će ovom akcijom unijeti tračak radosti bar za božićne blagdane u najsiromašnije obitelji. Pozivaju sve ljude dobre volje da se uključe u ovu akciju i na taj način pridonesu promicanju pravednijeg svijeta.
U danasnje vrijeme pomoć najsiromašnije obiteljima je od velike pomoći.
Iskreno se nadam da će forumaši osjetiti potrebu da svojim skromnim dobrisnosom uljepšaju predstojeće blagdanske dane onima kojima je pomoć zaista potrebna.
CARITASOVA BOŽIĆNA AKCIJA «NEISPUNJENE ŽELJE&r
-
Taurus
-
digger
Ne znam da li si posjetio FORUMSKU AKCIJU za djecu:Taurus wrote:Toliko posjeta a niti jedan komentar....
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=21529
Ovdje raja daju nesebicno: novac i svoje slobodno vrijeme... Mozes im se pridruziti ako hoces.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
slazem se...najlakse je neku akciju zachatat...vidi nase teme....budibogsnama...G.O.D. wrote:ne vidim sta ovdje treba komentarisati...hvala ti na obavjestenju i ja se nadam da ce biti uspjeha u akciji...et...
good luck sa ovime...mi jedino mozemo da okrenemo broj....i doniramo...